Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליל סאונד היקר לפני שאתה זורק שטויות לפורום בוא תסביר לנו למה לא מומלץ לקנות מגבר יד 2 אוליי נלמד משהו ?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אלמוג אני ממליץ לך לחסוך עוד כמה גרושים כדי לקנות מגבר טוב

לגבי ליל סאונד זה כניראה שיטת מכירה שלו לזרוק שטויות!

פורסם

מגבר יד שנייה מומלץ מאוד כמעט בכול מצב.

המגבר שציינת הוא של חברה טובה אמינה לא חסר לו עוצמה אך עם זאת זוהי הסדרה הנמוכה ביותר של החברה

עם המחיר הזה הוא לחדש תיקח בלי לחשוב הרבה עם זה יד שנייה זה כבר שיקול שלך המחיר הוא בגבול הסביר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

יד שניה המגבר

אני רוצה לקנות מגבר יד שניה עד 500 600 שקל

בגלל שלבנתיים אני לא רוצה להשקיע יותר

יש אופציות אחרות?

פורסם
לא מומלץ לקנות מגבר משומש!

אני ממש חולק על דעתך.

הבלאי של מגברים משומשים הוא נמוך מאוד והם רכיבים אמינים מאוד בסך הכל .

לכן מאוד משתלם לרכוש מגברים ביד שניה בטח ובטח כאשר מדובר בקניה מדמויות מוכרות בפורום מה שהופך את הסיכון לקטן מאוד עד אפסי .

אני קניתי לא מעט ציוד אודיו יד 2 כמו גם חברי פורום רבים ובהחלט יש המלצה לקנות יד 2 למי שרוצה רכיבים איכותיים יותר בעלות נמוכה יותר .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קשה לקנות משהו ראוי וחדש ב- 500 שקל, לעומת זאת אפשר למצוא משהו ביד שניה, אם זה הייפוניקס, הרץ, פיניקס גולד, מאק אודיו או כל מגבר שהוא לא מגבר מדבקה כמו ה V12 למיניהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...