Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ידידה שלי לפני קניית רכב ויש לה התלבטות רבה בין שני רכבים.

תקציב 120אלף פלוס מינוס

הציעו לה גולף חדשה מנוע 1600 (המנוע המיושן 102 כ"ס)

ואוודי A3 2011 5 דלתות עם 5000 ק"מ.(מנוע 1600 102 כ"ס)

רציתי לדעת האם יש הבדל מבחינת אחזקה בין שני הרכבים כי שמתי לב שיש את אותם המכלולים?

היא יותר מעוניינת באוודי כי היא באה יותר מאובזרת .

ניסיתי לחפש פרטים על האוודי בפורום אבל לא מצאתי אם מישהו יוכל לרשום לי פה גם צריכת דלק אודה לו .

פורסם

אותה החזקה בדיוק אותם מכלולים, האודי הרבה יותר איכותית ויפה. פולקסוואגן זה רכב עממי יקר, ואודי זה רכבי יוקרה.

אני בעלים של A3 שהוצאתי מהחברה לפני שנה וחצי זה רכב מדהים ואתה לא תצטער אם תבחר בו.

המנוע בסדר גמור בשילוב עם התיבת הילוכים, לא מהיר אבל בעיר אתה תהיה יותר זריז משאר המכוניות לידך.

איכות ללא פשרות, פשוט כייף להכנס לרכב בכל פעם.

ומבחינת מראה, אם אתה שואל אותי יש לרכב הזה קסם שפשוט כייף להסתכל עליו.

לך על זה ואל תשווה אותה לגולף, גולף זה רכב לזקנים(אלא אם מדובר בגירסאת הGTI או הR כן? :-P )

תהנה אחי.

אסף.

פורסם

סליחה לא קראתי לעומק, רק ראיתי התלבטות בין שני הרכבים. אני מבין שהרכב לא בשבילך אז מצטער :) .

אמממ, צריכת הדלק היא בממוצע 1 ל13-14 במשולב.

פורסם

אם האאודי קיבלה הארכת אחריות רשמית לשלוש שנים (נותנים את זה באאודי) - הייתי הולך על האאודי. היא גם יפה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רציתי רק לציין שהבעיה באוודי שהרכב יד 2 ואם נלך על הגולף זה יהיה רכב חדש מהחברה , אני המלצתי לה אם היא הולכת על הגולף אולי להוסיף עוד 20K ולקחת את ה TSI .

מה אתם אומרים?

פורסם

בשום מצב לא הייתי הולך על הגולף כי אין מה להשוות בכלל...

וזה בכלל לא בעיה שהרכב יד שניה מה צריך לקנות חדש? סתם לאכול את הירידת ערך ואתה עוד אומר שזה 2011 אז בכלל אין התלבטות בכלל.

אני הייתי הולך גם על איי 3 2007 ולא על גולף חדשה.

פורסם

סתם שאלה..

מה הכוונה הציעו לה? האם רכישה מהיבואן עצמו?

אם כן, מדוע מוכרים את האודי יד שניה דרכם (בדוק אולי שימשה רכב הדגמה למרות שהק"מ נראה נמוך מדי בשביל זה).

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...