Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בשעה טובה אני וחבריי סגרנו טיול לארצות הברית.

אנחנו טסים עם דלתא, ונורא חשוב לי לברר על רמת איבזור המטוס מבחינה בידורית.

ניסיתי למצוא קצת מידע באינטרנט, לא ממש הצלחתי, אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא, או שיוכל לתת מידע מנסיון עבר, זה יהיה מעולה.

בטיסות פנים פחות חשוב לנו האיבזור הבידורי, אבל בטיסות הארוכות יותר, זה כן.

מעניין אותנו, אם יש מסך אישי לכל נוסע, עם צפיה על פי דרישה, זאת אומרת שכל אחד בוחר במה לצפות.

ואם יש שקעי usb או חשמל לטעינה של מכשירים סלולארים\מחשבים ניידים.

אנחנו טסים מנתב"ג לניו ארק דרך אמסטרדם.

המטוס שנטוס בו לאמסטרדם הוא בוינג 777 והדגם המדויק שמופיע על הכרטיס טיסה הוא Boeing 777-200/300.

הטיסה הזאת מתבצעת עם שיתוף של חברת KLM ROYAL DUTCH AIRLINES.

מאמסטרדם אנחנו טסים לניו ארק גם עם חברת דלתא, על מטוס באוינג 767 , הדגם המדוייק שמופיע על הכרטיס הוא Boeing 767-200/300.

על הטיסות פנים אני מדלג מפעת חוסר רלוונטיות , ואנחנו חוזרים גם עם בטיסה של חברת דלתא, מקנדי לנתב"ג על מטוס בוינג 747 , הדגם המדוייק הוא Boeing 747-400

אודה לכל מידע.

פורסם

בגדול ל 777 מסך אישי לכל נוסע, אם יש VOD בדלתא אני לא יודע.

אישית, אייפד זו ההמצאה הבידורית הכי טובה שיש למטוס מבחינתי, במרחק רב מכל דבר אחר שניסיתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

באיזור ה10 שעות של שימוש בטעינה מלאה.

אם תכבה WIFI ושאר שטויות ותנמיך קצת את הבהירות - כנראה שאפילו יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ב777 יש לרוב חיבורי טעינה, כך שלא יגמר לך החשמל.

בגדול, אני ממליץ תמיד על שימוש ב http://www.seatguru.com בשביל לקבל מידע על המטוס שתטוס בו. פשוט בחר את חברת התעופה והדגם, ותקבל מידע על כל מושב ומושב במטוס. לפעמים יש לאותה חברה כמה דגמים שונים של אותו המטוס, ואז אתה לא יודע מה תקבל עד שלא תעלה לטיסה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה מבין שאתה טס לאמסטרדם ב KLM ולא בדלתא, נכון?

לא שזה רע, אפילו להיפך.

נסה לפצל את הטיסה כך שיהיו לך כמה שעות באמסטרדם, יש רכבת נוחה לעיר ותרוויח טיול בעיר חמודה וגם תרווח קצת את המסע הארוך.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

777-200 של KLM הארץ לאמסטרדם

ומשם לניו יורק עם 767-300של DELTA

שניהם שייכים לברית התעופה SkyTeam

והדרך חזרה מקנדי לארץ עם 747-400 של DELTA

לגבי אבזור מטוסים אין יותר מדי מה לדעת.

ב777 לאמסטרדם יש לכל נוסע מסך ב767 של דלתא לצערי אין (יש מסך עילי כל כמה שורות) ולגבי ה 747-400 גם אני חושב שאין אם אני לא טועה למרות שנהוג במטוסים כאלה שיהיה מסך לכל נוסע.

אגב יהיה יותר טוב אם תרשום תאריכים

פורסם

אור, צור עימי קשר בה"פ, אולי אוכל לסייע לך בכל הקשור למקומות על הטיסה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לך איפד 2 ואתה שואל על מה יש במטוס ?

האיפד יסחוב לך כל הטיסה (או את רובה לפחות), כבה WIFI ותהנה.

תמיר לך את הסרטים / סדרות שאתה אוהב, כך 2-3 משחקים ממכרים ומצידך שזה יהיה דקוטה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
777-200 של KLM הארץ לאמסטרדם

ומשם לניו יורק עם 767-300של DELTA

שניהם שייכים לברית התעופה SkyTeam

והדרך חזרה מקנדי לארץ עם 747-400 של DELTA

לגבי אבזור מטוסים אין יותר מדי מה לדעת.

ב777 לאמסטרדם יש לכל נוסע מסך ב767 של דלתא לצערי אין (יש מסך עילי כל כמה שורות) ולגבי ה 747-400 גם אני חושב שאין אם אני לא טועה למרות שנהוג במטוסים כאלה שיהיה מסך לכל נוסע.

אגב יהיה יותר טוב אם תרשום תאריכים

אוקיי, אז הטיול הוא לא ממש טיול שהולך על פי "החוקים" וההמלצות שמופרסמות לרווחה בפורומים ובאתרי התיירות.

אנחנו 4 חבר'ה בני 24, והתכנון הראשוני היה לטוס לווגאס בלבד, לשבוע נטו.

אבל אז החלטנו לטעום קצת מעוד כמה מקומות.

וזה מה שהוחלט בסוף, מפעת חוסר זמן של החברים, ואי יכולתם להעלם מהעבודה ליותר מידי זמן.

טסים ב18 לאוגוסט לניו יורק דרך אמסטרדם עם קונקשיין של שעתיים(בדקתי לגבי אפשרות של הגדלת מרווח הזמן באמסטרדם, אבל החלטנו לוותר, על מנת לנצל כל זמן שאפשר בניו יורק. גם ככה הטיול צפוף מאוד.)

נשארים בניו יורק 2 לילות, וב20 לאוגוסט טסים למיאמי.

נשהה במיאמי 3 לילות, וב23 לאוגוסט אנחנו טסים ללוס אנג'לס.

בלוס אנג'לס נשהה 2 לילות, וב25 אנחנו שוכרים רכב (גרנד צ'ירוקי,איך הוא?) ונוסעים ללאס ווגאס.

בלאס ווגאס נשהה 11 ימים, כן אני יודע, זה המון, זה מעל ומעבר, כולם אומרים שזה מוגזם, אבל זה בעקרון היה גרעין הטיול.

נעביר את ה 10 ימים בלחרוש את ווגאס, ובעיקר את המסיבות של ווגאס, ותכננו את זה בדיוק שיצא לנו להיות בווגאס בלייבור דיי וויקאנד, שזה סוף שבוע מטורף, קנינו כרטיסים ל wetrepublic לשלושה מסיבות בריכה ב220 דולר לאדם, במסיבות יהיו טיאסטו ,בוריס ואוסקר, ועוד דיג'יי ששכחתי את שמו.

וב7 לספטמבר, טסים לניו יורק, קונקשיין 3 שעות, והישר לארץ הקודש.

אני יודע שלא נצליח לממש כמעט כלום בייעדים האחרים חוץ מווגאס, כי הזמן קצר, אבל לא ממש אכפת לי, כי למען האמת לפני פחות משנה עשיתי את אותו הטיול + אורלנדו, כמובן עם מרווחי זמן גדולים יותר בכל יעד, ההבדל היחידי שעשיתי את הטיול עם האקסית. הפעם אני הולך ללא שום סנדביץ'.

פורסם

סתם סקרנות,מה העלות הכוללת לאדם בטיול הזה? עובר את ה 10-12K ש"ח ?

אני כרגע בגיוסי כספים (:p) לאיזה טיול מאורגן נחמד בחוף המזרחי,והכי "זול" שמצאתי היה בסביבות 4K דולר (בעיקר בגלל התוספת העצומה שאני טס לבד,משמע חדר יחיד בכל מלון שהקבוצה תשהה בו,מה שמייקר את כל העסק)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אוקיי, אז הטיול הוא לא ממש טיול שהולך על פי "החוקים" וההמלצות שמופרסמות לרווחה בפורומים ובאתרי התיירות.

אנחנו 4 חבר'ה בני 24, והתכנון הראשוני היה לטוס לווגאס בלבד, לשבוע נטו.

אבל אז החלטנו לטעום קצת מעוד כמה מקומות.

וזה מה שהוחלט בסוף, מפעת חוסר זמן של החברים, ואי יכולתם להעלם מהעבודה ליותר מידי זמן.

טסים ב18 לאוגוסט לניו יורק דרך אמסטרדם עם קונקשיין של שעתיים(בדקתי לגבי אפשרות של הגדלת מרווח הזמן באמסטרדם, אבל החלטנו לוותר, על מנת לנצל כל זמן שאפשר בניו יורק. גם ככה הטיול צפוף מאוד.)

נשארים בניו יורק 2 לילות, וב20 לאוגוסט טסים למיאמי.

נשהה במיאמי 3 לילות, וב23 לאוגוסט אנחנו טסים ללוס אנג'לס.

בלוס אנג'לס נשהה 2 לילות, וב25 אנחנו שוכרים רכב (גרנד צ'ירוקי,איך הוא?) ונוסעים ללאס ווגאס.

בלאס ווגאס נשהה 11 ימים, כן אני יודע, זה המון, זה מעל ומעבר, כולם אומרים שזה מוגזם, אבל זה בעקרון היה גרעין הטיול.

נעביר את ה 10 ימים בלחרוש את ווגאס, ובעיקר את המסיבות של ווגאס, ותכננו את זה בדיוק שיצא לנו להיות בווגאס בלייבור דיי וויקאנד, שזה סוף שבוע מטורף, קנינו כרטיסים ל wetrepublic לשלושה מסיבות בריכה ב220 דולר לאדם, במסיבות יהיו טיאסטו ,בוריס ואוסקר, ועוד דיג'יי ששכחתי את שמו.

וב7 לספטמבר, טסים לניו יורק, קונקשיין 3 שעות, והישר לארץ הקודש.

אני יודע שלא נצליח לממש כמעט כלום בייעדים האחרים חוץ מווגאס, כי הזמן קצר, אבל לא ממש אכפת לי, כי למען האמת לפני פחות משנה עשיתי את אותו הטיול + אורלנדו, כמובן עם מרווחי זמן גדולים יותר בכל יעד, ההבדל היחידי שעשיתי את הטיול עם האקסית. הפעם אני הולך ללא שום סנדביץ'.

שמע,

על פניו נשמע חוויה שחבל על הזמן.

אבל יומיים בניו יורק יומיים בלוס אנג'לס ויומיים במיאמי ו10 ימים בווגאס?

זה סידור גרוע מאוד.

אני הייתי מוותר על מיאמי לפעם אחרת בחיים. (החוף הדרום מזרחי)

ומשקיע בניו יורק ולוס אנג'לס\ווגאס (4 וחצי שעות נסיעה).

לוקח לך רק יום וחצי להתרגל לג'ט לג.....

בניו יורק לא תראה כלום ביומיים וכמו כן גם ב LA)

לטעמי עם הנסיעה היא לרגל טיול ולא נופש גם אין לך מה לחפש בלאס ווגאס 10 ימים.

כמובן שאם כולכם כבר הייתם בניו יורק ולוס אנג'לס וזה לא הפעם ה1 שלכם אולי אפשר להסתדר עם הלוח זמנים...

לטעמי האישית ה 48 שעות במיאמי מיותרות.

בקשר לטיסות

כמו שאמרתי 772 של KLM לאמסטרדם 4 ורבע שעות טיסה - עם מסכים אישיים

מאמסטרדם לניו ג'רזי - 767-300 8 וחצי שעות טיסה בלי מסכים אישיים.

ומניו יורק (קנדי) לארץ 747-400 גם בלי מסכים אישיים (לא בטוח ב 100 אחוז) - 11 שעות טיסה

הכי חשוב תהנה

פורסם

גם לדעתי, תמחק את מיאמי ותוסיף ימים לניו יורק. עד שתנחת, תכנס לעיר, מלון, ג'ט לג... הלך יום. זה לא משאיר לך הרבה. עד היום, הטיסות שלי עם דלתא היום מהטובות יותר. אחלה צוות, מאוד נדיבים מבחינת אוכל ואלכוהול וכסאות מרווחים (זה היה בטיסות ישירות ישראל-ארה"ב).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שוב, חרשתי כבר את ניו יורק, לוס אנג'לס, ומיאמי, אז ככה שלא אכפת לי לא לנצל הפעם את הייעדים הללו עד תום, הפעם זה טיול מסוג שונה,פחות ייעדים תיירותיים, יותר 18 יום של טירוף.

תודה על הפירוט בקשר לאיבזור הבידורי, אני פשוט אפוצץ את האייפד בחומר, ואקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן.

בקשר לעלות, אנחנו 4 חבר'ה, בשביל לחסוך עלויות לקחנו בכל המלונות חדרים של זוג, והחלטנו שאם באותו רגע במלון יהיה לנו צפוף מידי, פשוט נקח עוד חדר.

בלוס אנג'לס ווגאס ברור לי שלא תהיה בעיה, החדרים ענקיים, פשוט מבקשים חדר עם 2 queens size bed.

הבעיה עלולה לצוץ במיאמי , ובמיוחד בניו יורק שהחדרים קטנים מאוד.

העלות של הכרטיס טיסה הוא 1750 דולר, כולל כל המיסים והכל, ו2900 דולר עבור כל המלונות, שזה מתחלק ל4, זה יוצא 725 דולר.

725+1750=2475$.

ההקצבה להכל היא בערך 20 אלף ש"ח לאדם, שהם בערך 5600$.

מקווה ומאמין ש3000$ דולר יספיקו לכל השאר, חוץ מהכרטיס טיסה והמלונות כמובן.

דרך אגב, הרכב שיהיה צמוד אלינו בלוס אנג'לס , ונסע איתו לווגאס הוא גראנד צ'ירוקי, מישהו מכיר? נסע?

• תוכן חדש...