Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה כבר שלושה חודשים לרכב שהזמנתי. כל יום אומרים לי שבוע הבא מחר שבוע הבא מחר.

היום 16.6.11 שוב הגעתי לסניף בראשון לציון. יש לציין שחשכו עיני. כמעט ואין עובדים במקום, נמצאת שם בחורה שלא יודעת כלום, כל מי שטיפל בי עד היום כבר לא עובד שם. כל הכסף אצליהם ואין תשובות!!!

אני ממש בחרדה שהלך הכסף חברים מי שיש לו בעיות עם החברה נא ליצור איתי קשר במהירות במייל:[email protected],

חברים זה עוקץ רציני, היום נודע לי שאחד מהשותפים ברח עם הכסף! אין להם כסף לשלם לספקי המכוניות ולכן אין שחרור רכבים מהיבואן!

בואו נמהר לפני שהם יברחו לגמרי!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מה שאתה אומר נכון (והיו כבר כמה סימנים, בצע חיפוש "פריים מוטור" כאן בפורום) - כנראה שנשמע על זה בקרוב בתקשורת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי הרבה הודעות ברשת זה נכון, השאלה היא איך למרות תביעות שאנשים הגישו, משטרה ועוד חברות כאלה ממשיכות להתקיים, לפרסם מודעות ב יד 2 ללא הפרעה..ברור שיש פה פעילות בעייתית בלשון המעטה..

נצל"ש - מישהו מכיר חברה כזו של רכישה בתשלומים בליסינג שהיא אמינה? גם על שאר החברות בסגנון יש שמועות

פורסם

חברים יקרים פתחנו קבוצה חדשה בפייסבוק חפשו " גם אני נפגעתי מחברת פריים מוטור" תצטרפו וספרו על המקרה המצטער שלכם מולם. אל דאגה נקבל את כספינו חזרה!!!!

פורסם
אני מחכה כבר שלושה חודשים לרכב שהזמנתי. כל יום אומרים לי שבוע הבא מחר שבוע הבא מחר.

היום 16.6.11 שוב הגעתי לסניף בראשון לציון. יש לציין שחשכו עיני. כמעט ואין עובדים במקום, נמצאת שם בחורה שלא יודעת כלום, כל מי שטיפל בי עד היום כבר לא עובד שם. כל הכסף אצליהם ואין תשובות!!!

אני ממש בחרדה שהלך הכסף חברים מי שיש לו בעיות עם החברה נא ליצור איתי קשר במהירות במייל:[email protected],

חברים זה עוקץ רציני, היום נודע לי שאחד מהשותפים ברח עם הכסף! אין להם כסף לשלם לספקי המכוניות ולכן אין שחרור רכבים מהיבואן!

בואו נמהר לפני שהם יברחו לגמרי!

כמה שילמת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

צר לי על מי שכנראה "נעקץ", אבל מי כל כך אמיץ לרכוש רכב מחברה שהלוגו שלה הוא העתק של הלוגו של פורשה? זה הדבר הראשון ששמתי לב אליו כשהם התחילו לפרסם וכמובן מיד עלתה בי את המחשבה שמחברה כזו אני בטוח לא אקנה רכב.

פורסם

למה כבר יש לצפות כשעושים עסקים עם חברות "חאפר מוטורס" כאלה?

מתי אנשים יבינו שאם כבר לקנות ממגרש, אז לעשות את זה רק בטרייד אין רשמי של יבואן, או בחברה גדולה שלא תתעסק בקקה. (חברות כמו אוויס,סיקסט וכו')

V5

פורסם

אחד מהסוכנים שלהם לשעבר אמר לי שהחברה עומדת לפשוט רגל בימים הקרובים.

הסיכוי היחיד שלך לכסף הוא בבנק. תנסה להפוך שם שולחנות על זה שהם קיבלו את הכסף לפני שאתה קיבלת את הרכב.

פורסם

אל תתמהמהו עם זה, ככל שעובר הזמן ככה הסיכויים שתראו את הכסף שלכם קטנים.

תפעלו עכשיו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תנסה ברשם החברות אם הם רשומים כחברה.

ראיתי בגוגל שיש גם פריים מוטורס שהם נציגים של טויוטה, לא להתבלבל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממש כואב לי לראות אנשים שנקעצו (לכאורה, על פי מה שכתבת כאן) מקווה שלא ביותר מדי כסף.

איך בדיוק התבצעה הרכישה, למי הועבר הכסף ומהיכן אמורה להגיע המכונית?

פורסם

אם כדבריך הם עוקצים או סתם פשטו רגל, אתה תהיה בין האחרונים לראות משהו מהכסף הזה, אם בכלל.

לפניך נמצאים בנקים ושילטונות המס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...