Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל בהומור לגבי ההערה על הרצינות.

וכן יש לנו אינטרס משותף שהספורט המוטורי יצליח, מקווה שתחליט לשנות את דעתך ולקחת חלק.

או שאתה אחלה סוכן מכירות וקיבלת הוראה מגבוה (בארגון) להיות ממש נחמד לכולם כדי לצבור כמות של אנשים, למלא את המכסה לעשות קופה שמנה ולחתוך רווחים. ואז נשמע על זה כרגיל בחדשות "העקיצה הגדולה בישראל".

או,

שהכל נקי ואמיתי ואתה ממש איש נחמד שעושה את זה מהלב ורוצה בטובת הספורט ובטובת כלל הציבור. תסכים איתי שפה בארץ זה לא משהו שרואים כל יום. לכן, שאפו על היוזמה ועל הצורה הנאותה בה אתה עונה.

אבל,

מה מבין השניים? את זה הזמן יגיד..

אשמח לשמוע ביקורות מעולות ורשמים טובים. ולהרשם כבר ליום המיונים הבא. לפחות בלב שלם.

פורסם
או שאתה אחלה סוכן מכירות וקיבלת הוראה מגבוה (בארגון) להיות ממש נחמד לכולם כדי לצבור כמות של אנשים, למלא את המכסה לעשות קופה שמנה ולחתוך רווחים. ואז נשמע על זה כרגיל בחדשות "העקיצה הגדולה בישראל".

או,

שהכל נקי ואמיתי ואתה ממש איש נחמד שעושה את זה מהלב ורוצה בטובת הספורט ובטובת כלל הציבור. תסכים איתי שפה בארץ זה לא משהו שרואים כל יום. לכן, שאפו על היוזמה ועל הצורה הנאותה בה אתה עונה.

אבל,

מה מבין השניים? את זה הזמן יגיד..

אשמח לשמוע ביקורות מעולות ורשמים טובים. ולהרשם כבר ליום המיונים הבא. לפחות בלב שלם.

חח, אני כל כך מבין אותך ואת הסקפטיות, אבל זה מצחיק להיות בצד שלי ולשמוע או יותר נכון לקרוא את זה.

לא אנסה לשכנע אותך שאני פשוט אדם נחמד שקיבל עבודה כיפית בתחום מדהים שאני אוהב ורוצה לקדם ולהיות חלק ממנו, כמו שאמרת רק ימים יגידו את זה, בכל מקרה תודה על המחמאות.

אם עדיין נותרו לך שאלות אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, אשמח לתת לך את הפלאפון שלי תוכל לדבר איתי טלפונית כדי שתראה שאיש לא מסתתר, הייתי גם מוכן לשבת איתך לקפה אם זה היה משכנע אותך שאין כאן תרמית, אבל עם הסקפטיות והחשדנות שלך אני מפחד שתחשוב שאני רוצה יותר מקשר ידידותי :lol:

פורסם

שלום,

ברצוני לדעת האם ישנה אפשרות להגיע קבוצת אנשים מצומצמת ליום מיונים (חברי מועדון רכב) או שההזמנות יהיו באקראי ולא ניתנת אפשרות של הגעה עם חברי המודעון?

כי בסופו של דבר, אם ההגעה וההשתתפות קבוצתית בין חברי המועדונים של רכבי ספורט, תהיינה מאתגרת ומעניינת עוד יותר.

אשמח לקבל תשובה אם ישנה אפשרות של ריכוז שמות, אנשים, הגשה של רשימה ליום מיונים בקבוצות מצומצמות.

פורסם
שלום,

ברצוני לדעת האם ישנה אפשרות להגיע קבוצת אנשים מצומצמת ליום מיונים (חברי מועדון רכב) או שההזמנות יהיו באקראי ולא ניתנת אפשרות של הגעה עם חברי המודעון?

כי בסופו של דבר, אם ההגעה וההשתתפות קבוצתית בין חברי המועדונים של רכבי ספורט, תהיינה מאתגרת ומעניינת עוד יותר.

אשמח לקבל תשובה אם ישנה אפשרות של ריכוז שמות, אנשים, הגשה של רשימה ליום מיונים בקבוצות מצומצמות.

כאשר ישלחו אליכם הזימונים אתם מוזמנים לקבוע תאריך ושעה זהים על מנת להגיע יחד.

מקווה שזה עונה על שאלתך.

פורסם

תודה על התשובות המהירות!!

רציתי לשאול:

אולי יש איזה דרך לשלם לא מהאינטרנת? אולי במזומן? כי יש סיכוי טוב שיהיה לי די בעיה לשלם בPAY-PAL...

פורסם
תודה על התשובות המהירות!!

רציתי לשאול:

אולי יש איזה דרך לשלם לא מהאינטרנת? אולי במזומן? כי יש סיכוי טוב שיהיה לי די בעיה לשלם בPAY-PAL...

כן לאור בקשות של עוד כמה אנשים פתחנו אופציה אחרת לתשלום במזומן.

יש לגשת אל סניף הדואר הקרוב לביתך ולקנות כרטיס נטען של פייפאל במזומן ובעלות של 333 ש"ח.

לכל כרטיס יש מס קוד אישי - את הקוד הנ"ל מקלידים במערכת הרישום של PAYPAL אליה תופנה דרך אתר פורמולה הרישמי או בפייסבוק וזהו אתה רשום.

פורסם
כן לאור בקשות של עוד כמה אנשים פתחנו אופציה אחרת לתשלום במזומן.

יש לגשת אל סניף הדואר הקרוב לביתך ולקנות כרטיס נטען של פייפאל במזומן ובעלות של 333 ש"ח.

לכל כרטיס יש מס קוד אישי - את הקוד הנ"ל מקלידים במערכת הרישום של PAYPAL אליה תופנה דרך אתר פורמולה הרישמי או בפייסבוק וזהו אתה רשום.

באמת??

טוב מאוד!!!!!

רק עוד דבר אחד:

איך בדיוק לקנות את הכרטיס הזה? קוראים לו ממש ככה כרטיס PAY PAL??

פורסם

שאלה נוספת אם תהיינה גם תשובה:

על אילו סימולטורים של נהיגה מדובר?

יש מפרט כלשהו על המתקן, סימולטור, תוכנה, משחק מסויים?

פורסם
באמת??

טוב מאוד!!!!!

רק עוד דבר אחד:

איך בדיוק לקנות את הכרטיס הזה? קוראים לו ממש ככה כרטיס PAY PAL??

כן תבקש כרטיס נטען של PAYPAL, אם ישנה בעיה עדכן אותי בבקשה שאוכל לעזור.

תודה

פורסם
שאלה נוספת אם תהיינה גם תשובה:

על אילו סימולטורים של נהיגה מדובר?

יש מפרט כלשהו על המתקן, סימולטור, תוכנה, משחק מסויים?

אנחנו נמנעים מלפרט על דברים אלו בכוונה תחילה.

תבואו, תופתעו ו:-Dתהנו

פורסם
נס הרים זה טוב, רק תשמור על עצמך ותשמור על רוכבי האופניים והמשפחות שנוהגות שם.

נס הרים זה ממש לא טוב!!

שום כביש ציבורי לא נועד לכך ובדיוק בשביל זה הספורט המוטורי מקודם ובגלל זה כל כך הרבה אנשים כל כך שמחים ומתרגשים כאן.

זו דעתי בכל אופן. :)

אני לא זוכר אם כתבתי את זה בהתחלה, אבל חזקו ואמצו על פועלכם והנכונות והמוכנות לענות על שאלות ראויה להערכה.

שיהיה בהצלחה!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...