Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

******** הערת ההנהלה ***********

שים לב לתגובה מס' 5 בשרשור זה.

ברשותי פולו 1600 ידנית שנת 2000 (דור 2 75 כ"ס), המזגן עובד פיקס, אלא שהוא עובד רק עד שהמד חום מנוע מגיע לחצי....איך שהמד מגיע לחצי המדחס מתנתק. חשבתי שאולי המאוורר לא תקין אבל המאוורר עובד והאוטו נוסע בלי לעבור את החצי במד חום מנוע ולא מתחמם....אם מישהו יכול להביא לי כיוון לפני שאני ילך למוסך, אני ישמח!! תודה!!

פורסם

ספק אם יש קשר בין הדברים.מציע לפנות ישירות למוסך המטפל במזגני רכב.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
ברשותי פולו 1600 ידנית שנת 2000 (דור 2 75 כ"ס), המזגן עובד פיקס, אלא שהוא עובד רק עד שהמד חום מנוע מגיע לחצי....איך שהמד מגיע לחצי המדחס מתנתק. חשבתי שאולי המאוורר לא תקין אבל המאוורר עובד והאוטו נוסע בלי לעבור את החצי במד חום מנוע ולא מתחמם....אם מישהו יכול להביא לי כיוון לפני שאני ילך למוסך, אני ישמח!! תודה!!

אנא ציין מהי הטמפ' המדוייקת שאליה מגיע מד-החום.

בעיקרון כאשר טמפ' נוזל הקירור מגיעה לטמפ' סף מסויימת באופן אוטומטי מחשב הרכב מנתק את המדחס בכדי להוריד עומס מהמנוע או בצורה עקיפה לשמור על טמפ' נוזל הקירור בתחום המותר.

האם כאשר אתה מדליק את המזגן שני המאווררים נכנסים לעבודה ?

ספק אם יש קשר בין הדברים.מציע לפנות ישירות למוסך המטפל במזגני רכב.

בוודאי שיש קשר.

איזה כייף לי :)

פורסם
....אם מישהו יכול להביא לי כיוון לפני שאני ילך למוסך,

ברוך הבא אל הפורום.

קרא את הכללים של הפורום הטכני. אתה עובר על הוראות כתיבה רבות.

הפעם ללא נעילת השרשור.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...