Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת Clarion FB276BT VS Philips CEM250 :HU:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי.

אני מעוניין לשדרג את ה-HU שלי כך שיכיל פיצ'ר של bluetouth ויכולת קריאת כרטיס SD בתקציב של עד 1000 ש"ח.

כרגע יש לי רדיו דיסק של סוני (GT200) שמחובר ללא מגבר, לזוג קומפוננט Magnat Power Plus 216.

אני יודע שזה ממש לא הסט אפ הכי איכותי בלשון המעטה אבל זה מספק אותי.

חשוב לי שהHU החדש יהיה חזק ואיכותי מבחינת הסאונד לפחות כמו הסוני ושהיה אמין .

בשוטטות קצרה בזאפ עליתי על שני המכשירים הנ"ל:

Philips CEM250

Clarion FB276BT

איזה מהם אמור להיות אמין יותר ולספק איכות סאונד גבוהה יותר?

מבחינת עלות מול תועלת המכשיר של פיליפס כולל גם דיסק (ה clarion הוא ללא דיסק, רק כרטיס זכרון) ובנוסף גם כניסת USB.

מצד שני, עד כמה שידוע לי, קלריון מותג יותר חזק בכל הקשור למערכות לרכב.

בקיצור, מה יותר מומלץ, אשמח לחוות דעת.

תודה מראש,

דניאל.

פורסם

איכות הצליל של הקלריון לא ברת השוואה אפילו לנחותה יותר של הפיליפס.

ואני בכלל לא מדבר על זה שהם מתמחים ברדיו דיסקים ולא במכונות גילוח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

Srool - האם את הקלריון הספציפי הזה אתה מכיר? הוא טוב?

רק כדרך אגב, פיליפס איננה רק חברה של מכונות גילוח כפי שאתה מתאר אלא גם של טלויזיות,מערכות סטריו אוזניות,מנורות ועוד המון דברים והיא נחשבת כיצרן לא רע - אך לא אתווכח בנוגע לרמת המוצרים שלה בתחום האודיו לרכב כי אינני יודע - לכן אני מתייעץ כאן.

אין עוד אף אחד שמכיר את שני הHUים האלה שיכול לחוות דעה?

תודה,

דניאל.

פורסם

הקלריון עדיף ואתה עושה בחירה טובה יותר מהפיליפס

זאת משום שקלריון באמת מייצרים מכשירים טובים יותר מבחינת איכות ודיוק הצליל לרכב

אני לא יודע להגיד לך אם ה BT בקלריון טובה יותר או פחות מהפיליפס

אבל אני יודע להגיד שהרכבתי די הרבה BT של פיליפס ובאמת שהפיצ"ר הזה עבד פשוט מעולה (שומעים ונשמעים טוב מאוד בדיבורית)

SROOL הקטע של מכונת הגילוח מיצה את עצמו

לצורך העיניין אז קלריון אם אני לא טועה נקנתה על ידי JVC שגם הם מייצרים מכונות גילוח וטלוויזיות ומיקסרים וכ"ו וכ"ו

שבת שלום

דרור

פורסם

הי חברה,

תודה רבה רבה לכל המייעצים -> בסוף רכשתי את הקלריון והסאונד מדהים. בכמה רמות מעל הסוני שהיה לי.

הסאונד יותר מפורט והבאס יותר מהיר ופחות מרוח. אף פעם לא יחסיתי כזו חשיבות ל HU אבל מסתבר שההבדלים ממש משמעותיים.

החסרון היחיד שהצבע הלבן קצת מתבלט בדשבורד השחור שלי אך זה בקטנה :)

תודה שוב,

דניאל.

• תוכן חדש...