Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו אימפרזה טורבו מנוע 2000 מודל 1998 עם דגם מנוע ej20 , יש לי כרגע מותקנים ברכב מזרקים כמו בתמונה שרשום בה התאריך על התמונה , עכשיו אני קניתי מזרקים 750cc בדיוק כמו בתמונה שהמזרקים בצבע אדום , כאשר באתי להחליף אותם ראיתי שזה לא מתאים לבית המזרק ולא ניתן להחליף , אז מה עושים כיצד מחליפים את בית המזרק איזה סוג אני צריך לקנות איפה וכמה עולה ?

$(KGrHqYOKpME24S6w+uQBNz!lI1+oQ~~_12.jpg

subaru11083-1000_4_600.jpg

פורסם

נתחיל מזה שתפרט איזה מזרקים קנית, וככה נדע האם הם מתאימים למנוע או לא.

נמשיך מזה, מה ציפית שיכתבו לך, המזרקים לא מתאימים.

פורסם

מה הבעיה בדיוק? המזרק גדול מידי ולא נכנס בחליל דלק,או שהמזרק קטן מידי ו"שוחה" בתוך החליל דלק?

אם הבעיה היא שהמזרק קטן מידי,יש סיכוי שאפשר להביא גומיות OVERSIZE ואז המזרק ישב,אבל לא בטוח שתמצא כאלה גומיות.

אם המזרק גדול מידי,בהונדה סיוויק לדוגמא אני יודע שיש אנשים שקודחים את החליל דלק לקוטר שמתאים למזרק הגדול יותר,לא יודע כמה זה מומלץ בסובארו.

בעיקרון יש שתי סוגים,מזרק גומיה גדולה ומזרק גומיה קטנה.

אם הבעיה אצלך שהמזרק שוחה בתוך החליל דלק,אז יש לי במקרה מזרקים 750CC של RC שיתאימו לך.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תאמין או לא, מזרקים נבדלים אחד מהשני בעוד תכונות מלבד צבעים...

נתחיל מזה שעם 750cc על המחשב המקורי רחוק לא תגיע,

קיימים מלא מתאמים בין מזרקים כאלה לאחרים - אם אתה באמת רוצה עזרה שלח תמונה של המזרקים החדשים והישנים...

פורסם

למה אתה חושב שהמזרקים האלה מתאימים? מה לגבי הניהול? יש לך דרך לשלוט בהם?

אם פיזית המזרקים לא מתאימים אני מציע לך לגשת למכון שמתמחה במערכות הזרקה \ סדנת שיפורים ולשמוע מה יש להם לומר או להציע לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי אולי אפשר להחליף את בית המזרק כמו בסובארו אימפרזה sti ראיתי לפי התמונות שזה יכול להתאים , אני מצרף כאן 2 תמונות , בתמונה איפה שזה עם סעפת היניקה זה מה שאני צריך ואילו בתמונה השניה זה מה שיש לי כרגע מישהו יודע האם זה יתאים ואיפה ניתן לקנות וכמה יעלה ?

לגבי ניהול המנוע זאת לא בעיה כי אין לי מחשב מקורי אלא microtech lt-08

qxjaix.jpg

stiinjectors2007ij0.jpg

• תוכן חדש...