Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימים גופים שמספקים שירותי תחזוקה לאוטו - כמו במכוניות יוקרה ? לקיחת האוטו לתיקונים מבית הלקוח (+רכב חלופי ברמה דומה), טסטים וכ' ?

אני שוקל לקנות גולף GTI ולמיטב ידיעתי היבואן לא מספק את זה. מצד שני, אני מניח שמי שקונה את הפולקסווגן טוארג שלהם כן מקבל שירות כזה.

אריאל

פורסם

שרות "alfa way" של סמל"ת לרוכשי אלפא רומיאו הוא דוגמא טובה לשרות כזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רוב המוסכים המורשים כיום מציעים את השירות הזה בחינם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רוב המוסכים המורשים כיום מציעים את השירות הזה בחינם.

הם גם לוקחים את האוטו וגם נותנים רכב חלופי ?

איזה מוסכים ? יש בתל אביב ?

פורסם

אם אני לא טועה לרשת הילוך שישי יש שירות כזה (בתשלום עם רכב חלופי, בחינם ללא). לגבי מוסכים אחרים תצטרך להתקשר ולשאול.

אני לא מבין מה הבעיה להשכיר רכב ל-24 שעות אם כ"כ חשוב לך להיות נייד, זה בטוח יצא לך הרבה יותר זול מהשירות הזה של המוסך.

פורסם

אל תתלהב משרות כזה-השבוע לקחו לי את המאזדה ליסינג לטיפול והרסו את כל החלק הקדמי בתאונה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לרנו יש את זה: http://renault.co.il/services/King_Service.html

למישהו כאן יש נסיון עם השרות הזה? האם הפרסום משקף נאמנה את המצב בפועל? אולי אני טועה, אבל נדמה לי שהשרות נלווה לכל רנו חדשה ואם המימוש של הכתוב שם זוכה לתהודה במציאות, זה נשמע לי נהדר.

:idea:
פורסם

זה דווקא דבר חיובי, הלוואי שלמוסכים של צ'מפיון היה רבע מהסדר וההגינות שיש למוסך שאני טפלתי בו.

פורסם
אל תתלהב משרות כזה-השבוע לקחו לי את המאזדה ליסינג לטיפול והרסו את כל החלק הקדמי בתאונה.

די מפתיע. מה נסגר עם זה? אם מותר לשאול.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
הם גם לוקחים את האוטו וגם נותנים רכב חלופי ?

איזה מוסכים ? יש בתל אביב ?

תבדוק אצל מוסך תושיה. לא נראה לי שתיהיה להם בעיה לאסוף ממך את הרכב וגם לתת לך רכב חלופי. אבל בשביל מה צריך את זה? העברה של טסט לוקחת משהו כמו שעה גג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש כיום כל מיני שירותים, גם של יבואנים עצמם, גם של מוסכים וגם של חברות חיצוניות. הכל תלוי כמה אתה רוצה לשלם. לבוא ולקחת לך את הרכב לטיפול במוסך ולהחזיר כמעט כל אחד עושה את זה היום בחינם וזה חלק מהשירות והתחרות על הלקוחות. שירותים מעבר לזה כל יבואני הפרימיום כמו אודי, מרצדס, לקסוס וכו' נותנים שירותי קונסיירז' ללקוחות שלהם שכוללים גם הזמנת כרטיסים להצגות, שולחן במסעדה ותשלום בדואר, הכל בחיבור ישיר למוקד 24 שעות שבמכוניות יש אפילו כפתור שמחבר אותך ישירות לשם או חיוג מהנייד. יש גם ספקים חיצוניים שנותנים שירותי קונסיירז' בעד מינוי חודשי. אם הזמן שווה לך את הכסף תתחבר לשירות כזה. מדובר במשהו כמו 150$ בחודש.

פורסם
די מפתיע. מה נסגר עם זה? אם מותר לשאול.

אני גם בעברי הייתי נהג בחברת ליסינג, האיכות נהגים שם שונה לגמרי מהנהגים שיש במוסך מורשה (במורשה זה בד"כ אנשים מבוגרים ואחראים ובחברות הליסינג לרוב ילדים, בנוסף במוסך מורשה אין לחץ מטורף כמו שיש בחברות ליסינג).

אני לא מבין מה צריך להיות אכפת לו הנזק לרכב כל עוד הוא קבל רכב חלופי שווה ערך, היחידים שנפגעים מהתאונה הזו זו חברת הליסינג שבמעמד המכירה יתקשו למכור ולכן יצטרכו להוריד במחיר + לשלם כרגע את עלות התיקון.

פורסם
אני גם בעברי הייתי נהג בחברת ליסינג, האיכות נהגים שם שונה לגמרי מהנהגים שיש במוסך מורשה (במורשה זה בד"כ אנשים מבוגרים ואחראים ובחברות הליסינג לרוב ילדים, בנוסף במוסך מורשה אין לחץ מטורף כמו שיש בחברות ליסינג).

אני לא מבין מה צריך להיות אכפת לו הנזק לרכב כל עוד הוא קבל רכב חלופי שווה ערך, היחידים שנפגעים מהתאונה הזו זו חברת הליסינג שבמעמד המכירה יתקשו למכור ולכן יצטרכו להוריד במחיר + לשלם כרגע את עלות התיקון.

דווקא מדובר בבוחן של המוסך שריסק את כל החלק הקדמי של האוטו בנסיעת מבחן לטעמתו נתקע בצפרדע אשפה.

באופן אישי אני חושד שהם נסעו עם האוטו לאכול ועשו איתו תאונה-מצאתי ניירות של סמבוסק ברכב שבאתי לרוקן אותו מתוכן.

ותתפלאו כן! אכפת לי כי זה רכב שאני מטפח מ0 ק"מ שומר עליו כמו הרכב הפרטי אוהב וקשור אליו עברתי איתו הרבה חוויות מאוד נהניתי במהלך ה 52 אלף ק"מ בשנה וחצי זה לא בא ברגל.

מה זה עלה לי? בכאבי ראש וריצות לרוקן את האוטו,עצבים ואי נוחות של רכבים חלופיים.

את הרכב הזה אני כבר לא לוקח חזרה אני לא מתכוון ברכב שקיבל מכה בשלדה מקדימה.

מרגיז מאוד.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...