Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר להשוות מחירים של הרכבים בארץ לאלו הנמכרים בחול מה שכן אפשר להגיד זה ש900 אלף לאוטו הזה ואולי אפילו "זול" ביחס למתחרים(שאין ממש כאלה) ולתמורה במחיר(בהשוואה למה שאפשר לקנות ב900 אלף).

פורסם

יש כבר ניסן GTR על כבישי ישראל ???

מכיוון שאני וחבר שנסענו באשדוד ראינו מכונית לבנה שמאחורה הזכירה מאוד GTR אבל מה שהקשה על הזיהוי הודאי היה

שלא היו לה סמלים מאחורה לא של הניסאן ולא של הGTR ולא יכלנו להתקרב אליה בגלל שהיא נסע בסביבות ה100 (לא רצינו למתוח את הגבול שתינו נהגים חדשים) בתוך אשדוד

וגם שהתקרבנו אליה היא העלתה את המהירות

פורסם

ה GTE הוא הרכב הכי יפה מבין הרשימה הנ"ל...פשוט רכב מדהים, הרעש שלו הביצועים תג מחיר פחות (הכל יחסי כמובן :p ) משאר הפלצנויות ועדיין ב 1 על 1 לוקח אותם בסיבוב , פאק הרכב אפילו הוציא תוצאה טובה יותר מה LP670 בטופ גיר!

מה שיש לי להגיד זה אח!! כואב. :p

Opel Adam S 2017

פורסם

עוד פרט מעניין, מישהו יודע שכבר נמסרו מעל 20 דגמי Z370.

איפה קרסו היו כל השנים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...