Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לאחר שהתייעצתי בנוגע לרכישה וטיפולים להלן התוצאות,

רכישה :

לאחר לבטים רבים ושלל רכבים לבחירה, החלטתי לרכוש אופל אסטרה 2006, רכב שנחשב מוביל באירופה אבל בארץ נזנח בשל תמחור ושיווק גרוע.

אני מחזיק את הרכב כבר מעל שנה וטפו טפו עושה את העבודה.

הרכב עלה לי כ-60 אלף (לפני שנה) , כולל את האבזור הכי גבוהה (בקרת אקלים, בקרת שיוט, מערכת MP3, מגנזיום וכו') ק"מ 40000.

מנוע 1800 120 כ"ס - צריכה 1:10 (85% עירונית) , בחרתי ברכב הזה כי לתג מחיר שלו אין רכב מפנק ומאובזר באותה רמה, לפחות ממה שאני מכיר.

שדרוגי חוץ:

הרכב הגיע במצב חוץ סביר + , מלבד פגיעה קלה בטמבון האחורי ובעיה חמורה יותר נקודות על המכסה מנוע.

בשל הנוקודות חשבתי שמדובר במחלה של הצבע (חררה) ולכן פניתי לפורום לגבי פוליש ווקס.

לאחר שמצאתי דיל (קופון), הלכתי לשטיפה שיעשו את העבודה, היה שם איזה פועל שלא ממש מקצועי, עשה פוליש עם מכונה,

לא כיסה פלסטיקים , לא בדק חומרים, שפך פוליש נוזלי והתחיל עם המכונה.

מה שהתברר מהפוליש הוא שהנקודות על המכסה מנוע היו חורים קטנטנים שנעשו ככל הנראה מנהיגה מאחורי משאית חצץ.

אחרי הפוליש , במקום ווקס כפי שהובטח הוא ריסס מין טפלון על כל הרכב ופשוט יגב ידני,

בסופו של דבר הרכב יצא מבריק אבל נשאר מלא שאריות על הפלסטיקים ואחרי שבוע הברק נעלם לחלוטין.

מהחוויה הנחמדה החלטתי שעדיף לעשות לבד, יעלה עשירית המחיר ולאכפתיות לרכב שלך אין תחליף.

רכשתי פוליש + ווקס קשיח + ווקס טפלון - כולם של טרטל , הזמנתי מהאינטרנט צבע לבן לתיקון פגמים , וספריי להחזרת השחור לפלסטיקים.

פוליש : מאחר והרכב עבר פוליש כללי עבדתי נקודתית על כתמים וסריטות קטנות שהציקו לי, רובם ככולם נעלמו.

ווקס : השתמשתי בווקס הקשיח , ולאחר יומיים בווקס טפלון.

הספריי השחור משלים יפה את העבודה.

הוספתי ניקלים כסופים מתחת לחלונות על המראות , על הפנסים הקדמיים והידיות (הניקל מגיע בגליל, זול ונוח לעבודה)

קניתי פילם להשחרת חלונות , 20 שקל , למדתי איך ביו-טיוב, אחרי 3 נסיונות כושלים, יצא מושלם ללא בועות אוויר בכלל.

כמה שטויות נוספות ומושלם.

מסקנות סופיות:

אני מאד מרוצה מאיך שיצא, במיוחד בגלל שאני חובבן ולומד תוך כדי פעולה.

למראה יפה של הרכב צריך,הרבה רצון ,טיפה יכולת, מעט כסף וזמן. הדברים הקטנים שעושים את ההבדל, הניקלים, הספריי השחור שנותן מראה חדש דנדש, המחמאה הכי גדולה שאני מקבל היא שאנשים בטוחים שזה רכב חדש ולא מאמינים שהוא בן 5 כבר.

הרכב לא חף מפגיעות לחלוטין, שכנים טובים פתחו עלי דלתות והשאירו חותם קל, שכנים יותר טובים שיפשפו לי את הטמבון שוב ושוב.

למדתי שאין מה לבכות יותר מידי, כמה שאני אוהב את הרכב, אני יותר אוהב שקט נפשי, יש לי ערכת תיקונים, כל שיפשוף מקבל טיפול מיידי.

אני אשמח לענות על כל שאלה, ייעוץ, הכוונה, אביזרים.

ניר

2.JPG

3.JPG

4.JPG

7.JPG

8.JPG

5.JPG

פורסם

כל הכבוד, הרכב נראה נהדר גם לאחר 5 שנים והשחרת החלונות מתאימה לו. הסמל של opel עם השטן מוסיף המון :twisted:

מומלץ לטשטש את מספר הרכב כשמעלים תמונות.

תמשיך להנות וסע בדרכים טובות.

• תוכן חדש...