Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרנד צ'ירוקי צריך להיות אחלה רכב (הרי דלק "לא תיהיה" בעיה כי ליטר עולה שם 3 שקל)

אני אבל חייב לדעת מה אתם מנסים להשיג ביומיים במיאמי ניו יורק ולוס אנג'לס.

כאילו את היום הראשון אפשר למחוק.... באמת שווה לכם הטיסה בשביל לראות עיר ענקית ב 24 שעות?

למרות שהכל סגור אני חושב שהתכנון לקוי קצת :-D

אבל הייתי מתחלף איתך.

פורסם

כן, מחירים מטורפים בהחלט, כנראה שנבלה קצת בקזינו לפני, אלכוהול חינם, ובפנים כוס וודקה רדבול דוגמא, עולה 15 דולר, בערך כמו בארץ, אז ככה שכולנו רגילים למחירים האלו לצערי.

מה אנחנו מנסים להשיג? זאת בדיוק השאלה הנכונה, לא באים להתיימר לנצל הכל.

ניו יורק? קניות, ומסיבות. ראינו והיינו כבר ברוב המקומות הרגילים-טיים סקוואר(נמצא זמן גם הפעם) פסל החירות, סנטרל פארק וכו'..כנראה נבקש גם בצ'יינה טאון,ובברודוואי.

מיאמי? בעיקר נבלה בחוף המדהים, ושוב, מסיבות. בכלל אני אוהב את האוירה הקובנית שיש במיאמי.

לוס אנג'לס? כרגע התכנון עומד על היונברסל סטודיו'ס שכנראה נצטרך להקדיש כמעט יום שלם בשביל זה.וניס ביץ', וכמובן הוליווד, שדרת הכוכבים,בברלי הילס,בל אייר וכו'...בדרך לווגאס נעצור באאוטלט, שלא יצא לי לבקר בו, כי פעם שעברה טסתי מלוס אנג'לס לווגאס, והוא נמצא ממש על הגבול בינהם, לכן היה יקר לקחת מונית עד שם. הפעם נוסעים ברכב, אז בוודאי שנבקר שם.

ווגאס? זאת ווגאס.

שוב, הכל מתקשר למה באמת רוצים לעשות לראות ולחוות, אחרי שמצינו סוג אחד של טיול, עכשיו באים עם ראש קצת שונה.

פורסם

לשאלתך המקורית:

טסתי לפני שנתיים לארה"ב עם דלתא.

לכל נוסע יש מסך אישי עם VOD של סרטים, תוכניות טלויזיה,משחקים ומוזיקה לבחירתו האישית.

כמו-כן יש גם שעשועונים אינטרקטיביים (אתה משחק נגד שאר החבר'ה במטוס..) במסך.

אחלה Time-waster. כמובן שאם יש לך אייפד, הדאגות שלך קטנות יותר :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לשאלתך המקורית:

טסתי לפני שנתיים לארה"ב עם דלתא.

לכל נוסע יש מסך אישי עם VOD של סרטים, תוכניות טלויזיה,משחקים ומוזיקה לבחירתו האישית.

כמו-כן יש גם שעשועונים אינטרקטיביים (אתה משחק נגד שאר החבר'ה במטוס..) במסך.

אחלה Time-waster. כמובן שאם יש לך אייפד, הדאגות שלך קטנות יותר :wink:

טסת עם דלתא מהארץ ? לאן? כי הבנתי שיש להם יעד אחר בארצות הברית מישראל , עם מטוס שונה. זכור לך באיזה מטוס טסת?

פורסם
טסת עם דלתא מהארץ ? לאן? כי הבנתי שיש להם יעד אחר בארצות הברית מישראל , עם מטוס שונה. זכור לך באיזה מטוס טסת?

במטוסי 747-400 של דלתא לארץ מקנדי אין מסכים אישיים.

אני מתאר לעצמי שהוא טס עם ה 777 של דלתא

פורסם

אין שקע חשמל בתיירים. אבל יש טלויזיה קטנה.

אישית אני לא רואה מה יש לעשות במיאמי סיטי במשך הרבה זמן. גם יום אחד או יומיים מספיקים.

לגבי המלונות שם, זה תלוי איפה תקנו. אישית, אני הייתי עושה חבילה בEXPEDIA, תמיד יוצא הכי זול. גם בטיסה וגם במלון.

הגרנד צ'ירוקי טוב. כל עוד אתם רק נוסעים ולא מנסים להשתולל. אולי רכב סלון יתאים יותר, וגם יהיה זול יותר.

הדלק שם תלוי במיקום. ההבדלים יכולים להיות 20 אחוז בקלות, בין מיאמי עצמה והפרברים ש10 קמ משם. החל מהפרשים של 3.39 דולר לגלון ועד 4.01 לגלון במיאמי עצמה.

פורסם

טסתי עם דלתא מישראל לאטלאנטה.

המטוס היה בואינג 777.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני מאוהב בVIRGIN, מבחינתי חברת התעופה הכי כייפית שיש, בטיסות פנים בארה"ב אני תמיד משיג את המחירים הכי זולים דרכם דווקא, האלכוהול בטיסות זול, לכל נוסע יש מסך שדרכו מזמינים אוכל ושתיה, סרטים, סדרות, משחקים וכד'.

ווגאס ל11 יום נשמע לי מפגר לאללה אבל יאללה אתם רוצים להנות, אני אישית ממצה את ווגאס ב3 ימים, כולל המסיבות והבלאגן.

ליונברסל סטודיו יש להקדיש יום שלם, ואז יום נוסף יספיק למעבר חטוף בהוליווד, בוורלי הילס (אין כ"כ מה לראות) ווניס וכד', תשמור איתי על קשר, אם אני לא עובד אשמח להראות לכם את האיזור, אני גר על סנסט בולוורד, על הגבול בין בוורלי הילס להוליווד, אם אני עובד אני יכול לכוון אתכם למסעדות ושטויות אם בא לכם.

בכל מקרה, תהנו, אתם תהיו עם רכב, אז לברוח מווגאס זה שטויות, אני מאמין שיהיה לכם זמן לנסוע לאריזונה כי זה ממש קרוב לווגאס, אני ממליץ לקחת טיול במסוק לגרנד קניון, אפשר למוצא דילים ממש טובים באיזור ה130 דולר לאדם.

לגביי הגרנד צ'ירוקי - אחלה רכב, צריכת דלק זה דבר שולי מאוד באמריקה, תבדקו אולי תוכלו לקחת רנגלר ארוך פתוח, אם כבר אז תהנו מהרוח.

haters will hate

• תוכן חדש...