Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה כל כך דפוק במיני שהן עוברות כל כך הרבה ידיים?


asishap
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כאילו, באמת, רכב מהמם בעיניי, נסעתי ונהגתי באחת 2011, מאוד איכותית, מאוד יפה, אומרים שאין על ההתנהגות שלה

אז מה גורם לאנשים להעיף אותה כל כך מהר כאילו באמת אני רואה קופרים יד שלישית רביעית כמו כלום אפילו משנתונים מאוד חדשים נדיר למצוא יד ראשונה. מה הסיבה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום דבר לא דפוק. גם מיני, כמו הרבה רכבי נישה ורכבים ייחודיים אחרים אנשים קונים מתוך חשק ורגש ולא מתוך צורך או שיקולים פרקטיים. כשנמאס מוכרים וקונים משהו מעניין אחר. גם איביזות טורבו וbmw למיניהם מחליפות הרבה ידיים, זה לא בהכרח אומר שמשהו דפוק בהן.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...