Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג אספנות

gilad1000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הלן חבר'ה,

ראיתי באזור שאני גר בו שיש מישהו שמחזיק בחצר פורד מוסטנג אני חושב שנת 67'.

עכשיו אני רוצה לקנות ממנו את הרכב ולתקן מה שצריך, ובקיצור להעלות אותו חזרה לכביש.

יש לרכב כמה נזקים שקלטתי בעין כמו: פנס אחורי ימיני שבור, אין הגה ועוד..

רציתי לדעת כמה לדעתכם יעלה לי הרכב וכמה התיקונים שלו כולל טסטים (נגיד 4 שנים אחורה).

יש גם תמונה:

mmlzwd5gezo4.jpg

תודה, גלעד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, התחלתי לברר לגבי המכירה ובכמה...

ולגבי המושג, אני מכיר אותו ואני יוד למה אתה מתכוון, ובגלל זה אני לא יקנה את הרכב על בליינד כמו שאומרים, אלה אני יבדוק טוב טוב מה עוד יכול לפעול בעיקר על במנוע.

אבל בלי שום קשר, אני חושב שרכב כזה הוא מאוד נדיר ושווה דווקא להשקיע בו, מסכים איתי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסכים בערך בעבר היה יותר ביקוש היום אם היבוא אישי זה סיפור אחר לגמרי

גם אם תקנה את הרכב בשקל אתה לא מתאר לך כמה תצתרך להשקיע זה מתחיל כמו שאתה אומר רק להניע ולנסוע

אבל זה יגזול ממך זמן וכסף בלי סוף לך תביא ביבוא אישי משהו נחמד שלם נוסע אם רישוי יבוא לפה תשחק איתו

כמה שאתה רוצה קצת צבע קצת קישקושים אבל לקחת ברזל ולהתחיל מאפס לדעתי לא שווה אבל אם יש לך זמן וכסף

מי אני שיחליט גם לי יש רכב אספנות שנת 73 פונטיאק להמנס 2 דלתות אני כבר לא יודע כמה כסף שמתי בו

לשיקולך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסכים בערך בעבר היה יותר ביקוש היום אם היבוא אישי זה סיפור אחר לגמרי

גם אם תקנה את הרכב בשקל אתה לא מתאר לך כמה תצתרך להשקיע זה מתחיל כמו שאתה אומר רק להניע ולנסוע

אבל זה יגזול ממך זמן וכסף בלי סוף לך תביא ביבוא אישי משהו נחמד שלם נוסע אם רישוי יבוא לפה תשחק איתו

כמה שאתה רוצה קצת צבע קצת קישקושים אבל לקחת ברזל ולהתחיל מאפס לדעתי לא שווה אבל אם יש לך זמן וכסף

מי אני שיחליט גם לי יש רכב אספנות שנת 73 פונטיאק להמנס 2 דלתות אני כבר לא יודע כמה כסף שמתי בו

לשיקולך

במיקרה ראיתי גם לא רחוק משם פונטיאק שנת 82 ניראת מדהים והמצב הרבה יותר טוב (להעביר אותה טסט, להניע ולנסוע)

ולגבי הייבוא אישי, אח שלי אמר לי שכבר לא מייבאים רכבי אספנות, ובטח שלא שאסור לייבוא רכבים שמזהמים ברמה מוגזמת מאוד (כמו זה לדוגמא).

ולפי מה שקראתי אתמול דווקא כן ניתן השאלה אם זה כולל מוסטנג כזאת, באיזה סכום זה יסוכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בו נגיד התקציב שלי יכול להגיע ל40 אלף, אפילו יותר כי זאת מוסטנג.

אבל אני גם רוצה להביא עוד כמה שנים מוסטנג 2008 ידני אז אני לא רוצה לגמור את הכסף עכשיו.

בקיצור בין 40-50 אלף.

ואם אפשר פחות מ40, עדיף :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוסטנג שאתה מדבר מה חסר לה חלקים פנים חוץ בעין מה שאתה רואה ניראה בתמונה שחסר שמשה אחורית

אני טועה? ותגיד מה מצב הפחחות שלה והאם הסכום שדיברת זה כולל האוטו או רק השקעה ומה מצב הסלון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שמשה אחורית רק היא לא מורכבת

והפחחות של האוטו לא רעה.

הסכום שהצעתי זה לרכב אבל שיהיה זקוק לכמה שפחות שיפוצים.

המנוע שם לפי המודל אני חושב הוא 8 צילינדרים אבל עדיין אני לא יודע ואני צריך לבדוק יותר לעומק.

ולגבי הנסיעה בו, אני דווקא חושב הפוך ממך, אני חושב שהנסיעה בו תהיה מאוד מהנה, בעיקר עם הסאונד של המנוע הגדול :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סאונד בנפרד נסיעה בנפרד רעש של 8 זה לא משנה שברולט פורד או פונטיאק אבל אם יש לך קח בחשבון לא משנה כמה תקנה

את הרכב בשביל שיצא משהוא חמוד בתור התחלה ואם תעשה את זה חכם ומחושב אתה צריך לפחות 30 להתחלה בתנאי שזה מנוע 8

כי 6 לא שווה כלום גם לא נוסע גם לא נשמע וגם לא מבוקש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סאונד בנפרד נסיעה בנפרד רעש של 8 זה לא משנה שברולט פורד או פונטיאק אבל אם יש לך קח בחשבון לא משנה כמה תקנה

את הרכב בשביל שיצא משהוא חמוד בתור התחלה ואם תעשה את זה חכם ומחושב אתה צריך לפחות 30 להתחלה בתנאי שזה מנוע 8

כי 6 לא שווה כלום גם לא נוסע גם לא נשמע וגם לא מבוקש

כן ידוע.

אבל אם נגיד אני מייבא מחו''ל (מארה''ב לצורך העניין) הסיפור יצא לי יותר זול או יקר יותר במידה והמנוע עוד פעיל במוסטנג הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...