Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה יעלה היום בחנות מכשיר נוקיה 6267 ?

HEBO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

בירשותי מכשיר מסוג נוקיה 6267 צדפה

את המכשיר רכשתי בחברה לפני כשנתים

ביגלל הפשטות והנוחות שהמכשיר מעניק אני רוצה ליקנות מכשיר זהה חדש כי שלי כבר חבוט (רמקול לא פועל והמצב שלו מעיד על כך)

אני יודע שזה מכשיר שיצא ב2007, מה שאומר שיש אותו לפחות 4 וחצי שנים בשוק אם ביכלל.

אם אני לא טועה, באתר זאפ המכשיר עולה 500 שקלים, שזה לדעתי, לדעתי הרבה יחסית למכשיר ישן יושן, לא?

האם אוכל לירכוש את המכשיר הנ"ל ביותר זול (אינטרנט\חנות פרטית)?

האם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שעולה אותו הדבר אבל אם פונקציות ואיכות יותר גבוהה?

אם הרכוש בחנות מכשיר חדש כזה או אחר, מה אוכל לעשות אם המכשיר שיש לי כרגע?

האם אוכל לתת אותו לחנות\חברת הסלולר ולקבל עליו סוג של "זיכוי"? משהו שיוכל להוזיל את המחיר של המכשיר החדש?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי ממליץ לרכוש מכשיר כ"כ ישן. הנסיון שלי מראה שהפלאפונים המודניים לא בנויים לעבוד יותר משנתיים-שלוש.

אח"כ מתחילות בעיות טעינה ושלל באגים אחרים, אפילו אם המכשיר סה"כ שכב כל התקופה על המדף ולא היה בשימוש.

אולי זה רק הנסיון שלי, אבל באריקסון ופנסוניק שהיו לי זה היה המצב. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דריש, בעיות הטעינה זה ספציפי לאריקסון לדעתי, עם החיבור הזוועתי. (3 אריקסונים בבית עם אותו החיבור)

גם האוזניות מאבדות מגע וגם הטעינה, מצב מעצבן!

חוץ מזה המכשירים עובדים מצוין, ואיכשהו תומכים לי בכרטיסי זיכרון של 8 GB. (מדובר על K800 וK530)

מכשירים של סמסונג שאצלי בבית מעל 5 שנים עובדים מצוין כשעונים מעוררים, רק כי אין בהם מקום לסים אלא הרשת הישנה של פלאפון, אפילו הסוללות לא הוחלפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על מכשיר מיושן שלא נמכר יותר בחנויות (רוב הסיכויים שגם אם תמצא אחד כזה אז מדובר במכשיר מחודש או "משופץ").

יש מכשירי צדפה מתקדמים יותר וטובים יותר מה 6267. תבדוק לגבי נוקיה 3710 (או 3711 שזה אותו המכשיר רק עם מצלמת 2MP במחיר זול יותר.

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על מכשיר מיושן שלא נמכר יותר בחנויות (רוב הסיכויים שגם אם תמצא אחד כזה אז מדובר במכשיר מחודש או "משופץ").

יש מכשירי צדפה מתקדמים יותר וטובים יותר מה 6267. תבדוק לגבי נוקיה 3710 (או 3711 שזה אותו המכשיר רק עם מצלמת 2MP במחיר זול יותר.

אסף

שלום

אני בררתי על המכשיר שהמלצת לי (3710) וקראתי כמה וכמה תגובות שאומרות שהמכשיר ממש לא כסכוני בסוללה.

הסוללה מיתרוקנת ממש ממש מהר אפילו כשלא מישתמשים הרבה במכשיר במשך היום

נאמר מהתגובות שכמה אנשים החליפו בחברה לכמה סוללות חדשות והבעיה לא ניפתרה.

והמכשירים האלה עולים יותר מ500 שקל

היכן הם עולים פחות מהמכשיר שלי?

אגב הנוקיות שרשמת (3710 ו3711) ניראים אותו דבר.

מה הקטע זה אותו מכשיר אם מס' דגם אחר?

אשמח לעוד תגובות

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...