Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון אני מתנצל אם הנושא לא הכי מתאים לפה כי אין לי גישה לאוף טופיק אבל עדיין זה בנושא אודיו.

כבר כמה שבועות שאני מחפש לקנות דוק לאייפון כמתנה לחברה שלי ואני נתקל בבעיה די מעצבנת, שום חנות מאלו שביקרתי בהן לא מחזיקה בסט תצוגה, מה שאומר שצריך לקנות חתול בשק וכשאני שואל מהי מדיניות ההחזרה עונים לי אם פתחת את המוצר אי אפשר להחזיר.

ממש מעצבן כשהסכומים של המכשירים הנ"ל נעים מתחום ה400-2000 ש"ח, נראה לי משוגע לקנות בלי לשמוע ובסכומים כאלה.

אם יש מישהו שהתנסה בדגם מסויים ויכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד.

דיי רצוי שיהיה אחד שאפשר להשתמש בעזרת סוללות ולא רק שקע חשמל, ואם יש רדיו מובנה עוד יותר טוב.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

כל המטרה של השרשור הוא שאני רוצה לשמוע את המוצר לפני שאני משקיע בו כסף, לא בא לי לבזבז 500 שקל ולשמוע כמו באוזניות ככה שהקנייה אונליין לא עוזרת לי יותר מידי וגם אתה יודע זה דיי מתסכל ומעצבן שכל הרשתות הגדולות מרשות לעצמן למכור מוצר מבלי שתוכל לבדוק אותו ומבלי אפשרות להחזיר אם אתה לא מרוצה, אותי זה ממש הרגיז.

מוכרים סתם לדוגמה דוק עם שם של חברה מפוצצת ״הרמן קארדון״ ב2000 ש״ח ומעלה ואתה לא יכול לבדוק את המוצר לפני קנייה ואם לא תהיה מרוצה נתקעת עם זה ועם המחשבה שבזבזת סכום 4 ספרתי על רמקולים של מחשב:lol: זה מעצבן!

פורסם

לא ציינת איפה אתה גר, אבל תחפש באתרים של החברות, סניפים הקרובים לביתך.

כנראה נתקלת בסניף "מיוחד", שווה להרים טלפון לסניף אחר ולבדוק זאת יותר לעומק.

• תוכן חדש...