Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר מעצבן על הבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי אין בעייה עם בקלית סדוקה, יש בעייה עם אור שבורח מהבקלית ואיננו בצבע הבקלית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות, מה גם שלא הייתי מציע לך לנסות ללכת איתו ראש בראש גם אתה צודק,

זה בכל זאת שוטר מילה שלו כנגד מילה שלך.

פורסם

מנסיון לא קטן עם החלאות האלו (גר באשדוד וגם כאן אין להם פושעים אמיתיים לתפוס כנראה, אז הם נטפלים לאזרחים נורמטביים)

ברגע שאתה רואה שהשוטר עובר את הגבול, ישר תבקש את הפרטים האישיים שלו והמספרו האישי, ותתקעש על זה כי הם לא תמיד נותנים, באותו רגע השוטר מתחיל "לפחד" ורוב הסיכויים ישחרר אותך (כמובן אם הוא סתם נטפל)

המקרה שלי.

ישבתי בחוף כשהאוטו היה כעשר מטר ממני ואחת הדלתות הייתה פתוחה.

מבלי לשים לב אני רואה ניידת על יד הרכב שלי ושוטר מחטט בפנים, עד שהגעתי לרכב פנים הרכב כבר היה הפוך

כששאלתי למה עשה את המעשה הנוראי הזה, תשובתו של אדון שוטר: "אני מחפש משהו מעניין" !!!! בן ****

(למי שלא מכיר את החוק : אסור לשוטר לבצע בדיקה ברכב בלי שבעל הרכב משגיע)

במקרה נתקלתי בו עוד פעם וישר ביקשתי את פרטיו האישיים והוא ישר שיחרר ונסע. מאז אותו מקרה כל פעם שעוצר אותי שוטר (ובלי תגובות כמו: כנראה שיש סיבה שעוצרים אותך כל כך הרבה, כי אין!) שלא נראה לי טוב בעין זה מה שאני עושה ולרוב זה עובד (שוב, כמובן שזה במידה ואין לו על מה לתפוס אותך)

שבוע טוב.

"אין תקווה למינים ולמלשינים"

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

האמנם?

"יהודים כמובן שלא יכולים בלי תשמישי קדושתם ( תפילין , סידור וכיוצא בזה )

אז הם היו כמובן כמו שכולנו הינו עושים - מתפללים ולומדי תורה בסתר ,

הבבלים הרומאים וכל אלה שגזרו גזרות על היהודים ,

תמיד הציעו כסף לבני עמם ' שילשינו ' על היהודים ,

הרבה מאוד גוים עשו את זה ויצאו לחפש יהודים מתפללים בשל השלל הרב שהציעו להם .

היהודים הגיעו למצבים כלכלים מאוד קשים ובעקבות זה ,

הם גם החליטו להתחיל להלשין על אחיהם וחבריהם לדת על היהודים כמובן כמו שאתם חושבים עכשיו בראשכם דבר שלא ניתן לקבל על הדעת ואיך בכלל מגיעים למצב שיהודים מלשינים על יהודים שלומדים תורה !!!"

זה משנה על מה הוא מלשין? מלשין הוא מלשין נקודה (תרתי משמע)

פורסם
זה משנה על מה הוא מלשין? מלשין הוא מלשין נקודה (תרתי משמע)

גם מי שמלשין על זה שסייע למחבל מתאבד?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עידכון- החלטתי לנסות ללכת לבוחן בתחנה ופשוט להסביר לו שזה סדק ממש לא רציני,

ואני שמח שזה הצליח!!

הוא לא הבין מדוע טירטרו אותי בשביל זה.

לפחות זה נגמר טוב...

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם
מנסיון לא קטן עם החלאות האלו (גר באשדוד וגם כאן אין להם פושעים אמיתיים לתפוס כנראה, אז הם נטפלים לאזרחים נורמטביים)

ברגע שאתה רואה שהשוטר עובר את הגבול, ישר תבקש את הפרטים האישיים שלו והמספרו האישי, ותתקעש על זה כי הם לא תמיד נותנים, באותו רגע השוטר מתחיל "לפחד" ורוב הסיכויים ישחרר אותך (כמובן אם הוא סתם נטפל)

המקרה שלי.

ישבתי בחוף כשהאוטו היה כעשר מטר ממני ואחת הדלתות הייתה פתוחה.

מבלי לשים לב אני רואה ניידת על יד הרכב שלי ושוטר מחטט בפנים, עד שהגעתי לרכב פנים הרכב כבר היה הפוך

כששאלתי למה עשה את המעשה הנוראי הזה, תשובתו של אדון שוטר: "אני מחפש משהו מעניין" !!!! בן ****

(למי שלא מכיר את החוק : אסור לשוטר לבצע בדיקה ברכב בלי שבעל הרכב משגיע)

במקרה נתקלתי בו עוד פעם וישר ביקשתי את פרטיו האישיים והוא ישר שיחרר ונסע. מאז אותו מקרה כל פעם שעוצר אותי שוטר (ובלי תגובות כמו: כנראה שיש סיבה שעוצרים אותך כל כך הרבה, כי אין!) שלא נראה לי טוב בעין זה מה שאני עושה ולרוב זה עובד (שוב, כמובן שזה במידה ואין לו על מה לתפוס אותך)

שבוע טוב.

"אין תקווה למינים ולמלשינים"

האם זה מותר לבקש את פרטיו של השוטר בכלל?

אם אני מקליט שוטר שניצל את תפקידו לרעה באופן מילולי, אני יכול לשלוף באותה העת את המכשיר המקליט ולדחוף לו לפנים? :-P

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שיש איזה חוק שאומר שאסור לך להקליט מישהו ללא ידיעתו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק הפוך.

החוק בישראל מתיר לך להקליט שיחה שאתה צד בה, גם אם הצד השני לא מודע להקלטה.

ההקלטה היא גם ראיה קבילה בכל הליך משפטי.

לגבי לשלוף את מכשיר ההקלטה ולדחוף לשוטר מול הפנים - 90% שזה ייגמר במכשיר הקלטה שבור, והלכו לך הראיות.

עדיף לבקש מהשוטר להציג תעודה מזהה, לקרוא את הפרטים בה בקול (שיוקלטו) ו/או לרשום אותם, ולבדוק אופציות משפטיות מאוחר יותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לגבי לשלוף את מכשיר ההקלטה ולדחוף לשוטר מול הפנים - 90% שזה ייגמר במכשיר הקלטה שבור, והלכו לך הראיות.

.

זה שהוא ישבור את מכשיר ההקלטה זה 100%, ה90% זה שתישב 12 שעות במעצר ותקבל זימון למשפט על תקיפת שוטר.!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בדיוק הפוך.

החוק בישראל מתיר לך להקליט שיחה שאתה צד בה, גם אם הצד השני לא מודע להקלטה.

ההקלטה היא גם ראיה קבילה בכל הליך משפטי.

החכמתי.

חשבתי שבגלל זה מוקדי שרות לקוחות מודיעים שחלק מהשיחות מוקלטות, כנראה שזה לא קשור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...