Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אוקיי אז ככה יש לי בעיה בציריות בקידמיות אחת מהן לא במצב להיט בכלל והשניה אני יחליף כבר על הדרך

עכשיו הייתי מעוניין לדעת במידה וזה לא מתאים לפה אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון אני ישמח!!

הייתי במוסך מורשה של סוזוקי בדקו לי את הצריות וטענו שאני צריך להחליף את שתיהן ועוד חלק אחד בגלגל השמאלי משו שמתחבר לציריה כנראה

אני לא זוכר מה זה אז לכל בעלי הבלנו אם פותחים מכנסה מנוע ומסתכלים על הצד של הנהג למטה יש מוט שבאמצע יש גומיה המוט יוצא מכיוון הגלגל למוט של ההגגה משו באזור שם

בכל מקרה השאלה שלי היא במוסך אמרו לי 750 שקל על כל זה אני רוצה לדעת אם זה מוגזם או שממש לא כי בכל מקרה זה מוסך מורשה מצד שני רכב בשנתון שלי כבר לא כ"כ קריטי אם להיכנס איתו למורשה או לא...

מה אתם ממליצים לי?

תודה רבה לעוזרים!

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

לא גומיה איזה מוט שיש בו גומיה כזאת כאילו המוט זז לצדדים והגומיה כנראה שלא יגיע לשם לכלוך כך זה נראה לי אני פשוט לא זוכר מה הוא אמר לי באמת...

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

מחר במהלך היום אני יעלה תמונה של החלק...

• תוכן חדש...