Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש בשעה טובה סיימו לסלול מחדש את הרחוב שאני גר בו כשיפור לפני השכונה.

באמצע הרחוב סללו פס האטה בצורה מחפירה ביותר, זה אומר שהוא בגובה המדרכה עם עליה וירידה בצורת מדרגה (מרגישים נפילה כשהגלגלים האחוריים עוזבים את הפס), בנוסף הפס לא צבוע ואין שום שילוט.

במוקד העירוני אמרו שזה יטופל, כמובן לא טופל, ושוב התקשרתי אמרו שהקבלן היה אמור לטפל בזה והם יעבירו את זה שוב פעם הלאה. וכמובן שלא טופל אז התקשרתי בשלישית והפעם אמרו לי שהנושא הועבר למחלקת התנועה ושזה יטופל עד 6 לחודש אוקטובר (לא אמרו איזה שנה), כמעט חודשיים!

בזמן הזה לא מעט אנשים דופקים את המכוניות שלהם כי לא רואים ולא יודעים על קיומו של הפס, וגם אני בתור תושב הרחוב שמודע לקיום הפס סובל כי זה דופק את האוטו גם במהירות 10 קמ"ש וממש נדרשת עצירה לפני העליה\ירידה מהפס.

האם יש מקום שהוא מעל הרשות העירונית ובו ניתן להתלונן? לפעמים בא לי לבוא עם הקונגו ולהתחיל לחצוב את הפס הזה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באיזו עיר?

כי בהרצליה ממש בא לי לארגן איזו מחאת "העם דורש באמפרים הגיוניים" :lol: לאור הדרך שאני עובר בכל יום רק כדי להגיע הביתה.

ואני עוד לא מדבר על שני ההרים שהקימו באמצע רחוב הרב קוק.

יש פס אחד ברח' סעדיה גאון, שאם אתה לא יורד ממנו עם הגלגל הקדמי במהירות אפס עם רגל על הברקס אתה דופק את התחתית של האוטו.

אני כבר מכיר אותו טוב, אבל לפעמים אני נוסע אחרי מישהו שלא מכיר, וזה מבדר משהו,לראות את פרצופו מאדים מעצבים ,במראת הצד שלו אחרי שעבר על הבאמפר הזה במהירות סבירה ושמע את רעשי הגרירה והשפשוף:-D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זאת בעיה, אני לא חושב שיש כל גוף שמפקח על פסי האטה.

כמו כן, אני ממש לא בטוח (אפילו בטוח שלא) שיש תקן לפיו יש לבנות פס האטה.

לדוגמא, בקרית ביאליק החליטו לעשות מעשה "חכם" ולהפוך כמה מעברי חצייה לפסי האטה.

הם העלו את מעברי החציה לגובה המדרכה, עשו אותם מאבן משולבת, ואת העליה והירידה מהם (לרכבים) עשו בזווית חדה מאוד.

כפועל יוצא מזה, יש להאט למהירות 10-20 קמ"ש, וגם אז להתפלל שלא ישתפשף הרכב. :x

פורסם

איזה באסה זה פסים סלולים.

לנו ביישוב יש אחד שזה כמו בלטות שמבריגים לרצפה, ובידיוק בסוף ירידה שבאים ב50+, כל פעם שמתקנים את זה, אחד השכנים בא ומוריד 2 בלטות, ככה עוברים מעליהם.

באמת מגזימים במדינה, פס האטה צריך ליהיות בנוי ככה שאם אתה עובר ב15 קמ"ש, אתה לא מרגיש אותו.

נראה לי שפשוט יש להם הסכם עם המוסכים, שאנשים ידפקו את הקרטר ואת הסביבה שם.

פורסם

אתה גר במקרה בקרית ביאליק? אני מכיר את הבמפרים החדשים שם ממש כמו גבעות.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
אתה גר במקרה בקרית ביאליק? אני מכיר את הבמפרים החדשים שם ממש כמו גבעות.

מחזק, דבר כל כך מטומטם לא ראיתי הרבה זמן.

מה ההגיון לשלב פס האטה ומעבר חציה ובגובה כפול מפס האטה רגיל, הפס צריך להיות לפני מעבר החציה בגובה סביר.

שימו לב שגם את הכיכר שהיתה שם הפכו למעגל תנועה אם אתם כבר עוברים שם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מחזק, דבר כל כך מטומטם לא ראיתי הרבה זמן.

מה ההגיון לשלב פס האטה ומעבר חציה ובגובה כפול מפס האטה רגיל, הפס צריך להיות לפני מעבר החציה בגובה סביר.

שימו לב שגם את הכיכר שהיתה שם הפכו למעגל תנועה אם אתם כבר עוברים שם.

חח אם אנחנו מדברים על אותה כיכר\מעגל תנועה(שמגיעים אליו אם פונים ימינה אם אתה בא מכיוון קרית אתא בצומת שלפני צומת הצריף?) קרה לי שם סיפור מצחיק, כנראה איזה מישהי שלא עברה שם הרבה זמן עמדה באמצע המעגל תנועה ונתנה לכולם לעבור עד שהתפנה לה, וכולם מחכים מאחורה וצופרים לה והיא לא מבינה למה חח וכולם (כן כולל אני) מנצלים את זה וממשיכים לנסוע.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

שאלו פה פעם על רוחב כביש תקני.

תשובתי אז, והיום, לא השתנתה:

"תרצי, תקני. לא תרצי, אל תקני".

אולי רק פנייה למע"צ תעזור, וגם זה בספק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם צריך להתלונן על כמות הבאמפרים במערב ראשון.. אתה לא יכול לנוסע 50 מטר בלי באמפר!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

יש תקן לפסים זוהרים, יש תקן לצמיגים, יש תקן לכל דבר שנדרש מהנהג. ומה שנדרש מהרשויות, נאדא.

לכן אין תקן מחייב לפס האטה שיהיה אחיד ומחייב. למה? כי זה לטובת בעלי הרכב ומה עושים בארץ הזאת לטובת בעלי הרכב? נאדא.

אותו דבר ביחס לתחזוקת הפסים: איפה ראינו חידוש צבעים של פסי האטה?

הנה דוגמא לפס האטה בזכרון. אחרי ירידה, לפני סיבוב ללא תמרור אזהרה, מכוניות לא מספיקות להאט וסוטות בפראות ימינה לכוון...גן משחקים.

תמונה058913525.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
גם צריך להתלונן על כמות הבאמפרים במערב ראשון.. אתה לא יכול לנוסע 50 מטר בלי באמפר!

וואי יש באמפרים בנווה ים, בגבול עם רמת אליהו

כולם שם סבבה, אז יש באמפר אחד האחרון לפני הכיכר [שאם פונים ימינה מגיעים לאחוזה] שהוא ממש כואב.

גם כשאני על 15-10 קמ"ש הרגשתי את הכאב של האוטו :\

ובכלל בכצנלסון זה סיוט גם

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אתם מתלוננים? לאחרונה חזרתי ממקסיקו, באחת מנסיעותיי נסענו על מאזדה 3, והיו בדרך פסי האטה בגובה כזה שהנהג היה צריך לעבור אותם באלכסון - ועדיין שפשף, אה וגם בכבישים של 5 נתיבים יש שם פסי האטה, ענקיים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי הפיתרון המהיר והאפקטיבי ביותר הוא לצאת באישון לילה עם מכוש (או פטיש אוויר, לקבלנים שבינינו), ולעצב מחדש את הבאמפר לפי רצונותיך.

פורסם

זה נראה לך רע?

רמת ישי, רחוב האורן.

אורך: 956 מטר מקצה לקצה.

מספר באמפרים: 13

מספר פניות שיש ברחוב: 1.

כמות ההיגיון בתכנון הרחוב: 0.

• תוכן חדש...