Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לבדוק גם למצוא מנוע משופר מהם

http://www.eiptuning.de/media.html

ממה שידוע לי יש כמה מנועים כאלה בארץ שהגיעו לפי הזמנה של כמה בעלי VR6

(הסטוריה אתה מעלה לי כאן חחח קניתי ב 98 ומכרתי ב 02 אבל המנוע מדהים עם מומנט חזק)

קובי

:-)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יש צליל מנוע שמבחינתי אין שני לו (כמובן ביחס למנועים בסדר גודל דומה, לא מדבר על F40 או FORD GT) אז זה VR6.

מעניין לשמוע מבעלי הידע בנושא, איך הרכב מתנהג אחרי שינויים קיצוניים בשלדת הרכב, למשל, בושינגים מחוזקים, מוטות מיצבים, בולמים קשיחים, הכל בעצם.. האם המנוע הכבד מקדימה עדיין יגרע מביצועיו של הרכב בסיבובים ?

לחבר יש קוילאוברים של WEITEC ואני נסעתי על הרכב לפני ואחרי הרכבתם וההרגשה פשוט שמיים וארץ אין לי מילים לתאר , לפני ההחלפה היה כלכך הרבה בודי רול שפחדת ללחוץ בסיבובים הכי עדינים אפילו גם בשל אי יציבות והכוח המתפרץ האדיר של הרכב הזה .

קובי ,

תודה על העזרה , שמח שאני מעלה לך היסטוריה טובה רק שהוחלט ללכת על פרויקט קטן כרגע על מנוע סגור (K03) , החלקים יוזמנו מסדנה בארץ וההרכבה במוסך שיפורים שייתן את ההצעה הכי טובה .

חברים שאלה אחרונה , אשמח לדעת איזה חלקים בדיוק צריך כדי להתחיל את הפרויקט למשל טורבו,אינטרקולר,סעפות וכו' ?

בתודה אמיר .

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

K03 הולך לVR? מה אתה מסתלבט?

תגיד לו שישים טורבו של שברולט סוואנה!!! אך ורק סוואנה טורבו מפגר שפשוט לא מוכן למות לא משנה מה תעשה לו +אפשר להשיג בקלות והVR מתנהג עם הטורבו הזה כאילו הרכב יצא איתו מקורי מהחברה ,בקיצור חבל על הבזבוז זמן איציק ייתן לחבר שלך מענה על הכל...

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

shay88,

אפשר לקבל את סוג והשם של הטורבו שציינת , כמו כן שאלה לא מסוכן להרכיב אותו על מנוע סגור ?

keep drooling im spooling :twisted:

• תוכן חדש...