Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לדעת אם יש אזעקה שמצפצפת ומודיע כאשר מישהו מתקרב לרכב?

הכוונה שאם יש מישהו שעומד ליד הרכב ומתקרב עוד ונוגע ברכב ומבצע מעשי ונדליזם, שהאזעקה תתריע לי על כך ואף תצפצף.

תודה

פורסם

אזעקת ביפר לדוגמא תתריע לך מתי מישהו נוגע לך ברכב,אבל לא ברמה של רק מתקרב או שורט.

מכה קטנה ויש התרעה(רגישות הכי גבוהה)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זכור לי שב-1995 ראיתי ליד מפלי הניאגרה למבורגיני דיאבלו חונה עם דלתות פתוחות (והמון אנשים מסביבה), כל פעם שמישהו התקרב למכונית, נשמע קול מוקלט שמזהיר ומבקש להתרחק מהרכב..

בקיצור, בוודאות היה כזה דבר.. לא בטוח שיש כיום ובישראל.

פורסם

יש לי בעיה שמורידים לי אוויר מהצמיגים ולכן אני צריך משהו שיודיע לי כאשר מתקרבים לאוטו ויזהיר את מי שמבצע זאת (או בדיבור או

שהזעקה תתחיל לצפצף).

פורסם

הבנתי שיש חוק שאוסר על אזעקות רעשניות. קח זאת לצומת ליבך.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

לפי דעתי החוק הזה די מוזר- אם פורצים את האוטו איך אני אמור לדעת? בכך שהאוטו מאותת? או לסמוך על הגנבים שיצאו לפנסיה?

עריכה: זה כמה שכנים משוגעים, ואין להם שעות קבועות, פעם עשיתי מארב בבוקר והזמנתי משטרה אך הם עדיין בשלהם! לכן אני צריך אזעקה שתודיע ואז אני ידע שמתעסקים לי באוטו ואולי הם גם יפחדו מזה.

פורסם

תבדוק את הסיבה שמורידים לך אוויר.

לדעתי שווה לעשות איזה מארב עם עוד כמה חברים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

MVP מכויילת על רגישות הכי גבוהה ,לעולם לא תופעל מירידת אוויר בצמיג.

צריך מכה אומנם קטנה, אבל עדיין מכה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

625 על המצב הכי רגיש תתריע לך על אזעקה גם עם עובר ליד האוטו שלך רכב עם אגזוז רועש, וגם מסאב של מערכת, וגם כשמוציאים פחים לכביש בלילה, יכול לקצת לשגע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני מציע לך את חברת גארד הביפר שלהם יותר טוב מהביפר של רב בריח .

ואני אומר את זה מתוך ניסיון היה לי את הרב בריח 3 שנים ועכשיו יש לי את הגארד, אין פה מה להשוות בכלל.

הרב בריח כל חצי שנה נדפק לי ועשה כל מיני שטויות של ביבר נדפק, פעם נעל לי את הרכב והתחילה להשתולל האזעקה שלא היה אף אחד באיזור ואף אחד לא נגע ברכב, סתם פשוט, או ששלט מראה שהדלתות היו פתוחות אבל בתחלס הם היו סגורות ואחרי דקה שנתיים שלא נוגעים בכלום הוא פתאום אומר שהדלתות סגורות, כל מיני שטויות כאלה.

בכל מקרה יכול להיות נפלתי על אחד דפוק, אבל כיום יש לי את הגארד ממש מצוין ואין לי תלונות אליו.

בכל מקרה יש לי בעיה שונה פה באיזור , זה גנבות בעיקר, אז אני משתמש במצלמות וביבפר, זה לא עוזר הרבה אבל לפחות משהו.

תנסה לשים מצלמה טיפה איכוית על ראש הבנינין שאף אחד לא רואה שמכוונת לרכב שלך, ככה אתה יודע מי נגע ולמה נגעו ומה עשו.

ואם אתה רואה את השכנים מורידים לך אוויר אתה יכול בקלות לתבוע אותם!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

בעיקרון האזעקה שעכשיו מותקנת היא סוג של גארד (ככה רשום בקבלה), כשהיא הייתה חדשה כל תזוזה קטנה הייתה מפעילה אותה אבל אחרי כמה חודשים אפילו "שמנערים" ומזיזים את הרכב האזעקה לא מופעלת.

• תוכן חדש...