Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד שניה בא בחשבון, אני מחפש נטו איכות סאונד ושתהיה אפשרות לחבר אותו לצ'יינג'ר

ד"א רציתי לקנות את האלפיין 9855 אבל אמרו לי שהאיכות בו על הפנים אז הוא ירד מהפרק.

תודה מראש.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

מי שאמר לך שהאיכות בו על הפנים כנראה לא יודע מה זה איכות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ידעתי שיגידו את זה אבל מי שאמר לי את זה התקין מכשירים כאלה כמו מים ואני סומך על המילה שלו..

יש עוד מכשירים טובים בסכום הזה?

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

צ'ינגר ? אתה מעוניין לרכוש אותו בנוסף למכשיר

או שיש לך כבר אחד.?

אם כן איזה.?

ממה שאני יודע צריך להתאים מכשיר לצ'ינגר ספציפי ומאותה חברה.

פורסם

יש לי כבר צ'יינגר של סוני ואני מעוניין להמשיך איתו אלא אם כן אני אמצא HU עם כניסת USB

פורסם

צ'ינגר של סוני מחייב אותך לרכוש מכשיר שולט צ'ינגר של סוני בלבד לפי מיטב ידיעתי.

אם כך הפתרון הוא מכשיר עם כניסת USB.

אם אני לא טועה יש אקליפס CD5030

ביד שניה באתר ,זה יכול להיות אופציה טובה.

פורסם

לגבי ה9855. מי שאמר לך את זה. לא צריך לעבוד בתחום יותר.

ולגבי המחליף דיסקים. מחייב אותך לעבוד עם אותה חברה.

מחליף של פיוניר. מכשיר של פיוניר.

מחליף של JVC מכשיר של JVC

וכ"ו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מי שאמר לך על 9855 שזה חרא מכשיר צריך להחליף מקצוע ומהר...

חפש ECLIPSE5030 אם תצליח למצוא ALPINE 9887/9886

מה טוב...

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
יד שניה בא בחשבון, אני מחפש נטו איכות סאונד ושתהיה אפשרות לחבר אותו לצ'יינג'ר

ד"א רציתי לקנות את האלפיין 9855 אבל אמרו לי שהאיכות בו על הפנים אז הוא ירד מהפרק.

תודה מראש.

מי שאמר לך את זה באמת צריך לפרוש מהתחום.

זה אחד המכשירים הטובים ביותר שיש בשוק הישראלי, יש לי את המחליף שלו ה-9887 החדש ממנו בכמה שנים והמעבד סאונד הרבה יותר טוב בו לפי הנייר, וה9855 נשמע הרבה יותר טוב ונקי.

אני מדבר מנסיון שלפני חודש היה לי את ה-9855 מעל שנה וחצי ומשום מה היה לי קצר ברכב והוא לא נדלק יותר, אז כבר קניתי את ה-9887 ואני לו מרוצה מהסאונד כמו שהיה לי מה-9855.

למחיר שלו היום בשוק לא תמצא משהו יותר טוב ואיכותי ממנו.

פורסם

אוקיי הבנתי חברה תודה רבה על העזרה ...וכן אני אצטרך להחליף צ'יינגר כמו שאמרו פה.

• תוכן חדש...