Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסימום אם הגורל ירצה יפגיש אותך ואותה שוב. אם לא, אז לא נורא הכול עניין של גורל בסך הכול.

יש דברים שבהחלט צריכים לתפוס אותם באותו רגע אחרת הם מתפספסים.

:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקסימום אם הגורל ירצה יפגיש אותך ואותה שוב. אם לא, אז לא נורא הכול עניין של גורל בסך הכול.

יש דברים שבהחלט צריכים לתפוס אותם באותו רגע אחרת הם מתפספסים.

:-)

זה לא גורל זה מחדל :-(

גם פקיד הקבלה שמע התרשם ואמר "אני לא יכול לעזור לך אולי תתקשר עוד חצי שעה, החלפתי פה מישהו, בעצם אל תתקשר יותר בכלל" :oops:

פורסם

לא מזמן היה סיפור שגם הגיע לטלויזיה.

בן אדם ראה מישהי בבית קפה והתבייש לגשת אליה.

הוא פרסם בכל מקום, על מנת למצוא קצה חוט על ה"בחורה שישבה באותו בית קפה בשעה מסויימת".

זה הגיע לטלויזיה וכמובן שהבחורה נמצאה.

הכל יכול לקרות בחיים, במהלך השירות הצבאי שלי, עזרתי לבחורה שנתקעה עם הרכב שלה במחסום בו הייתי מוצב.

לפני שנה בתאילנד, במקרה הייתי אני והיא באותו טיול ג'יפים, במשך כל הטיול היא אמרה לי שאני מוכר לה אבל היא לא זוכרת מאיפה.

ביום האחרון לטיול שישבתי עם כמה ישראלים וכל אחד סיפר את עלילותיו מהשירות הצבאי, היא פתאום נזכרה שאני החייל שעזרתי לה שהיא נתקעה במחסום.

עוד סיפור הזוי, הכרתי בחורה בתאילנד, לא כל כך שמרנו על קשר חוץ מזה שנכנסנו לפייסבוק אחד של השני, שהתחלתי ללמוד מסתבר שיש 3 אנשים שלומדים איתי באותו קמפוס (2 מהם לומדים איתי באותה מחלקה) שהיא מכירה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא מזמן היה סיפור שגם הגיע לטלויזיה.

בן אדם ראה מישהי בבית קפה והתבייש לגשת אליה.

הוא פרסם בכל מקום, על מנת למצוא קצה חוט על ה"בחורה שישבה באותו בית קפה בשעה מסויימת".

זה הגיע לטלויזיה וכמובן שהבחורה נמצאה.

הכל יכול לקרות בחיים, במהלך השירות הצבאי שלי, עזרתי לבחורה שנתקעה עם הרכב שלה במחסום בו הייתי מוצב.

לפני שנה בתאילנד, במקרה הייתי אני והיא באותו טיול ג'יפים, במשך כל הטיול היא אמרה לי שאני מוכר לה אבל היא לא זוכרת מאיפה.

ביום האחרון לטיול שישבתי עם כמה ישראלים וכל אחד סיפר את עלילותיו מהשירות הצבאי, היא פתאום נזכרה שאני החייל שעזרתי לה שהיא נתקעה במחסום.

עוד סיפור הזוי, הכרתי בחורה בתאילנד, לא כל כך שמרנו על קשר חוץ מזה שנכנסנו לפייסבוק אחד של השני, שהתחלתי ללמוד מסתבר שיש 3 אנשים שלומדים איתי באותו קמפוס (2 מהם לומדים איתי באותה מחלקה) שהיא מכירה.

אם היה לי כסף פנוי, לא הייתה לי בעיה לעשות את אותו הדבר. יצר הסקרנות הרי קיים. מה היה אם וכ"ו

פורסם

טוב, עכשיו שקבוצת התמיכה נסגרה וסיימנו לקלוע אחת לשניה צמות, אפשר לעבור למה שנקרא בחיל האוויר "הפקת לקחים".

פעם הבאה - ניגשים אליה, ולעזאזל עם המשפחה / המאבטחים / כל דבר אחר שעומד בדרך.

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

פורסם
טוב, עכשיו שקבוצת התמיכה נסגרה וסיימנו לקלוע אחת לשניה צמות, אפשר לעבור למה שנקרא בחיל האוויר "הפקת לקחים".

תודה רבה. מאוד מקווה שלהבא אני אהיה יותר יוזם או כמו שאומרים בסיירת, "המעז מנצח".

למרות שאולי אני אנסה מחר שוב את מזלי, אולי יגלו כלפי רחמים :)

כי הרי הפרטים קיימים god dammit. פשוט צריך שיהיה רצון לצד השני למצוא אותם.

פורסם

מצטער לשמוע שלא הלך.

איזה פרטים יש לך שאתה רק צריך לשכנע את המלון לחפש לפיהם?

אם תתאר את הבחורה זה לא מה שיעזור להם למצוא אותה כי הם לא לוקחים תמונה של כל אחד שנמצא שם.

קובי

פורסם

אם עדיין לא הרמת ידיים, אני יכול לתת את העצה שלי - אל תצלצל למלון בשעות עומס. טיימינג חשוב כאן (כמו בכל דבר בעצם). צלצל בשעות לא קונבנציונאליות, וכמובן שלא מאוחר בלילה כדי שלא יחשבו שאתה חתיכת סוטה מין. נסה בסביבות 7:30 - 8:00, ותקווה ליפול על נציג שיסכים להקשיב ולהבין.

172

פורסם

בגדול, אני יודע כמה נפשות הם היו, בסבירות גבוהה מתי עזבו. ואני מעריך שאני יודע את הקומה.

לא היו הרבה אנשים במלון בסופ"ש גם ככה. ואני בטוח שהם היו היחידים בעלי כזו כמות של אנשים, הכוונה בהזמנה אחת.

כי כל שאר האנשים שהיו הם או כמה זוגות או זוגות חברים. פה מדובר במשפחה של 5 נפשות.

אמרו שאם הייתי יודע שם או מספר חדר היה אפשר אולי לעשות משהו.

הכי "נחמד" היה, שהנציג שענה לי מהקבלה אמר, בטח היא סירבה לך ואתה רוצה למצוא אותה...אני אומר לו "שמע אני לא יודע מה איתך, אבל מתי שלי אומרים לא, אני מבין".

פורסם
טוב, עכשיו שקבוצת התמיכה נסגרה וסיימנו לקלוע אחת לשניה צמות :rofl:, אפשר לעבור למה שנקרא בחיל האוויר "הפקת לקחים".

בדיוק, כמו שאומרים - "לקחים אלה נלמדו בדם", אה סאם?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה יודע מה הבעיה?

הבעיה היא שאתה בונה לך כבר אגדה.

האגדה הזאת עלולה להתנפץ על ריצפת המציאות אם תפיגשו וזה יהיה כואב.

שחרר. יש עוד 3 מליון בחורות. אני מאמין שלפחות 2 מהן שוות.

פורסם
אתה יודע מה הבעיה?

הבעיה היא שאתה בונה לך כבר אגדה.

האגדה הזאת עלולה להתנפץ על ריצפת המציאות אם תפיגשו וזה יהיה כואב.

שחרר. יש עוד 3 מליון בחורות. אני מאמין שלפחות 2 מהן שוות.

זו לא אגדה אלא סקרנות. כמו שבמקום ידעתי שאם אני אגש יש סיכוי שהיא תסרב כך אני כמובן לקחתי בחשבון שגם אם אני אמצא אותה היא יכולה לסרב.

• תוכן חדש...