Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב שני למשפחה ,עדיף שנת 2010(או 2011 אם זה בתקציב) אין צורך שרכב זה יהיה גדול ,להפך חשבתי יותר על דגמים קטנים כמו מאזדה 2,יונדאי I20,ומאזדה טידה. אשמח לדעת מהם המלצותיכם לרכבים אלו וכמובן אם יש לכם הצעה לרכב אחר שיתאים מבחינת התקציב.

תודה ,ניר

פורסם

לי אין בכלל שום ספק, קנה רנו קליאו חדשה, תהנה מרכב חדש לחלוטין עם 3 שנות אחריות, 6 כריות אויר, 5 כוכבים במבחני ריסוק והדובדבן שבקצפת, תישאר עם עודף של 20 אלף ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גרסת ה 1.2 הידנית הלא מאובזרת, כן.

זה לא משנה את העובדה שמדובר בדיל הכי משתלם כרגע. קח אותה, תאבזר אותה בכל מה שבא לך, ובעודף אתה יכול לקחת את כל המשפחה לחופשה בחו"ל.

פורסם

אוקיי אבל אני מחפש אוטו אוטומט, ונראה לי ש1.2 זה קצת קטן אני חושב על מכונית בסדר גודל של 1.4 גג עד 1.6

פורסם

אולי כדאי שתפרט קצת יותר לגבי הרכב שאתה מחפש, כי לפחות מבחינת תקציב אין לך הגבלה של ממש.

אתה מחפש רכב לנסיעות עירוניות או בין עירוניות? תא מטען גדול או שגם קטן מספיק? כמה קילומטרים בשנה בערך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכבים שציינת עולים יותר מ90 אלף, אני מתכוון לחדש מהחברה, רק גיר ידני עולה במחיר הזה או פחות.

הרכב שהכי מתקרב לתקציב שלך הוא הפיאט גרנדה פונטו גיר רובוטי מנוע 1.4 שעולה 93 אלף.

לגבי שנת 2010 יד 2 יש לך יותר אופציות.

פורסם

הניסאן טידה היא לטעמי המומלצת כמשפחתית משומשת זולה יחסית.

מנוע וגיר מצויינים וחסכונים, נוחות טובה, ומחיר נמוך (בגללל מראה?).

פורסם

הרכב שאנחנו מחפשים הוא רכב שיעשה גם לא מעט נסיעות בין עירוניות (כן אני גר בחור) תא מטען שיהיה סטנדרט וכמובן לא חדש מהניילונים,אלא יד ראשונה עם עדיפות ל2010.

פורסם

פיאט בראבו 1.4 T-JET רובוטי יכול להכנס לתקציב.

גם סקודה פאביה החדשה..

גם C4 2010 מבדיקה ביד 2

* עריכה, גם I30..

אתה צריך להנעל על משהו שמתאים לעשות סיבוב ולראות... רק אתה יכול לבחור במה אתה מעדיף לנהוג.

• תוכן חדש...