Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לך אדם יקר, על הכל.

לא ידעתי את הדברים האלה, עצות שיחסכו לי הרבה בעיות. תודה לך.

מי שיסכים לעבור על המכתב שניסחתי (פעם ראשונה שאני מנסח, ומרגיש שיצא קצת ילדותי ולא רציני), אשמח אם יוכל לשלוח לי הודעה פרטית ואשלח לו קישור למכתב ב - WORD.

* יש המון מידע אישי ורגיש במכתב, לכן אני לא מפרסם אותו פה. אלא בפרטי. שם גוגל לא יכול לקרוא אותו.

תודה לכם אנשים טובים.

שבוע טוב ומבורך לכולנו.

פורסם

סליחה, מישהו נחמד מאוד שלח לי את הקטע הבא:

"מי שמלאו להם 18 שנים ועדיין לא התגייסו ואינם עובדים, פטורים מתשלום דמי ביטוח בעד תקופה שלא תעלה על 12 חודשים, רצופים או לא רצופים, ובלבד שדחו את גיוסם לא יאוחר מגיל 21."

משמע, אני לא אמור לשלם בכלל. למה אז הגיע אלי הפנקס?

הרי עד גיל 19 בן אדם לא משלם.

איזה סיבוך יאללה...

הכי פשוט היה להרים להם טלפון, חבל שהם לא עובדים היום..

אז כל המכתב שלי לא שווה כלום. כי אני הרי לא אמור לשלם להם בכלל. יש לי עדיין כמה חודשים מהשנה שמגיע לכל מי שמלאו לו 18 עד 19 ליהות פטור מדמי ביטוח לאומי.

בקיצור כל המכתב שלי לא שווה כלום. אני מוחק הכל, וכותב שאני לא אמור לשלם להם כלום, ומצרף את הציטוט שאותו בחור נחמד נתן לי. מזל שיש אנשים טובים, ואני חשבתי לשלם מרגע שקיבלתי פטור ועד היום (הרי עוד אין לי 19, יש עוד חודש, משמע אני פטור מדמי ביטוח לאומי).

פורסם

לא הבנתי איך אתה הבנת את מה שהבנת.

מי שמלאו לו 18 שנים (ולא 19) פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי לתקופה של עד 12 חודשים אם דחו את גיוסו.

אתה מעל גיל 18 ולא דחו את גיוסך, לכן הסעיף הנ"ל אינו רלוונטי עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הינה בגלל זה צביקה פיק:

"מגיל 18 משלמים ביטוח לאומי בעיקרון. מגיע לך שנה מגיל 18

לא לשלם ביטוח לאומי. מה שאומר קח את התאריך של היום הולדת ש18,

תוסיף שנה, וקיבלת את הפטור שלך מביטוח לאומי.

ואחזור על מה שאמרתי - כל בן אדם שעובר גיל 18 לא משלם ביטוח

לאומי שנה אחת, לא משנה אם בגיל 18,19,20, אתה חייב לקבל את הפטור

בשנה כלשהי."

גם אני שאלתי אותו כמוך, וזה מה שהוא ענה לי. את האמת ניראה לי הגיוני. כמובן שאלך אליהם מחר ונסגור את העניין סופית, אבל אין לי סבלנות עד מחר אז אני עדיין מתעסק בזה . . .

הלוואי ומה שהוא אמר זה נכון ואני באמת לא צריך לשלם עד שימלאו לי 19.

• תוכן חדש...