Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפרסום הקודם,

החלפתי את הצמיגים למישלן והבעיה נפתרה,אין רעידות,ותחושת הביטחון עלתה,יש שליטה טובה יותר ללא היגוי היתר שהיה עם הצמיגים הקודמים,

רבותיי - אל תעשו את הטעות הזו- ההבדל בתחושה הוא מאד משמעותי- לא כדאי לחסוך כאן

הניסיון הרע שלי הוא עם צמיגי GOODRIDE אך לדעתי הוא תופס גם למותגים קיקיוניים נוספים.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החליפו את האחוריים ל matador, ש..פרפרו, בדיוק כמו הfederal ו"בזכותם" החלקתי הצידה בכיכר קוגל בחולון במהירות של 15 קמ"ש וכמעט גרמתי לתאונה.

Matador הוא מותג צמיגים ותיק שנמצא ב 100% בעלות של Continental. דווקא עם הצמיגים האלה אני לא רואה שום בעייה על אף שהם זולים מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נקודה קטנה למחשב

יצרני הצמיגים משקיעים הון במו"פ כדי להקטין את מקדם החיכוך של הצמיג ,על ידי תרכובות גומי ומבנה אוירודינמי ועוד

אוכל לומר חד משמעית צמיג איכותי חוסך משמעותית בדלק

שירשור זה צריך לעסוק באספקט החיסכון בדלק שהושג (כביש יבש או רטוב )אל מול נתוני אחיזת הכביש (היחס לסוג האספלט)

פורסם

הדבר הכי גרוע זה לחסוך בצמיגים!

אתמול באמת הבנתי איך מרגיש רכב עם צמיגים סינים זולים ומחורבנים אחרי שנסעתי במזדה 2 של אחת מחברות ההשכרה בארץ,פשוט מפחיד ומסוכן!

הבדל של שמים וארץ בין הT1R לבין הזבל הסיני הזה.

פורסם
Matador הוא מותג צמיגים ותיק שנמצא ב 100% בעלות של Continental. דווקא עם הצמיגים האלה אני לא רואה שום בעייה על אף שהם זולים מאוד.

איתמר.

גם טייפון (לא מצאתי שום אזכור לחברה באינטרנט העולמי) נמצאת בבעלות קונטיננטל.

ממבט על הסוליה לא נראה לי שהן חולקות את אותן הטכנולוגיות.

בפורום ממליצים להתרחק מהם.

ולא התרשמתי מהם לחיוב כנוסע על רכב שנעל רביעיה טייפון TR2.

מצאתי קצת ביקורות על צמיגים של מטאדור, באופן כללי, בלי להתייחס לדגמים, חלק מהללות, וחלק קוראות להתרחק מהם.

פורסם

מאיפה אתה יודע שטייפון שייכת לקונטיננטל? אין לחברה \ מותג הזה אפילו אתר אינטרנט.

אני בטוח שהדמגים של מטאדור שמגיעים לארץ הם לא מציאה, בעיקר בגלל שמדובר במידות עממיות וצמיגים "ירוקים".

עדיין, בהשוואה לצמיג סיני מדובר בצמיג אירופאי, מבית שיש לו שם שעבר בדיקות בטיחות מינימליות וכנראה שגם יותר מזה.

אתה יכול להיות בטוח שצמיג כזה יעמוד בלחצים.

אתה יכול להיות בטוח שצמיג כזה לא יתפרק בזמן נסיעה.

אתה יכול להיות בטוח שהכיתובים שעל הצמיג אמיתיים.

וכל זה באותו המחיר של הצמיג הסיני. רביעיית מאטאדור הוצעה לידידה שלי ולפונטו ספייס שלה ב 900 ש"ח, כולל הכל.

אז מה היית בוחר?

איתמר.

אגב ועל אותו משקל של מאטאדור, מותג SAVA יושב תחת חברת GODD YEAR ו KLEBER תחת Michelin.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קטע מצחיק שראיתי בפנצ'רייה.

הגיע בחור שרצה להחליף את כל הצמיגים שלו.

הם היו בני 8 שנים, אז כנראה שבאמת הגיע הזמן. הוא לא ידע מה הוא רוצה בדיוק, רק אמר לפ'נצרמעכר שיהיה לא סיני.

הוא הציע לו כל מיני אופציות של דגמים מוכרים (עם מחירים בהתאם, סביבות 1600 ש"ח לארבעה) שאת כולם פסל הקונה בשל המחיר. אז המעכר הבין עם מי יש לו עסק והציע לו איזה דגם לא מוכר. "זה סיני?" שאל הקונה, "מה פתאום. זה הודי..".

1000 ש"ח לארבעה צמיגים הודים עלומי שם והקונה מרוצה.

מחליף צמיגים פעם ב-8 שנים, חוסך 600 ש"ח, אבל העיקר - זה לא סיני...

• תוכן חדש...