Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרייברים ללוח של msi p6ng neo digital

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מחדש המחשב וכעת אני זקוק לדרייברים ודיסק מקורי אין לי.

מצאתי דרייבר לקול אך לכרטיס הרשת לא והסתכלתי בno device ושם יש אומנם את הדרייבר אך הוא יורד פגום.

כמו"כ באתר של msi אין הורדה ידנית של הדרייברים רק התוכנה שלהם האוטומטית שנסיתי להיעזר בה אך במשך שעה לא זז כלום בה ונראה שהיא חסרת תועלת.

ניסיתי גם דרייבר ג'ניוס שלא מצא את הדרייבר הזה ומה שאני יודע שמדובר בדרייברים של nvidia

תודה

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

יש באתר הורדות ידניות (לא רוצה להגיד ב 100%, אבל ברוב המקרים בחברות גדולות, באתר יהיו הורדות של התקנים).

כנס לכאן:

http://www.msi.com/product/mb/P6NG-Neo.html#/?div=Driver&os=XP%2032

יש שם את הדרייבר NVIDIA nForce MCP73 System/VGA Drivers

זה מכוון על XP, למעלה אתה יכול לבחור מערכת הפעלה אחרת אם צריך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה לא יעבוד, הדגמים דומים בשם אבל שונים בצ'יפסט, הנאו הרגיל זה 610 של אנוידיה והדיגיטל זה 630, אם היתה מוריד מאנוידיה זה היה עובד כי זה אותו דטונטור לכול סדרת ה6XX, אבל מאתר היצרן זה אמור להיות מותאם.

בשביל הכרטיס מסך

http://www.nvidia.com/object/nforce-winxp-15.56-driver.html

פשוט תוריד מהאתר של אנוידיה.

בשביל הרשת

download.biostar.com.tw/upload/Driver//Chipset/NVIDIA/NF61_MCP61/NV1500G/2KXP/Ethernet.zip

אם לא עובד תחפש בגוגל כול דריוור של רשת על בסיס realtek 8201cl לא בעייה למצוא :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...