Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתה לי תאונה קלה, הצד הפוגע התעלם מהמהכתב הרשום שחברת הביטוח שלי שלחה, התעלם מההזמנה לדין ועכשיו גם מתעלם מפסק הדין (סכום זניח של משהו בסביבות 2000 שח).

האם חברת הביטוח שלי אמורה לעזור לי הלאה? הבנתי שזה מצריך תיק בהוצאה לפועל אבל אין לי מושג מה עושים.

כי עכשיו אפילו חברת הביטוח שלי מנסה לחפף הכל מה שנוגע לעזרה בזה.

תודה מראש.

פורסם

פתח תיק הוצאה לפועל נגד בעל הרכב וחברת הביטוח שלו, בתנאי שפסק הדין הוא כנגד שניהם. במידה ורק נגד בעל הרכב אז רק נגדו.

העלות היא 1% מגובה התיק.

בקשה שלך בכתב יד בצירוף פסק הדין.

כנס לאתר רשות הגבייה והאעכיפה ותראה.

אח"כ תתחיל להציק לו בעיקולים , וכו' כולל על רכבו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פנה לעו'ד שמתמחה בדיני הוצ'לפ וחכה ליום שהחייב יתחנן לשלם לך את הכסף. זו אחלה תכנית חיסכון.

פורסם

עו"ד? בשביל סכום כזה?

למיטב הבנתי אפשר לגשת ללשכת ההוצל"פ ולפתוח שם תיק.

יש לך פס"ד לטובתך, התהליך צריך להיות מאוד פשוט, נדמה לי שיש אפילו "מסלול מהיר".

אחרי שפתחת אתה פשוט מחכה, הכסף כבר יגיע אליך, אולי אחרי הרבה זמן.

זה בהנחה שזה מול אדם פרטי.

אם זה מול חברת ביטוח אז נסה לדבר איתם, לא סביר שיתעלמו מפס"ד נגדם.

אבל אם הם מתעלמים - אז הוצל"פ, למה לא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במדינה מתוקנת זה היה עובד, מקווה שיצליח לך.

לפני כעשר שנים, פגע נהג ברכבי. הסיטואציה הייתה שיש שני נתיבים לפנייה שמאלה אני עמדתי בימיני מבין שניהם ומשמאלי עמד רכב נוסף. בהינתן הירוק החליט הרכב שלידי שבא לו לנסוע ישר במקום שמאלה ופגע בכנף הרכב.

הנהג לא טרח לפנות לביטוח שלו בכלל, אמר שמצידו אני יכול לתבוע אותו, עשיתי חישוב שבשביל כ 1000 ש"ח לא שווה לי להפסיד ימי עבודה על תביעות+ אגרה, ליקקתי את הפצעים ושלמתי את הנזק מכיסי.

באותה תקופה בערך, רכב של עובדת ממקום עבודתי נפגע מאחור ע"י נהג רשלן, גם הנ"ל החליט שלא בא לדווח הוא לא עשה מכיון שהוא "לא אשם".

החברה לעבודה כן בחרה באופציה של בתי משפט, לדיון ראשון הנהג הפוגע נתן תירוץ ולא הגיע (הנהגת הנפגעת כן הגיעה לדיון) התקיים דיון נוסף ושוב הנהג הפוגע לא בא, לכן לא בפניו הוא הורשע ונמצא אשם וניתן סכום כסף כפיצוי.

בטח ניחשם שהוא לא שילם, אקצר ואספר שגם מהוצאה לפועל הוא התעלם וכך נמשך הסיפור לפחות שנתיים שלוש, בינתיים העובדת עזבה כך שאינני יודע איך הדבר הסתיים.

אך בסיכום ביניים היא הפסידה ארבע ימי עבודה ושלא לדבר על עצבים.

אז גם עם בסוף אחרי שלוש שנים היא קבלה את הכסף, אינני בטוח שהדרך שלה הייתה הנכונה.

הכל היה שונה אם כל התהליך היה זריז ומסתיים תוך גג חצי שנה, והחייב או שמשלם או שיילך לכלא עד שישלם, אז היינו רואים מי מעז להפר צווים של בתי משפט.

• תוכן חדש...