Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעניין הזה אני לא מסכים איתך.

כשהייתי בתאילנד, בטיפשותי, נגעתי עם הרגל באגזוז חם של אופנוע ואז עוד תלשתי את הרגל מהאגזוז והשארתי עליו חתיכה נאה של בשר.

כמובן שהזדעקתי כמו כלב מייד.

משום מקום קפצה תאילנדית, שברה עלה של אלוורה ומרחה לי על הרגל. אני יכול להגיד לך שמיידית זה הפחית את הכאב.

בן.

מזכיר לי שראיתי פעם מישהו דוחף מהאגזוזים אופנוע שנכבה ולא הניע בחזרה, הבחור סיים באמבולנס עם כוויות חמורות ב2 הידיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתאום נדלקה לי הנורה של הטמפרטורה ...... וגם סידרתי ראש מנוע אחרי זה...

אז אני רואה שזה נכון מה שמספרים על הנורת חום מנוע בצרפתיות! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האגדה (האורבנית) גורסת שלא מדובר בנורית חם מנוע אלא בנורית "החלפת אטם ראש מנוע"

לא רק שהיא עובדת, היא גם מתפקדת כראויי.

ברכב כ"כ ותיק זה ראוי להערכה! :roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:D

אפרופו אוברול - לא היה עדיף לזרוק את הרכב לפח ? ראש מנוע ומערכת קירור זה כמעט השווי של הרכב.

העיקר זה היה רכב של מוסכניק. רואים את רמת המקצועיות והטיפול שלו ברכב של עצמו, מקווה שלפחות תיקנת אותו במקום אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברכב עם מיכל עיבוי זה לא היה קורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן סילברול או ביאפין הן משחות חובה בכל בית למקרה של כוויות או אפילו שפשפות,מקלות על הסבל וגורמות למקום להחלים מהר.

טוב גם לשפשפות? מקל מהר על ה"באסה"?

טוב לדעת, תודה רבה!

פרנקוס-החלמה מהירה ושלמה ידידי!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
דווקא טווינגו נחשבת ליחסית פשוטה מבחינה מכאנית, ולכן גם אמינה.

+1!

שלי הייתה אמינה בצורה אבסולוטית, עד שמכרתי. ;)

משכנתא זה קל

פורסם
פשוט סבל נורא גם לי היה כוויה דרגה 2 בגב כף היד.

הרופא נתן לי סילברול - ואני חייב לומר שזאת המשחה שברגע ששמים אותה על כוויה זאת הרגשה אדירה!

סילברול מעולה אבל נמכרת רק עם מרשם.

אחרי שעברתי פעם עם ברנר על 3 אצבעות (טמפ' של 3500 מעלות שהשאירה לי חור עד העצם באצבע אחת ועוד כויות לא סימפטיות בשתים האחרות) הסילברול הציל אותי אבל יומיים ישבתי עם היד בתוך צנצנת מלאה במשחה.

ביאפין גם טובה אבל פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תהרוג אותי אני עדין לא מבין את הדבקות במטרה שלך להמשיך לסוע בעגלות מתפרקות וישנות שגורמות לחור בכיס ולפי מה שאני רואה גם בידייך,מה הטעם?

אני שכיר מרויח שכרת ממוצע ומרשה לעצמי לנסוע ברכב שנתון 2004[אמנם לא חדש אבל גם לא ישן ועייף]

ואני שואל אותך בנימה ידידותית:שווה לך כל הבלאגן ? אתה מרגיש שבטווח הארוך אתה יותר נהנה וחוסך בנסיעה ברכבים עתיקים ובעייתים אלו אל מול העובדה שאדם עצמאי כמוך שמכבד עצמו ובריאותו יסע ברכב העונה לנ"ל?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פשוט מאוד.

למרות שאני עצמאי, אני עובד עם ההורים (לא מתעלק, אלא מנהל להם את העסק).

עד היום כל הרכבים היו על שמם, אז ההחלטות היו שלהם.

הם לא יודעים לקבל החלטות לגבי רכבים אז יש דפוס של קניית רכב בזול, השקעת המון כסף, וכשהוא במצב טוב, למכור אותו מסיבות רגשיות, כי כבר לא סומכים עליו וכי החליפו הכל ולא רוצים להמשיך להשקיע.

כרגע יש לנו וולוו 740 עם מנוע חדש של 940 ושיקום טוטאלי ב14000, שרוצים למכור מסיבות רגשיות, ויש לנו למכירה רובר 216 שהשקיעו עליה בשנתיים האחרונות יותר מ30000 ש"ח.

הרכבים למכירה במחיר מחירון או קרוב אליו, למרות שמבחינת המחיר שכבר שולם, זה לא שווה את זה. שניהם במצב טוב.

ולפני חודשיים היינו צריכים להשקיע 2000 ש"ח בתיקונים שונים בפיאט שלי, אז הם החליטו שאני צריך להשקיע מהכסף שלי (ממשכורת הרעב שלי) ולקנות רכב חדש. אני התנגדתי כי יותר זול לתקן ואת שאר הכסף לשים במקדמה לרכב חדש, הם לא נתנו לי (הרכב על שם אמא שלי והיא החליטה). אז אמרתי "אם כבר להידפק עם אוטו, לפחות שיהיה לו סטייל".

הנה, נדפקתי עם רכב עם סטייל, ועד עכשיו הוא עלה לי 11000 במקום 2000.

זה דפוס מפגר ואין לי מספיק מילים בשביל להביע את הזעם שלי כל פעם שעושים את השטויות האלו.

הפעם הרכב הוא שלי ואני מחליט, אבל ברגע שנמכור את העסק יהיה לי מספיק כסף כדי לשים מקדמה של כמה עשרות אלפים ולקנות רכב חדש.

תאמין לי שברגע שאני אוכל אני אקנה חדש.

אני ממש לא נהנה מזה. למעשה אני קורבן של מצב דבילי שבו אנשים שלא מבינים מהו רכב ומהי תחזוקה, מקבלים את כל ההחלטות.

בגלל סיבות דומות אנחנו מוכרים את העסק...

מקווה שהצלחתי להרגיע אותך ולהראות שאני לא מזוכיסט.

• תוכן חדש...