Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקר בכתף הצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי צמיג מישלן במצב מצויין, למעט תקר על גבול כתף הצמיג (ממש בין כתף הצמיג לחלק הצמיג הבא במגע עם הכביש). התקר אינו על דופן הצמיג. הוא נגרם ממסמר לא גדול. האם רצוי ומומלץ לתקן כזה תקר? האם יש סיכון בעניין? האם יש פטרייה מיוחדת ("פטריית כתף") שניתן להשתמש בה במיוחד במקרים כאלה?

בתודה,

גיא

פורסם

היה לי בדיוק מקרה כזה, עם צמיג כמעט חדש.

הצמיגאי שלי החליט שהוא מתקן. הבחור עבד על הצמיג כמעט שעה. (פטריה רגילה, הרבה דפיקות וליטושים).

אחרי כחצי שנה התחלתי להבחין בהפרדות בין הסוליה לדופן באיזור התיקון.

זה עלול היה להסתיים ברע (אם לא הייתי מבחין בכך בזמן, לפני הפיצוץ)

כל ההתעסקות כנראה החלישה שם משהו.

לשיקולך.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה :) מתחיל להישמע לי כמו משהו שעדיף לא להתעסק איתו (למרות שזה על הגבול ולא ממש בכתף). מה שמעצבן זה ההבדל בין 30 ש"ח עלות תיקון התקר ל- 1500 ש"ח עלות החלפת הצמיגים.... :(

• תוכן חדש...