Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספארק החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה כל הכבוד בזה?

ואם הוא קונה שווארמה ושם את החמוצים והטחינה בדיוק כמו שהוא אוהב מגיע לו כל הכבוד?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

איזה פרגון איזה אהבה, תענוג לראות מה שהולך פה.

פרגנו לבחור לקח רכב ועשה אותו בדיוק כמו שהוא רוצה כל הכבוד!

אין צורך להתייחס לכל הודעה הרי תמיד יהיו אנשים שיהיה להם מה להגיד בסופו של דבר זה אנחנו הישראלים...בגלל זה המדינה נראית ככה

תודה אחי על הפרגון

:)

פורסם

במלוא הכבוד - העמדת תמונות של משהו שעשית לביקורת ציבורית, בפורום ציבורי. קיבלת ביקורות אוהדות ואוהדות פחות. כמו שאת יודע לקבל את הטובות תקבל גם את הרעות. אין פה עניין של פרגון מול חוסר פרגון - עשית משהו וחלק מהאנשים חושבים שזה לא נראה טוב. אף אחד לא יצא בביקורת כנגדך על מה שאתה אלא אמרו לך, בצורה העניינית ביותר שיש, שמה שעשית לרכב לא נראה טוב. תלמד לחיות עם זה.

באותה הזדמנות מעניין אותי ההיגיון שלפיו לשים X כסף על סאנרוף זה מוגזם אבל על מערכת לא - הרי שניהם מבטאים טעם אישי ורצון לייחודיות ולמשהו הנוסף בשימוש ברכב, לא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דעתי אישית:

בגדול אני מחבב ספארק,אוטו חמוד.

-ג'נטים בסדר גמור,לא ערסיים מדי ולא משעממים מדי.

-דאבל דין נחמד,רק הערה קטנה ,אין צורך לשים אנטנת GPS על הדשבורד וניתן להחביא מתחת לדשבורד,אין בעיות קליטה.

-קומפוננט קידמי בסדר, אבל הייתי שם רמקול קואקסלי (טויטר נמצא בתוך הרמקול) לדוגמת מורל INTEGRA OVATION XO, ככה היית חוסך מקום לטוייטר וקורה הייתה נשארת נקיה.

- קומפוננט\רמקול אחורי מיותר לגמרי,במיוחד באוטו קטנטן כזה וגם מגש היה נשאר שלם וגם נפח בגז' נהיה קטן בגלל הרמקולים.

- התקנת מגבר בבגז' אותה בעיית מקום,אפשר היה להתקין מתחת לכיסא נהג\נוסע וכך לחסוך בנפח הבגז' שגם ככה קטן מאד.

- סאב תופס מקום בבגז',אפשר היה לוותר ולשים 6 על 9 במגש או לשים סאב קטן בתיבה קטנה CUSTOM שמנצלת את נפח הבגז'.

- ניקלים לא אהבתי בכלל, מיותר לטעמי וגם אחרי קצת זמן בשמש ישראלית מתחילים להתקלף וליפול בגלל דבק שנמס בשמש.

זאת רק דעתי שיכולה להיות לא מתאימה לך או למישהו אחר,בגדול אוטו נחמד,תתחדש וסע בזהירות.

צלם את האוטו בשלמותו מרחוק.

פורסם
במלוא הכבוד - העמדת תמונות של משהו שעשית לביקורת ציבורית, בפורום ציבורי. קיבלת ביקורות אוהדות ואוהדות פחות. כמו שאת יודע לקבל את הטובות תקבל גם את הרעות. אין פה עניין של פרגון מול חוסר פרגון - עשית משהו וחלק מהאנשים חושבים שזה לא נראה טוב. אף אחד לא יצא בביקורת כנגדך על מה שאתה אלא אמרו לך, בצורה העניינית ביותר שיש, שמה שעשית לרכב לא נראה טוב. תלמד לחיות עם זה.

באותה הזדמנות מעניין אותי ההיגיון שלפיו לשים X כסף על סאנרוף זה מוגזם אבל על מערכת לא - הרי שניהם מבטאים טעם אישי ורצון לייחודיות ולמשהו הנוסף בשימוש ברכב, לא?

כל אחד וההעדפות שלו אני אישית העדפתי מערכת על פני הסאן רוף מכוון שאני אעשה בא יותר שימוש וזה יותר פרקטי ..

שאלו ואני עניתי כי מבחינתי להשים את שניהם זה קצת מייקר את ההשקעה וזה מגיע למחיר של 13000 אלף שח.

לגבי ההערות אני מבין שיש אנשים שלא אוהבים וזה בסדר גמור ואפילו מצוין זה טעם של הבנאדם יש דרך להגיד ואין צורך לזלזל .

פורסם
דעתי אישית:

בגדול אני מחבב ספארק,אוטו חמוד.

-ג'נטים בסדר גמור,לא ערסיים מדי ולא משעממים מדי.

-דאבל דין נחמד,רק הערה קטנה ,אין צורך לשים אנטנת GPS על הדשבורד וניתן להחביא מתחת לדשבורד,אין בעיות קליטה.

-קומפוננט קידמי בסדר, אבל הייתי שם רמקול קואקסלי (טויטר נמצא בתוך הרמקול) לדוגמת מורל INTEGRA OVATION XO, ככה היית חוסך מקום לטוייטר וקורה הייתה נשארת נקיה.

- קומפוננט\רמקול אחורי מיותר לגמרי,במיוחד באוטו קטנטן כזה וגם מגש היה נשאר שלם וגם נפח בגז' נהיה קטן בגלל הרמקולים.

- התקנת מגבר בבגז' אותה בעיית מקום,אפשר היה להתקין מתחת לכיסא נהג\נוסע וכך לחסוך בנפח הבגז' שגם ככה קטן מאד.

- סאב תופס מקום בבגז',אפשר היה לוותר ולשים 6 על 9 במגש או לשים סאב קטן בתיבה קטנה CUSTOM שמנצלת את נפח הבגז'.

- ניקלים לא אהבתי בכלל, מיותר לטעמי וגם אחרי קצת זמן בשמש ישראלית מתחילים להתקלף וליפול בגלל דבק שנמס בשמש.

זאת רק דעתי שיכולה להיות לא מתאימה לך או למישהו אחר,בגדול אוטו נחמד,תתחדש וסע בזהירות.

צלם את האוטו בשלמותו מרחוק.

תודה רבה

פורסם

תתחדש.

עם זאת, הניקלים מזעזעים.

הג'נט נראה רע, רואים שזה ג'נט סיני זול.

אם יש משהו שאני שונא זה שלוקחים רכב ועושים ממנו משהו שהוא לא.

זה רכב זול וחסר יומרות, אין סיבה להעלות פרופיל עם תוספות כאלה.

ספארק לטעמי הוא הרכב המכוער בקטגוריה ולא הייתי מבליט את הקווים שלו באמצעות ניקלים.

הרעיון של צבע שחור הוא טוב, אבל היה עדיף להשאיר אותו מקורי, אולי ג'נט בטוב טעם וזהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. בנוגע לניקלים על הדש בורד, נהגתי עכשיו מספר שבועות על C4 פיקאסו ויש לה ניקל על הדש בורד, לא היה יום שעבר בלי שפתאום תוך כדי נהיגה חטפתי ממנו סינוור כזה שפתאום אני לא רואה כלום על הכביש.

זה הגיע לרמה שלקחתי מסקינג-טייפ וכיסיתי אותו אז שים לב לניקלים ששמת של על הדש.

2. הג'אנטים נראים טוב, אפשר לקבל תמונה מלאה של כל הרכבמהצד ?

3. שאר הניקלים, אם אתה אוהב ונהנה, אז סבבה. הניקל היחיד שממש צרם לי היה של הפתיחה של הדלת האחורית, הוא פשוט גדול ומגושם.

4. כמו שאני רואה את הקטע שלך אני הייתי משקיע גם בלהתקין פנסי ערפל מקוריים, כמובן שיש להם גם תוספות היקפיות של ניקל :wink:

5. לטעמי האישי, אם ניתן היה להשיג את כל התוספות האלה עם מראה קרבון (ואולי יש?) האוטו היה נראה הרבה, אבל הרבה יותר טוב. שוב, טעמי האישי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחדש..

רק שים לב לכל האור הלבן שבתמונות בגלל הניקלים, שזה לא יתנקם בך באחת הנסיעות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קטסטרופה.

לדעתי הספארק מכונית די חמודה במקור,

חבל שחיסלת אותה עם הניקלים. חוץ מזה, עוד כמה שנים הכול יתקלף

וזה יראה אפילו יותר גרוע.

אה, כן, וזה פורום ציבורי ואין שום חובה חוקית או מוסרית לפרגן -

אם לדעתי זה רע, מותר לי לכתוב שזה רע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ספארק לטעמי הוא הרכב המכוער בקטגוריה

מסתבר שאפשר לעשות אותו עוד יותר מכוער.

אגב, מה הקטע עם האופנה הזאת לג'נטים בצורת אבטיח? בזמן האחרון אני רואה אותם הרבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...