Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4702%2F1828158

אלה בוודאי חדשות טובות לעולם השיפורים הישראלי.

נשאלת השאלה, לאדם כמוני שחולה מכוניות אבל לא דו"ג, עד כמה החברה הנ"ל מומלצת ? למישהו יש ניסיון איתם בארץ ?

איכות ההתקנה ?

אין המדובר בשאלה תיאורטית אלא במחשבה אמיתית להתקנה על ה- Z370.

תודה.

---

פורסם

פרסומת חינם בוואללה לאקרפוביץ?

יפה מאוד.

לא ראיתי "כתבה" כזו כשהתחילו לייבא רמוס לארץ, לא ראיתי "כתבה" כזו עבור פאוור-פלקס, ואם אני לא טועה, גם "ברמבו" או "סברינג" או אפילו "סופרספרינט" שבכל זאת מיובאים סדיר לארץ כבר כמה וכמה שנים לא זכו לכזו כתבה מפרגנת.

לי זה נקרא כמו פרסומת.

ובלי קשר - אקרפוביץ נחשבים בתחום האופנועים, אף פעם לא שמעתי עליהם בעולם המכוניות, כנראה שיש סיבה לכך.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש לי ניסיון איתם מתחום הדו"ג, איכות גבוהה וסאונד מדהים :)

לא ידעתי שהם מייצרים מערכות פליטה לרכבים.

haters will hate

פורסם

ישנן כבר מערכות חוקיות ועדיין בוחן ממורמר מוריד את הרכב מהכביש ואנשים צריכים לרוץ למשפטים. כל חלק שאני מביא לבד מחו"ל ונתקע במכס משוחרר רק כשאני משיג את האישור הזה שלהם ובפועל מה קורה? אני מרכיב את החלק על האוטו ויכול לקבל הורדה ממשטרע. אישור משרד התחבורה יש, כן עובר טסט חלק אבל המשטרה עושה בעיות. צריך לפתור את החלק הזה במשוואה.

פורסם
פרסומת חינם בוואללה לאקרפוביץ?

יפה מאוד.

תרשה לנו לחלוק עלייך....

אם אתה אישית לא שמעת זה לא אומר שהם קטנים או גדולים....אתה יכול לעשות חיפוש קל בגוגל ואני מניח שתשמע עליהם :lol:

פורסם
תרשה לנו לחלוק עלייך....

אם אתה אישית לא שמעת זה לא אומר שהם קטנים או גדולים....אתה יכול לעשות חיפוש קל בגוגל ואני מניח שתשמע עליהם :lol:

אני לא יודע מה נעלבת,

את אקרפוביץ לא צריך להציג לי

(במקרה בחמישי האחרון הזמנתי דוד יושימורה לקטנוע שלי, אקרפוביץ היו על הפרק וירדו כי לטעמי יושימורה עולים עליהם בצליל ובמראה)

זה בכל מקרה לא הופך את הכתבה בוואלה לפחות מפרסומת.

אקרו. עושים מערכות פליטה לאופנועים (וכנראה גם למכוניות) וכבודם במקומו מונח, אבל חבל להטעות ולומר שיש משהו עיתונאי או מסקר בלינק הזה לוואלה - שהוא שום דבר מעבר לפרסומת.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אכן חברה ידועה מעולם הדו גלגלי. הם גם מייצרים מערכות פליטה למכוניות. החברה היא חברה הרשמית ל ספקית האגזוזים לאופנועי קטמ. הכוונה לאגזוזים משופרים או סטנדרטים שחלק מהופנועים מגיעים איתם. החברה יוצר על ידי אדם שאוהב אופנועים, רכב והתחרה על אופנועים שחשב שהוא יוכל לבנות אגזוזיפם בצורה יותר פרקטית. מסתבר שהוא צדק.

אני אישית תומך נלהב של החברה כאשר זה מגיע לדו גלגלי כי מתוך כל יצרני האגזוזים התחליפיים לאופנועים ישנן רק 2 חברות שמייצרות אגזוז תחליפי משופר שעדיין חוקי לכביש מבחינת רעש. נחמד להתניע את האופנוע בלי להעיר חצי רחוב. לא ככה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ערב טוב,

כאחד שלא הכיר את השם אקרפוביבץ (או איך שקוראים לזה) אז אני יכול להגיד שיצא לי להכיר את המערכת פליטה ברכב הדגמה שלנו שהתקינו לו (גולף GTI),

לרכב יש סאונד יותר בריא (במובן שרוב הקוראים כאן מבינים),כמו כן יש לרכב יותר כוח ולפי מיטב הבנתי המערכת הינה מטיטניום כך שהיא מורידה 9 קילו מהרכב .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

החברה היא חברה מעולה, בארץ היא פחות מוכרת כיוון שלא היה יבוא שלה לרכבים עד כה.

אבל המחיר, יקר!!

פורסם

כמו שאמרו, הם היו בעיקר בעולם הדו"ג אבל התחילו לייצר לאחרונה מערכות פליטה לרכבי פרימיום (BMW, פורשה וכו')

האגזוזים שלהם עשויים טיטניום, ובנוסף לעליה בהספק, גם מורידים משקל מהרכב.

המחירים לא זולים....

http://www.akrapovic.com/car-exhaust/products/

הנה סקירה של מישהו שהתקין על M3

http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=498341

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

תפסיקו עם הבררנות, עד שמשהו חיובי קורה בעניין המוטורי במדינה שלנו, כל אחד תופס איזה פינה ומתגונן.

אז מה אם מערכות הפליטה האלה אינן מוכרות כמו רמוס או כל חברה אחרת? הרי זהו צעד קטן, אבל משמעותי

בעולם השיפורים והמוטוריקה, מי אמר שאחרי שיש תקן לאגזוזים שכאלה, לא יתפנו במשרד התחבורה לחשוב על עוד צעד?

אולי בעוד כמה שנים יהיה אפשר להתקין בארץ ללא חשש מטסט/בוחן תנועה או חרטות של זיהום אוויר, עוד סוגים רבים וטובים של מערכות פליטה.

• תוכן חדש...