Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע פחחות לרכב באזור חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב שיהיה לנו,

אני בימים הקרובים רוצה לעשות לרכב שלי פחחות צבע כללי, מדובר על פיג'ו 206 שנת 99 דגם XR מנוע 1360סמ''ק שיש לה צבע כחול בהיר מטאלי ואני רוצה קצת לשנות את הצבע לצבע לכחול מטאלי http://www.car-vs-car.de/images/autos/galerie/galeriePeugeot-206-O9tN.jpg

השאלה שלי העם אני יצטרך לשנות לשנות את הצבע במשרד הרישוי? ואיפה אני יכול לעשות צבע פחחות לאוטו באזור חיפה עד 3 אלף שקל?

הייתי אצל פחח שיש לו עסק מול לב המפרץ ראיתי את העבודה שהוא עושה שם ונראה לא רע בכלל ואח שלי גם צבע את האוטו שלו לפני כמה שנים ליד הנמל בחיפה מול הקניון עשה לו צבע ממש איכותי ב3 אלף שקל מישהו אולי מכיר אותו?

אשמח לקבל חוות דעת שלכם בנושא, תודה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

היום קפצתי למוסך פחחות שנמצא מול קניון הסיטי סנטר בחיפה הבחור לא היה שם אבל התקשרתי עליו ואמרתי מה בערך אני רוצה, והוא אמר לי לקפוץ מחר על הבוקר. אז כנראה אני יעשה כבר שם את האוטו, כי אח שלי צבע אצלו גם את הטויוטה ועשה עבודה נהדרת.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אם יש לך אפשרות להגיע לאיזור זכרון, אני עשיתי שם צבע כללי (חוץ מגג) במחיר ממש טוב במקום מסודר.צור קשר אם זה מעניין אותך

• תוכן חדש...