Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי, לקנות GTR בארץ בלי מסלול זה מגוחך, אפילו קצת עצוב.

אבל זה עדיף מאשר לראות כל הזמן על הכביש את הטויוטות קורלות, מאזדות 3 פורדים וכו' כו' למיניהן.

גם לקנות את סדרת M של בימר וAMG של מארק זה מיותר ..

אבל אין מה לעשות צדיך להשלים עם מה שיש ועם הכבישים.

ואני מכיר עוד בן אדם מאושר שצריך לקבל עוד מעט את הGTR שלו בארץ ויכול להבטיח לך שגם אם היה מסלול הוא לא היה הולך אליו כי הוא קנה את הרכב רק בגלל היחודיות, יוקרה, כוח ואיך שלא תקרה לזה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
אבל זה עדיף מאשר לראות כל הזמן על הכביש את הטויוטות קורלות, מאזדות 3 פורדים וכו' כו' למיניהן.

גם לקנות את סדרת M של בימר וAMG של מארק זה מיותר ..

אבל אין מה לעשות צדיך להשלים עם מה שיש ועם הכבישים.

ואני מכיר עוד בן אדם מאושר שצריך לקבל עוד מעט את הGTR שלו בארץ ויכול להבטיח לך שגם אם היה מסלול הוא לא היה הולך אליו כי הוא קנה את הרכב רק בגלל היחודיות, יוקרה, כוח ואיך שלא תקרה לזה.

איזו יוקרה בדיוק יש ב-GTR ? גם מבחינת אבזור וגם מבחינת השם אין לה יוקרה, לפחות לא בעיני הישראלי הממוצע. תאר לעצמך ישראלי נוהג במאזדה 3 שלו ורואה ניסאן GTR עוברת על פניו, בהתחלה הוא מתלהב ואז הוא רואה את הסמל של ניסאן ואומר לעצמו- לא עדיף אודי TT ? ואז הוא רואה מזראי גראנטוריזמו ומתלהב בטירוף, מבלי לדעת בכלל שלמעשה ה-GTR אוכלת אותה.

פורסם
מישהו יודע מה הצבע של הGTR השניה שנמסרה?, פחות אוהב את הצבע האפרורי הזה.

ה-GTR השנייה (עוד לא נמסרה לפי מה שהבנתי) בצבע שחור.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

אני רוצה לראות את הפרצוף של מכונאי במוסך של קרסו (שבוכה כשהוא רואה רנו מגאן), כשתיכנס אליו GTR (שהמנוע והגיר שלה הורכבו בתא וואקום) לטיפול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איזו יוקרה בדיוק יש ב-GTR ? גם מבחינת אבזור וגם מבחינת השם אין לה יוקרה, לפחות לא בעיני הישראלי הממוצע. תאר לעצמך ישראלי נוהג במאזדה 3 שלו ורואה ניסאן GTR עוברת על פניו, בהתחלה הוא מתלהב ואז הוא רואה את הסמל של ניסאן ואומר לעצמו- לא עדיף אודי TT ? ואז הוא רואה מזראי גראנטוריזמו ומתלהב בטירוף, מבלי לדעת בכלל שלמעשה ה-GTR אוכלת אותה.

לא הסברתי את עצמי נכון.

הכוונה שלי הייתה שמי שקנה את הרכב לא קנה אותו בגלל שזה רכב מסלול ובגלל שמצמיגים שלו יש גז ולא אוויר.

אלא בגלל איך שהרכב נראה, היחודיות שלו או תקרא לזה 'פוזה'.

המילה 'יוקרה' היתה צריכה לבוא עם מרכאות.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

תתפלא לדעת, אבל 95% אם לא יותר מהאוויר בצמיגים באוטו שלך מורכב מחנקן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל מי ש"הודה" לי על הבנאדם הטוב שאני, אתם אנשים צבועים ואני מקווה לא לפגוש נהגים כמוכם בכביש כי אתם כנראה ישראלים טיפוסים.

כל אחד ואחד פה בלי יוצא מן הכלל התלהם ותרעם בכמה שרשורים שונים ואם לא שם אז כל פעם שהוא ראה רכב חונה כמו ישראלי מצוי ששם זין על אחרים.

כל אחד ואחד פה מתאפק וכשאני אומר מתאפק הוא פשוט כועס לעצמו בלב וממשיך הלאה כשהוא רואה אפילו שרייד מעוכה שנת 92 חונה כפול.

אבל כשזה בא ל -OMG NISSAN GTR WTF, זה בגלל קנאה.

ולא ניסן ג'יטיאר לא עושה לי את זה אני ממש לא מקנא, החלום שלי זה בכלל אלפא 147GT.

אז אם בנאדם כמו ארטיק לימון למשל יקנה ג'יטיאר ויחנה ככה כי לא אכפת לו יש לו מספיק כסף, אולי כשהוא יראה שריטה על הרכב שלו יבין שהוא עושה משהו לא בסדר כי לפעמים אנשים צריך להזכיר לאנשים שהם לא לבד בעולם ושלפעמים הם פוגעים באנשים אחרים.

ואני מדבר בתור אדם שמצד אחד כל יום רואה אין ספור אנשים שחונים כפול וגורמים לו לחפש חניה דקות ארוכות עד כמעט איחור לעבודה או לשיעור במכללה, ולא עושה כלום, ומצד שני הרכב שלי מלא דפיקות חניה ושריטות, ומראות שבורות ודלת תא מטען שלא נפתחת שאנשים נאורים עשו לרכבי היקר ואפילו לא טורחים שיהיה להם אכפת.

אז אני באמת מצטער שאני לא מרחם על אנשים ששמים עלי זין.

2017 Citroen C3 Shine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...