Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את השק עור של ידית ההילוכים בגולף שלי, הצלחתי ללא שום בעיה לפרק את החיבור בחלק התחתון של השק אבל את הידית עצמה אני לא מצליח לפרק, למישהו יש מושג איך מפרקים את זה? כמובן מדובר ברכב ידני.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

בעיקרון אתה יכול למשוך את הידית כלפי מעלה והיא אמורה לצאת, הידית מחוברת כמו תקע ושקע, כמו קליפס, בלי ברגים.

הבעיה היא שאם תרים את השק עד הסוף למעלה, אתה תראה טבעת כזאת שלוחצת על הפלסטיק, המחזיק את הידית כדי שהיא לא תצא.

אתה יכול לנסות להוציא את הטבעת הזאת, או טיפה להרחיב אותה עם פלייאר, ואז כשתחבר את הידית החדשה, תוכל להקטין אותה שוב בעזרת הפלייאר, ואז היא לא תצא לך מהמקום.

פורסם

תרים את השק עד למעלה (תהפוך אותו כלפי מעלה). אם אתה רואה שם בנד מתכתי בלחיצה או שעם שפיץ פלייר תרחיב אותו או שתחתוך אותו ותחליף. לאחר הוצאת הבנד הידית יוצאת במשיכה. זה בהנחה ואכן זה הסידור אצלך (קל לזהות).

אגב מאיפה השק להחלפה?

פורסם

תודה על התגובות!

האמת שנתקעתי עם הבנד הזה, ולא הבנתי איך לפרק אותו אז אמרתי במקום לעשות נזק נשאל.

האמת שעדיין לא קניתי שק להחלפה, אני מעוניין להחליף לשק לבן (ריפודי הרכב בצבע שחור לבן, הרכב עצמו כולל הג'נטים לבנים) והקונסולה מצופה במדבקה דמוי קרבון.

יש לכם מושג מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה?

פורסם

חפרתי את האיבי אבל לבן לא הצלחתי למצוא, יש לי מקום להזמין ממנו אבל העלות בערך פי 3, מה עדיף לבן נקי או לבן עם תפרים שחורים? (בהתחשב בעובדה שהרכב מבפנים כולו בגוונים של שחור לבן.

ושוב תודה!

פורסם

לדעתי שחור עם תפרים לבנים, גם יחסוך לך כאב ראש כשזה יתלכלך וגם לטעמי יפה יותר, אבל אם ההתלבטות היא בין לבן חלק ללבן עם תפרים שחורים לך על האופציה עם התפרים השחורים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה כבר סגור על לבן אז לבן עם תפרים שחורים.

אל תשכח תמונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...