Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני חושב לקנות את האבל דין של פילפס

http://www.autodepot.co.il/category/Sales

הוא במבצע עם 2 משענות ראש לא שאני אוהב את זה או יש לי שימוש אבל אני יכול למכור אותם גם אח"כ

בכל אופן השאלות שלי הם ככה האם למישהו יש את המכשיר ויכול להמליץ עליו או לא

יש לי פאסאט לוקצרי 2008 האם זה יעזור קצת גם לסאונד ?

עם המערכת המקורית זה פשוט גרוע

בכל אופן אשמח לשמוע את געתכם המלומדה:)

פורסם

rreell הדיל הוא דיל פצצה במחיר ממש מציאה

אני לא בטוח שהסאונד ישתפר בהרבה, מה שבטוח זה שהוא יהיה שונה

הפיליפס הוא מכשיר מאוד חד (לחיוב ואו לשלילה תלוי באוזן המקשיב) מאוד לא מתפשר וקובע את הטון בלי לתת הרבה אופציות משחק בכיוון שלו

לצורך העיניין ניקח מצב שאתה לא אוהב את חדות הטוויטר לאחר התקנת הפיליפס אז במקרה כזה אין הרבה אופציות כי גם אם תנמיך את הגבוה עדיין תרגיש בחריקה של הסכין של הטוויטר

וכנ"ל לגבי כל שאר הכיוונים

אני אישית לא אוהב את זה כי אני שומע סגנון אחר של מוסיקה

לגבי ההתאמה לרכב תזדקק למתאם פלסטיקה ולמתאם אנטנה

כמו כן אני חושב שבלקז"ורי יש שליטה בהגה ואם כן ותרצה לשמר אותה אז תזדקק למתאמי הגה (במקרה של הפיליפס תזדקק למתאמי תכנות מכיוון שאין לו כניסת ג"ק מאחור)

בסך הכל אם אתה בעיניין של דאבל דין יותר מעיניין של איכויות סאונד אז הדיל הזה הוא בשבילך

במידה ואתה בעיניין של איכויות סאונד אז אני מציע לך לעבור לפיוניר JVC וכנל"ים למרות ההפרש העצום במחירים

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...