Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שמוזר הוא שיש לי בבית אלפא 159 ואני נוהג עליה המון, ועדיין למרות השימוש היומי הרגיל אני כל פעם מתלהב מחדש מהעיצוב ומהצליל של הV6 כמו ילד קטן שקיבל מכונית על שלט חדשה, זה פשוט לא נגמר.

פורסם
מה שמוזר הוא שיש לי בבית אלפא 159 ואני נוהג עליה המון, ועדיין למרות השימוש היומי הרגיל אני כל פעם מתלהב מחדש מהעיצוב ומהצליל של הV6 כמו ילד קטן שקיבל מכונית על שלט חדשה, זה פשוט לא נגמר.

ל3.2 יש צליל אחד המחרמנים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הוא עדיין כלום לעומת ה-V6 של ה-156 וה-GTV, שהם בעצמם כאין וכאפס לעומת ה-GTV6. אין מה לעשות - ככה זה. צליל הוא לא המדד העיקרי ברכב. מה גם שגם בחדשות ניתן לטפל בזה באמצות מערכת פליטה משודרגת (והדבר נעשה לפחות בג'ולייטה אחת שאני מכיר. התוצאה מעולה).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Niv זה נראה כאילו יצאת למסע צלב כנגד אלפא ( מה כבר הם עשו לך שם... :| ). מלעשות 2.2 בחיים לא ישמע כמו 3.2 v6 ובטח לא כמו הישנים ( אני יודע יש לי את שנייהם בבית 159 2.2 וGT 3.2) אבל להגיד שהוא מאזדה 3 רק מאשר את השנא התמוה הזאת שפיתחת למותג ... אבל זה פורום פתוח וכול אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה :lol:

אגב אם כמה שלGTI והג׳ולייטה (אחרי צנרת) יש צליל יפה, הן לא יכולות להשמע כמו v6-v8 ישנים וטובים ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

המרצדס CLS לא היתה מכונית הסאלון קופה הראשונה - הרובר 3.5 הקדימה אותה בלמעלה מ 30 שנה.

מבחינה עיצובית נטו, מדובר במכונית מיותרת לחלוטין שפתחה קטגוריה של מכוניות מיותרות לא פחות ממנה - הפאסאט CC היא דוגמא מצויינת וכך גם האודי A5 פאסטבק.

המצדס החדשה היחידה שלעתי בעלת ערך עיצובי היא ה C החדשה; סדרה E ו S נראות מוגזמות ומצועצעות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הזוית הכי יפה שלה לטעמי זה לראות אותה במראה האמצעית על כביש מהיר ועדיף בלבן.

היא נראית ממש רעה בזוית הזו.

בתור נהג האפקט המתקבל הוא שמפנים לי את הנתיב השמאלי כל הזמן...

זה קרה לי ! בתור זה שראה במראה האמצעית אלפא 159 לבנה מאחוריי, וכן, נתתי לה לעקוף אבל רק בשביל לראות את כולה, היא דווקא נסעה די לאט

פורסם

משום מה רב הפעמים שאני רואה את ה159 על הכביש נשים נוהגות בהן.

כנראה שהבעלים שלהן לא יכולים עליהן והנשים פשוט התאהבו ברכה הזה..ולא מוכנות לסוע במשהו אחר:-D

:)
פורסם

הסדאן היחידה שמרגע שיצאה הכתרתי אותה כיפה בעולם בשבילי לא חושב שיש משהו יותר מושלם ממנה גם פנימית גם חיצונית וגם ווקלית.

Maserati-Quattroporte-Sport-GT-S-1.jpg

פורסם
הסדאן היחידה שמרגע שיצאה הכתרתי אותה כיפה בעולם בשבילי לא חושב שיש משהו יותר מושלם ממנה גם פנימית גם חיצונית וגם ווקלית.

בקרוב בארץ ! תכין את המזומנים, אני מסכים איתך לגביה אבל המחיר שלה בשמיים, האלפא 159 עדיין בגדר הסביר.

פורסם
לדעתי ה159 הכי מאיימת שניתן לפגוש במראה האחורית היא זו

מה מאיימת? זה רכב שב"ס! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יודע שהיא לא סדאן אבל אם כבר מישהו הזכיר את הA5, אני אזרום.

ראיתי אתמול במראה האחורית את הC4 החדשה.

זה ממש ממש עשה לי את זה!

הקווים בצד אולי לא כל כך מדהימים אבל התעמקתי בפרונט והוא די מרשים.

ממש אהבתי איך שהאוטו נראה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...