Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על קוטג' ושמן הידראולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים שעמד הרכב היה חסר שמן הידראולי עקב טפטוף קל. מנסיוני אני יודע שהמחירים של שמנים, נוזל קירור בתחנות הדלק הם ת יד גבוהים יותר, הטרחתי את עצמי לאוטו דיפו וקניתי 2 קפוסאות בנות ליטר כל אחת. ושילמתי 44 ש"ח לקופסא.

אלא, שעדיין היה חסר שמן. אבל אז כבר ניכנסתי לחנות חלקי חילוף לרכב כזו שממספקת למוסכים. על אותו השמן באותו המיכל שלמתי 24 ש"ח. 20 ש"ח פחות מאשר באוטו דיפו.

ובשחיה עם חבר מכונאי, הוא בכלל אומר לי שהמחיר של גלון 4 ליטר הוא כ60 ש"ח.

ואחרי זה עוד מספרים לנו כי מחיר הקוטג עלה בשל עלית מחירי הגלם...או בשפה יפה יותר "תקורות היצור" עללאק.

המחיר עולה כי כולם רוצים להרויח הרבה ומהר.

אריה

פורסם

אין ספק שבתחנות דלק יהיו המחירים גבוהים יותר מאשר חנויות חלפים המתמחות לכך ומין הסתם אצל הספקים יהיה המחיר הנמוך ביותר.

אבל!

אוטו דיפו הם באמת חנויות כיסוי גלגלים ושטיחים מפלסטיק מסין

גהנום ירוק.

פורסם

אני הייתי קונה עוד 2 פחיות מהמקום הזול, הולך לאוטודיפו עם הקבלה שקיבלת בקניה הראשונה מחזיר ומקבל זיכוי.

פורסם

לקבל זיכוי זה לא שווה, כי הוא הוציא עוד כסף וגם צריך לקנות במקום שיש לו "רשיון לגנוב" (כפי שאמר לי פעם עובד שם)

עדיף לנסות ולקבל החזר כספי (לפי החוק החדש הוא יכול לקבל החזר )

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...