Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת חלק Audi A3 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני זקוק לעזרתכם במציאת חלק מסוים לרכב. אני אתחיל בזה שהרכיב נקרא CECM , Central Electric Control Module - תפקידו הוא לשלוט על מערכת החשמל והבקרה ברכב. אני זקוק לחלק על מנת לבצע Retro למערכת התאורה , פנסים וכיוצא מזה ברכב ולכן אני זקוק למספר הקטלוגי של הרכיב או היכן ניתן למצוא אותו.

כחלק מהחיפושים הצלחתי למצוא שמספר הרכיב הינו 8P0907279 , אך האות הסופית בחלק היא המשמעותית ביותר . עד לשנת 2009 הרכיב האלקטרוני לדגם ההלוגן ולדגם הקסנון היה זהה אך מדגמי 2010 החליטו הקונצרן לשנות זאת וכעת ישנם CECM שונים למערכות התאורה השונות . לפי מידע וחיפוש הצלחתי להבין שאני זקוק או ל G, או ל K אך אינני בטוח בכך.

אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איזה מספר חלק נמצא ברכב עם דגם הקסנון שלו כאמור אני זקוק . בנוסף ניתן לראות את החלק שאני זקוק לו באתר קופטק :

056e6415a40eab2b55f52619e156902d.image.160x125.jpg

http://kufatec.com/index.php?main_page=product_info&cPath=188_175&products_id=1270

במאמצי החיפוש אף פניתי אליהם אך הם לא מוכנים לגלות איזה מספר קטלוגי אני זקוק לו. אני רוצה לציין שזה החלק האחרון במסכת ייסורי החיפושים לבצע את השידרוג המיוחל שבמהלכו השגתי את הפנס, נורות D3S מקוריות, בלאסטים מקוריים, צמות חשמל מקוריות והכל ע"י חיפושים נרחבים באינטרנט ובמאגרי מידע שונים.

תודה על העזרה מראש, ואשמח להראות לכם תוצאות סופיות בהמשך במידה ואצליח למצוא את החלק המיוחל.

פורסם

וברגעים האחרונים אני מקבל מידע שהחלק באתר קופטק הוא בכלל 1K0937087G ?

כבר הצליחו לבלבל אותי , כל הכל ולכן אני זקוק מקור מהימן שיוכל להסביר לי האם החלק הזה הוא כל המודל או שמה רק חלק שמתחבר ?

פורסם
האם בדקת במחלקה הטכנית של צ'מפיון?

אנוכי: "שלום , קוראים לי ___ , ואני מעונין לברר לגבי חלק כלשהו ברכב".

צ'מפיון: " האם אתה מוסך מורשה , או בעל הסמכה כלשהי על מנת שנוכל להעביר לך מידע לגבי החלקים ?"

אנוכי: "לא , אני פשוט מתענין בחלקי הרכב, ואני מעונין לברר משהו לגביהם."

צ'מפיון: "אני מצטערת , לא בסמכותנו ספק לך מידע שכזה ואני רוצה לציין שכל החלפת חלק ברכב תגרור איבוד אחריות יצרן".

אנוכי: " ביפפפפ ביפפפפ ביפפפפ ביפפפפפ [ ניתוק].:evil:

פורסם

מבחינה אוביקטיבית נשמע סביר התשובה של מחלקת השירות. למה הם צריכים להסתכן בלספק חלק שעבודה לא מקצועית יכולה לגרום נזק ואז יבואו אליהם בדרישה לאחריות?! תמצא מוסך ידידותי לסביבה שיעשה את ההזמנה עבורך.

• תוכן חדש...