Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הטסט לרכב שלי הוא רק באוקטובר, אבל משום מה קיבלתי כבר בשבוע שעבר לשלם את האגרה.

השאלה שלי היא אם ניתן להעביר את הרכב כבר מעכשיו ויהיה לי שקט עד אוקטובר הבא (שנה וחודש), או איך זה בדיוק עובד?

אין לי בעיה לעשות טסט כבר עכשיו כי הרכב אחרי טיפול והמגבים חדשים.. פחות דברים לדאוג בגללם.

תודה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אם קיבלת כבר את הרישיון החדש אתה יכול לשלם אותו ולגשת לטסט. זה עובד בדיוק כמו כל טסט אחר, פשוט משלמים וניגשים. לא צריך לעשות משהו מיוחד.

כנראה שמשרד הרישוי מקדים לשלוח את הרישיונות בגלל החגים המתקרבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין שום בעיה להעביר טסט לפני הזמן.

אני כמעט תמיד מעביר חודש לפני סיום הטסט. (כך שבפועל יש לי טסט ל13 חודשים).

בהצלחה.

עודד 

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עודד

וכיוון שגם בשנה הבאה תעשה חודש לפני, אז פעם ב 12 חודש אתה עושה טסט

עדיף כמובן חודש לפני, מאשר חודש אחרי:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עודד

וכיוון שגם בשנה הבאה תעשה חודש לפני, אז פעם ב 12 חודש אתה עושה טסט

עדיף כמובן חודש לפני, מאשר חודש אחרי:-D

נכון. אני בוחר לעשות כל 12 חודשים, אך בפועל יש לי את האפשרות ל13.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עדיף ללכת לטסט ברגע שמקבלים את האגרה החדשה. ככה אם הרכב לא עובר טסט יש לך עדיין מספיק זמן עד לפקיעת האגרה הישנה לתקן את הרכב. לעומת אם אתה הולך כמה ימים לפני פקיעת הטסט באגרה הישנה נותנים לך רק שבוע לתקן את הליקויים.

או במילים אחרות שיהיה יותר קל להבין. שילמת את האגרה החדשה, הלכת לטסט. האוטו נכשל? אין שום בעייה. עדיין יש לך את האגרה הישנה שבו הרכב תקין לכאורה עד פקיעת רישיון הרכב. שוטר עוצר אותך אתה פשוט מראה לו את רישיון הרכב הישן. הוא לא יודע שהלכת לטסט עם רישיון הרכב החדש ונכשלת. תוך כדי כך שאתה יודע שיש לך מספיק זמן עד לפקיעת רישיון הרכב הישן אתה יכול לתקן את הליקויים בלי לחץ מיותר של זמן.

לעומת זאת, אם אתה הולך לטסט יום לפני פקיעת רישיון הרכב הישן והרכב נכשל יש לך זמן רק שבוע לתקן את האוטו ואז מתחילות כל הריצות והטירטורים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בדיוק.

ועוד סיבה - החיים מזמנים לנו הפתעות.

אם אתה מתכנן לקחת את האוטו לטסט חודש+ לפני הזמן ובדיוק אתה חולה או שיש לך איזה סידור דחוף לאותו יום - לא נורא, עושים את הטסט בשבוע הבא.

אבל אם אתה מאלה שמגיעים ביום האחרון תמיד, ואז בדיוק ביום שתכננת ללכת (יום לפני פקיעת התוקף) יש לך איזה בלת"מ, נדפקת.

מבחינת אגרה אין פה שום הפסד כי האגרה החדשה היא תמיד עבור התקופה מהרגע שהישנה תיגמר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
עדיף ללכת לטסט ברגע שמקבלים את האגרה החדשה. ככה אם הרכב לא עובר טסט יש לך עדיין מספיק זמן עד לפקיעת האגרה הישנה לתקן את הרכב. לעומת אם אתה הולך כמה ימים לפני פקיעת הטסט באגרה הישנה נותנים לך רק שבוע לתקן את הליקויים.

או במילים אחרות שיהיה יותר קל להבין. שילמת את האגרה החדשה, הלכת לטסט. האוטו נכשל? אין שום בעייה. עדיין יש לך את האגרה הישנה שבו הרכב תקין לכאורה עד פקיעת רישיון הרכב. שוטר עוצר אותך אתה פשוט מראה לו את רישיון הרכב הישן. הוא לא יודע שהלכת לטסט עם רישיון הרכב החדש ונכשלת. תוך כדי כך שאתה יודע שיש לך מספיק זמן עד לפקיעת רישיון הרכב הישן אתה יכול לתקן את הליקויים בלי לחץ מיותר של זמן.

לעומת זאת, אם אתה הולך לטסט יום לפני פקיעת רישיון הרכב הישן והרכב נכשל יש לך זמן רק שבוע לתקן את האוטו ואז מתחילות כל הריצות והטירטורים.

זה נכון אם הליקויים קלים

אם זה משהו בטיחותי יש לך שבוע לתקן בכל מקרה !!

• תוכן חדש...