Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

חבר שלי רכב לפני כחצי שנה גולף VR6 ומאז התאהב באוטו והשקיע בו לא מעט ואני יפרט:

יישור קו מבחינה חשמלית ומכנית , צמיגים חדשים , קוילאוברים , צנרת 2.5 , ברקסים חדשים , צ'יפ וקלאץ חדש , לאחר שהוא סיים את יישור הקו ולמד את הרכב שלו הוא מעוניין כעת בשיפור הרכב לאחר מספר בירורים והצעות מחיר (40000 שקל וצפונה) הוחלט לבדוק את הנושא של הובלת הרכב לחו"ל למטרת שיפורו .

המדינות שחשבנו עליהן היו קפריסין (בשל הקרבה) או אנגליה.

נושא זה העלה מספר שאלות :

1.האם הדבר אפשרי ?

2.האם אפשר להרכיב קיט טורבו על הרכב וכשהוא יחזור זה יתגלה על ידי המכס ? (מעניין אותם שיפורי מנוע??)

3.האם עדיף לבצע שיפורים אטמוספריים ברכב שלא ברי גילוי במצב שכזה ?

אשמח לתשובות בקרוב הבחור רציני ביותר ולא חוסך שקל על רכבו !

בתודה אמיר .

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור מעלי,

אחלה תשובה מפורטת ורצינית.

:roll:

לפותח השרשור,

תמתין לתשובות רציניות באמת שיקדמו את חבר שלך בכיוון הנחוץ (יש אנשים בארץ ששלחו רכבים לחו"ל לשיפורים והתנסו בתהליך).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן עידן אני גם יודע על אנשים ששלחו והרכב חזר משופר לכן לא הגבתי , מקווה שהתגובות הבאות יהיו יותר רציניות

פורסם

בחור רציני שלא חוסך שקל על רכבו לא קונה VR6 ומשפר אותה.

זה רכב שאינו בסיס טוב לשיפורים WHAT SO EVER.

אחרי שהוצאנו את זה מהמערכת יש לבחור שתי אפשרויות עיקריות מהן יש התפצלויות שונות ומשונות:

1. להוציא את הרכב בנסיעה לשכנה שלנו ממזרח, לשפר אותו שם, בחזרה הוא יעבור בדיקה, אבל היא תהיה הבדיקה הפחות מחמירה ופחות מחפשת. בסוג כזה של מסע יש לו יותר סיכוי לחזור עם שיפור לא חוקי מתחת למכסה מבלי שיתגלה.

2. להוציא את הרכב במעבורת לאן שיחפוץ בכך - לשפר שם ולהחזיר את הרכב. היה סמוך ובטוח שבמקרה הזה הרכב ייבדק בצורה מדוקדקת ושיפורים משמעותיים ולא חוקיים שחוזרים עם הרכב יידרשו פירוק ו\או הורדה של הרכב מהכביש.

ומילה אחרונה נוספת - אין מה לחפש לשפר VR6. אלא אם זה הבייבי שלו והוא אוהב את האוטו הזה ספציפית, אין לרכב הזה שום יומרה ספורטיבית, לא בהתנהגות, לא במנוע הלא-יעיל ולא בשום אספקט אחר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יצא לו לרכוש VR6 במחיר מציאה התאהב באוטו והחליט להשקיע בו , כתבתי את זה בהודעה הראשונה אז כן הוא אוהב את הרכב הזה ספציפית !

אם בא לו לשפר VR6 אז למה לא ? יש כמה וכמה חזקות בארץ שנוסעות חזק מאוד.

השמטתי פרט חשוב הוא מעוניין לשיפורים בקו ישר בתקציב של 40K .

1.זאת אומרת מירדן יהיה יותר סיכוי להיכנס בחזרה לארץ עם השיפורים ? אפילו עם שבלול ?

2.אז במעבורת יותר קשה להיכנס בחזרה

עוד מספר שאלות שהתווספו , אם ניסע אכן למדינה הנ"ל זה לא מסוכן ? איך מבררים איפה אפשר לשפר שמה רכב ? והאם אפשר לחזור עם חלקים בתא מטען ואת העבודה לעשות בארץ?

פורסם

יש פה בארץ מספיק ניסיון עם הרכב הזה אני לא רואה שום מטרה לשלוח אותו לחו"ל באמת שלא....ואם יהיה לו בעיות ברכב,הרי אני לא צריך לחדש לך שרכבים כאלה מאוד מאוד בעייתים,לפחות יהיה לו למי לפנות שזה יקרה, וזה יקרה בטוח.

בקיצור אם תרצה יש לי למי להפנות אותך בכל מה שקשור לVR ובמיוחד להוצאת הספק מטומטם מהמנוע הזה!

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

הסיבה היא לחסוך בעלויות , אם הדבר אפשרי כמובן , אם זה לא משתלם כמובן שהפרויקט ייעשה כאן בארץ .

יש לי תחושה שאני יודע מי זה (א מראשון) השאלה אם יותר זול לעשות את הפרויקט בחו"ל ? אם על ידי הובלה או נסיעה לירדן

פורסם

באמת שלא שווה,גם לשקט הנפשי של חבר שלך,וכן התכוונתי לאותו בחור,שמע הוא תותח על בכל מה שקשור לVR תלך אליו קבל הצעת מחיר ויעוץ אין לכם מה להפסיד פה

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

...

2.אז במעבורת יותר קשה להיכנס בחזרה

עוד מספר שאלות שהתווספו , אם ניסע אכן למדינה הנ"ל זה לא מסוכן ? איך מבררים איפה אפשר לשפר שמה רכב ? והאם אפשר לחזור עם חלקים בתא מטען ואת העבודה לעשות בארץ?

א. אין מעבורות שיוצאות מישראל (למיטב ידיעתי, פעם היו מעבורות בקו חיפה - לימסול(קפריסין) -רודוס ויוון והפסיקו), רק ספינות משא כך שצריך לשלוח את הרכב ולטוס ליעד ולהמתין לו שם וכמובן בדרך חזרה.

ב. לפני יציאה מהנמל , המכס מצלם את הרכב ובחזרה משווים במידה ובוצעו שיפורים אתה נדרש לשלם מכס על השיפורים.

ג. להביא חלפים בתא המטען זאת פשוט הברחה פשוטה אתה יכול להביא אותם גם במזוודה מחול בטיסה עם כל הסיכונים הכרוכים בכך. .... (כמובן שמעל גבי הפורום אני לא ממליץ או מייעץ לבצע פעולות לא חוקיות)

השיקול היחיד להוציא רכב לשיפור / שיפוץ בחול הוא בסדנאות מתמחות ועבודת שחזור ברמה או ידע שלא קיימת בארץ, לחסוך 5-10K לדעתי לא שווה את הבלאגן , מה גם שתוציא סכום על טיסות / הובלות / מלון / עמילות מכס ושחרור של כמה אלפי שקלים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בחור רציני שלא חוסך שקל על רכבו לא קונה VR6 ומשפר אותה.

זה רכב שאינו בסיס טוב לשיפורים WHAT SO EVER.

ומילה אחרונה נוספת - אין מה לחפש לשפר VR6. אלא אם זה הבייבי שלו והוא אוהב את האוטו הזה ספציפית, אין לרכב הזה שום יומרה ספורטיבית, לא בהתנהגות, לא במנוע הלא-יעיל ולא בשום אספקט אחר.

בלה בלה בלה, VR6 עם שבלול ענק וחיזוקי מנוע זה מפלצת תאוצה מפחידה.

לאמיר, תגיד לחבר שלך שהתקציב לא מספיק בישביל לבנות רכב בחול, אם יעלה את התקציב אפשר יהיה לדבר.

אני מאמין שאפשר לגדוש VR6 במחיר הנ''ל בארץ.

יש קיטים מוכנים להזמנה, גם מגדשי על וגם טורבואים רגילים, להזמין לארץ אתה תוכל, ופה ירכיבו אותו (אין פה משהו מסובך מדי).

פורסם

איך אני מזמין קיטים כאלו ? מהיכן אשמח למידע

חיפשתי מעט בEBAY.CO.UK ומצאתי קיטים רק שזה סיכון מעט להזמין קיטים כאלו משם , יש מישהו שיכול לייבא בשבילי חנות או סדנה , כמו כן אני יודע שקיטים כאלו הם רק "קצה המזלג" ויש עוד תוספות רבות להם

אז בעצם בתקציב הנ"ל עדיף להזמין מוצרים ולבצע התקנה בארץ ?

פורסם

בקצת יותר מ40k יש חבר'ה מסוימים שאם תרצה לתקשר איתם פנה בה''פ, כמובן רק אם זה רציני כי אין מצב שאני מדבר איתו על זה ובסוף יוצא שהכל רק דיבורים באוויר.

הם כבר בנו פרויקטים גדולים על המנועים הללו.

אבל עזוב דיבורים על גבי פורום פתוח, שכולם יכולים לקרוא הכל. אם חבר שלך רציני, שלח ה''פ...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם זה באמת יוצא לפועל ואני מאוד מקווה שכן , אז שיהיה בהצלחה, ויהיה נחמד אם

תפתח שרשור רק על הפרויקט הזה.

בתור בעלים גאה של V6 MK4 אני מבין כמה זה מפתה להרכיב טורבו קיט..

העלויות פה בארץ לשיפורים "קיצוניים" כאלה הם בשמיים כמו שכבר הבנת ,

ולא בטוח שהם ברמה של חו"ל מבחינת טיונינג למחשב של מערכת הזרקת דלק אויר וכו. (זה לא מספיק לתקוע צ'יפ)

קח בחשבון גם הוצאה כספית על חיזוקים נוספים באיזור המתלים בולמים ברקסים שילדה וכו' שמומלץ לעשות.

וזה אם היה לי תקציב..

http://www.hgp-turbo.de/vw/v6.html

• תוכן חדש...