Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני מעוניין ברכב, פשוט זה מסקרן, באתר שלהם אין מידע.

מעניין מה המבצע שיש על המנועים החדשים TSI?

מסכנים כל "אנשי העסקים" ביד 2 , שקנו רכב בינואר ב90K (ועוד עם המנוע הישן) ומנסים למכור אותו עכשיו ב100K, או אפילו ב90K.

אני פשוט כועס על עצמי שאני לא מזהה הדמנויות כמוהם, ואין לי את "חוש" המסחר שלהם.

אביב8)

פורסם

אחי אם יש לך מידע אנא שתף אותי אני מאוד מסוקרן לדעת, דרך אגב הם לא מוכנים למסור פרטים בטלפון רק במקום ....

פורסם

נרכשה זה עתה:

סיאט איביזה SC ידנית 1200TSI 5 דלתות

אפור מטאלי

תוספות:

מע' מולטימדיה (כולל גם את הרדיו דיסק המקורי בצד)

דיבורית BT

מצלמת רוורס

איתוראן (שככל הנראה יוחלף למפתח ספייר)

110000 ש"ח כולל הכל.

בגדול נתנו לי הנחה של 10K מהמחירון, כאשר על האבזור הנוסף נתנו גם אחלה הנחות...

+ המלצה ענקית על נציג המכירות שהיה תותח! (אופיר, ירושלים)

פורסם

"סיאט איביזה"

110000 ש"ח כולל הכל לסיאט איביזה 1.2TSI ידנית?! אני קיבלתי עליה הצעה ב-102K לפני שלושה שבועות!

ממש לא שווה.

לאון 1.2TSI ידנית, תקבל ב-112K בלי מיקוח, על הכביש ועם כל התוספות שרשמת.

בשלי (לאון) ויתרתי על מערכת המולטימדיה, נשארתי עם המקורית והוספתי חיישני חניה, והכל ב-109K על הכביש כולל מיגון ורישוי.

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

• תוכן חדש...