Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 508

shai_ka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מאוד מאוד יפה - ראיתי כבר שניים כאלה על הכביש ולמען האמת אתמול נסעתי על רכב של הדוד של אשתי (לא הרכב המדובר) וראינו רכב חונה בצד, שנינו חשבנו שזה ה508 בסוף בכלל זה היה יגאוור חדשה...

רק מראה עד כמה העיצוב של הרכב הזה הוא נכון.

הם לא הראשונים אפרופו שהעתיקו עיצוב מיגוואר, רעה ערך STYPE ויונדאי סונטה שנתון 03 עד 06

לגבי הרכב הזה היתה עליו כתבה מלאה במגזין אוטו והוא קיבל ביקורת נהדרת מכל הבחינות.

עד כמה שזכור לי מדובר במנוע 1.6 טורבו שמספק 150 כוחות סוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רכב מאוד מאוד יפה - ראיתי כבר שניים כאלה על הכביש ולמען האמת אתמול נסעתי על רכב של הדוד של אשתי (לא הרכב המדובר) וראינו רכב חונה בצד, שנינו חשבנו שזה ה508 בסוף בכלל זה היה יגאוור חדשה...

רק מראה עד כמה העיצוב של הרכב הזה הוא נכון.

הם לא הראשונים אפרופו שהעתיקו עיצוב מיגוואר, רעה ערך STYPE ויונדאי סונטה שנתון 03 עד 06

לגבי הרכב הזה היתה עליו כתבה מלאה במגזין אוטו והוא קיבל ביקורת נהדרת מכל הבחינות.

עד כמה שזכור לי מדובר במנוע 1.6 טורבו שמספק 150 כוחות סוס.

wtf???

מאיפה הבאת את השטות הזאת, העתיקו עיצוב?

מעניין שבאף כתבה ובאף וידאו לא מזכירים דבר כזה.

בכל מקרה, לגבי הנהיגה ברכב. רכב מאוד מהנה, נסעתי על הכבישים המקולקלים ביותר שאפשר למצוא בישראל ובקושי מרגישים את זה בנסיעה. 5 מבוגרים יכולים לשבת בלי בעיה, הרכב חזק, מושבים מפנקים מאוד. אצלנו לפחות הרכב הגיע עם כסאות חשמליים, מערכת מולטימדיה, ויש את המסך הזה שעולה מעל לוח השעונים שמראה חיווים בצורה דיגיטלית. את בקרת השיוט עדיין לא הצלחתי להבין והיא מאוד מסורבלת. הבאגז' ענק.

מבחינת איכות הרכבה, ובכן הריפוד של הכסא נהג נפרם אצלנו והוחלף תחת האחריות ללא שאלות וללא חפירות מיותרות מצד היבואן, פרט לכך הכל תקין עד כה.

סך הכל רכב מהנה ויפה, ממליץ בחום. אם יש לך שאלות יותר ממוקדות אשמח לענות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
wtf???

מאיפה הבאת את השטות הזאת, העתיקו עיצוב?

מעניין שבאף כתבה ובאף וידאו לא מזכירים דבר כזה.

בכל מקרה, לגבי הנהיגה ברכב. רכב מאוד מהנה, נסעתי על הכבישים המקולקלים ביותר שאפשר למצוא בישראל ובקושי מרגישים את זה בנסיעה. 5 מבוגרים יכולים לשבת בלי בעיה, הרכב חזק, מושבים מפנקים מאוד. אצלנו לפחות הרכב הגיע עם כסאות חשמליים, מערכת מולטימדיה, ויש את המסך הזה שעולה מעל לוח השעונים שמראה חיווים בצורה דיגיטלית. את בקרת השיוט עדיין לא הצלחתי להבין והיא מאוד מסורבלת. הבאגז' ענק.

מבחינת איכות הרכבה, ובכן הריפוד של הכסא נהג נפרם אצלנו והוחלף תחת האחריות ללא שאלות וללא חפירות מיותרות מצד היבואן, פרט לכך הכל תקין עד כה.

סך הכל רכב מהנה ויפה, ממליץ בחום. אם יש לך שאלות יותר ממוקדות אשמח לענות.

כמה זמן בבעלותך הרכב ? כבר בעיות בריפוד ? איך אתה מתרשם מרמת הגימור והפלסטיקה ?

האם צריכת הדלק הינה כמוצהר (כ-11 ק"מ לליטר בעיר)?

מבחינת כח המנוע, כיצד מתנהגת בעליות ("איך סוחבת בעליה") ?

תודה מראש,

פורסם

האוטו לא שלי, אלא של אבי. ברוך השם עוד לא הגעתי לגיל שבו אני מתעניין ברכבים כאלה.

כן כבר בעיות בריפוד, דברים כאלה לא אמורים לקרות ואם קורים אז יש אחריות.

הרכב ''סוחב'' היטב בכל מצב ובכל כביש וכביש בארץ.

הרכב סך הכל עבר 2000 קילומטר ב3 חודשים ככה שקשה לחוות דעה לגבי צריכת הדלק, אך עד כה הרכב מסתמן כשתיין לא קטן ורחוק מנתוני היצרן. איכות הגימור והפלסטיקה בסדר גמור ואין תלונות, אני אישית אהבתי את עיצוב הפנים.

אגב, אם אתה מעוניין, כנראה הרכב יפורסם למכירה עוד מעט או שיימסר לטרייד אין.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אפשר לדעת למה אתם כבר מעוניינים למכור/להחליף את הרכב?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני לא מעוניין - שוב אני יאמר, הרכב של אבי.

אין סיבה מיוחדת, זה השגעון של הבן אדם, זה הרכב השלישי שלו בשנה וחצי האחרונות...

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור,

התגובה שלך מאוד מעליבה והטון מאוד פוגע.

העתקת עיצוב זה לא משהו חדש אצל יצרני רכב, גם חלוקת עיצוב זה לא משהו חדש.

יש לא מעט רכבים על הכביש שהעיצוב שלהם הוא תחת השראה של רכב אחר.

יונדאי סונטה 03 עד 06 נקראת בפי רבים יגאוור קוריאנית.

באותו האופן הונדה לג'נד קיבלה את הכינוי מרצדס יפני (לא הדגמים של היום) ואם אני זוכר נכון גם לכמה דגמים של לקסוס באותם השנים נתנו את הכינוי הזה.

אם תביט ביונדאי אלנטרה קופה הגרסאות הישנות - תביט טוב מיד אחרי זה בדוג' וייפר - אתה תבין מאיפה הועתק העיצוב.

טויוטה FJ - לא מזכיר לך קצת האמר? יש עיצובים דומים מאוד בשוק אחד לשני ויש עיצובים שהם ממש רפליקה של רכבים אחרים.

אפילו רכבים עממיים יותר כמו קיה סראטו - זה בעצם העתקת עיצוב של הונדה סיוויק באותם השנים.

החלק האחורי של ה508 דומה מאוד לדגם ספציפי של יגאוור - אם יצא לי לצלם (כי אני יודע איפה היגאוור הזו חונה) אני אפילו אעלה עבורך תמונה לשרשור.

הדגמים של וולוו S60 וגם הS80 (לא הצורה החדשה) מבוססים על רכב קונספט של פרארי - נכון, זה נשמע הזוי אבל זה נכון.

זה ידוע שגם המעצבים הוותיקים של מרצדס וגם של BMW היו מעצבים של מטוסי קרב (יש על זה תוכנית בנאשיונל גיאוגרפיק) ומשם גם הגיעו העיצובים המרהיבים של המכוניות שלהם שהן תמיד היו מקדימות את השוק בכמה שנים קדימה.

ה508 יפהיפיה - מהממת אם להיות יותר מדוייק.

לקבל עיצוב שדומה ליגאור - זו רק מחמאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה נעלבת יא חביבי, לא זו הייתה הכוונה וקבל התנצלותי הכנה:-) . שווארמה עליי איפה שתרצה בתור פיצוי. ובכל מקרה אני עדיין לא רואה דימיון ליגואר כלשהי, אשמח אם תוכל להצביע על הדגם של היגואר, מסקרן אותי לראות.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שמע,

שני אנשים שונים - בו זמנית, ללא שום תיאום מראש - באותו הרכב (אחד מהם זה אני השני דוד של אשתי) - מביטים ואומרים "יו, 508 החדשה" ואז שנינו ביחד גם "אה, לא - זה יגאור!"

מה שדומה זה התא מטען - כל החלק האחורי של הרכב מרחוק - הם נראים דומים בצורה מאוד משכנעת.

הקדימה של הרכב - יגאור זה יגאור, פיג'ו זה פיג'ו :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

YUP

ממרחק של קרוב ל100 מטר אתה יכול גם ליפול בפח :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...