Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:brickwall: האם יתכן שבפולו החדשה לא מרגישים שום תנועת אויר במצב "אויר צח" (כשלחצן הסירקולציה מנותק), באף פתח יציאת אויר?

הכוונה בזמן נסיעה, ואפילו מהירה מאד, ללא מאורר.

זה הרי לא בטיחותי שאין כניסת אויר בנסיעות ממושכות בחלונות סגורים, למשל כשקר בחוץ.

(אני לא אתפלא אם יתברר שזו תקלה - כבר תיקנו והחליפו בפולו החדשה שלי חצי אוטו... בשנה היחידה שלה).

לא לגעת!!! ...

פורסם

זה לא נשמע כמו מצב תקין הרי למה קיים המצב "אויר חיצוני" אם לא נכנס אויר... אני מבין שאתה עדיין באחריות יצרן, ממליץ לך לגשת למוסך לבדוק את העניין.

פורסם
אם לא מרגישים איך נדע שנכנס אויר?

זה לא נשמע תקין - כי אם הזרימה אינה מורגשת, סימן שאין כמות הגיונית של אויר!

לא צריך להאמין לכל קשקשן במוסך, הם מגינים על היצרן!!! (או טיפשים...).

צריך להתעקש לקבל תשובות מקצועיות!!!

[/u]

ההסבר שאני קיבלתי הוא שקיים מחזור אוויר, אבל לא בכל המכוניות ניתן להרגיש אותו כ"רוח לפנים".

המכונית שלי לא בתקופת האחריות ובמקרה הזה, לפחות, המוסך יכל רק להרוויח (שעת עבודה במוסך מורשה היא יום עבודה בשבילנו). אני לא טוען שהוא צודק, אבל עדיין זו התשובה שאני קיבלתי ממנו (ספציפית לדגם שלי).

האם יש פה עוד מישהו שכאשר הוא לוחץ על כפתור על האוורור החיצוני, לא מרגיש משב רוח כלל?

• תוכן חדש...