Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר חדש (משומש) לסלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על לשדרג לדגם יחסית מתקדם. שיתן לי פתרון לטווח הרחוק יותר.

אין צורך ב3D

הדרישות מהמגברים הן.

5.1 לפחות.

יציאות של לפחות 100W ב 8אום.

HDMI.

אפסקיילינג. פחות חובה. (שיפור תמונה נחותה)

אפ קונוורטינג (המרת אות מS VIDEO / RCA וכו לHDMI.) חובה !!

פרה אוט מלא. עם שליטה עליו.. וכיוונים מלאים לשליטה על סאב אקטיבי. (עם מגבר ללא כיוונים וחיתוכים בכלל)

ולכן אשמח לדעת יתרונות של המגברים אחד על השני. ואיזה דגם מהרשימה הוא המומלץ.

אחרי חפירה ובדיקה באינטרנט. של דגמים שאמורים להיות רלוונטים. ונכנסים בתקציב.

וזו הרשימה. למי שיש אופציות אחרות מוזמן להציע.

1) YAMAHA RXV 863

2) YAMAHA RXV 2700

3) ONKYO TX SR804

4) DENON 4306 (אבל האופציה לא בטוחה. )

כל הקישורים זה לPDF של המוצר

מחירי המגברים זה סביב ה 2200 שקל

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מתחבאים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מוטי - המגברים שהוא מסתכל עליהם הם מגברים שבתור חדשים עולים 3-4 אלף ש"ח , לא איזה (סלח לי על הביטוי) חירטוט ב1000 ש"ח.

ההבדלים בעוצמה , איכות ופורמטים שהם תומכים בהם הם עצומים.

זה כמו שמשהו יחפש STI יד שניה ב120 אלף ש"ח ואתה תגיד לו שיש I10 חדשה מהחברה ב65.

אין קשר בין ה2 מעבר ל4 גלגלים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חשבת אולי לקחת את הדיסק האהוב שלך לחדר השמעות ולחבר כמה מגברים לאותו סט רמקולים (הכי טוב שיש בחנות)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מוטי - המגברים שהוא מסתכל עליהם הם מגברים שבתור חדשים עולים 3-4 אלף ש"ח , לא איזה (סלח לי על הביטוי) חירטוט ב1000 ש"ח.

ההבדלים בעוצמה , איכות ופורמטים שהם תומכים בהם הם עצומים.

זה כמו שמשהו יחפש STI יד שניה ב120 אלף ש"ח ואתה תגיד לו שיש I10 חדשה מהחברה ב65.

אין קשר בין ה2 מעבר ל4 גלגלים.

ליביו

ברור ליביו, חשבתי שזה בטוח לא יוכל להזיק.

פורסם
נו איפה התותחים של הפורום.

אני יכול רק לחזק את ידך בבחירת יד שנייה. אין למכשירים הללו בלאי, חלק גדול מהחידושים לא רלוונטים, והתמורה מצויינת.

אישית אני לא מבין כלום במכשירים מרובי הכפתורים הללו (מלבד זה שאני יודע איפה לחבר מה, שזה יעבוד). יש לי כבר שנים מגבר עם שלוש חוגות וזהו.

אה, אני יודע שהיום לרסיברים יש פונקציה של התאמת עצמת תדרים לחדר (room corrections). אין לי מושג אם זה עובד טוב או רע או בכלל... (ברמה הזו) אבל אם זה עובד, זה פותר את הבעיה הכי גדולה של מערכות סאונד (כל מערכת סאונד).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בעליו הגאים של ONKYO 708 מדגמי 2010 ,בניתי תיבות למורל ההיבירד שלי וחפשתי מגבר בעל צליל חם ,רך ,איכותי וחזק שיזיז אותם יפה.

אז אחרי ששמעתי את רב המגברים בתקציבי DENON HARMAN YAMAHA הגעתי למסקנה,לדנון היה סאונד מתכתי והוא היה מתומכר מאוד גבוה לתמורה שלו הרמן לא ממש אהבתי,ולYAMA היה צליל מאוד "קר" צורם ומתכתי.

רק לONKYO היה צליל איכותי וחם והוא ענה על כול הדרישות שלי והיה במחיר שפוי.

המלצה שלי לך על אונקיו במיוחד בדגמים הישנים.

אדי.

פורסם

DENON באמת מתומחר יקר. אבל מגברים חזקים. ואמינים מעוד!!

הרמן. לא שמעתי לאחרונה.

ימהה היה לי לפני הדנון הנוכחי. והוא היה באמת עם סאונד קר ומתכתי.

אונקיו לא זול לדגמים שאני צריך. ואני לא מכיר את הסאונד.

חשבתי ללכת לחנות. אבל זה לנסוע לתל אביב לחנויות ה"גדולות" וה"מקצועיות".

כי בירושלים המוכרים לא באמת מכירים את הדגמים לעומק.

ואני באמת מחפש יותר את התמורה לכסף. ולכן לא איכפת לי לקנות מגבר "ישן". אבל עם תכנולוגיה מספקת לכמה שנים הקרובות.

משיחה עם חבר יחסית מבין. הוא אומר משהוא נכון. הכי חדש היום. בעוד שנה גג שנתייים יהיה מיושן. ויעלה חצי.

אבל הוא יספיק לך ללפחות 5 שנים סבירות עם אתה לא מחפש את הכי חדש.

אגב יש בעיה קשה עם הדגמים הנמוכים.

אני צריך יציאות קדם מגבר. לחיבור 2 מגברים כוח חיצוניים.

אחד יגביר את הקדמיים במצב סטריאו. ואחד מגביר את הסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא יודע לגבי הדגמים הישנים אבל בחדשים יש יציאה קדם מגברית החלה מסידרה 5 ומעלה.

אממ ממליץ לך לבדוק...אכן לא שווה לקנות היום ממש חדש במיוחד לא אור המחיר למרות שהאונקיו נותן תמורה מעולה לכסף.

אגב כמה יוצא האונקיו שפרסמת פה?

אדי.

• תוכן חדש...