Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקצת יותר מ40k יש חבר'ה מסוימים שאם תרצה לתקשר איתם פנה בה''פ, כמובן רק אם זה רציני כי אין מצב שאני מדבר איתו על זה ובסוף יוצא שהכל רק דיבורים באוויר.

הם כבר בנו פרויקטים גדולים על המנועים הללו.

אבל עזוב דיבורים על גבי פורום פתוח, שכולם יכולים לקרוא הכל. אם חבר שלך רציני, שלח ה''פ...

נשלחה הו"פ תודה!!

אני גם מקווה שזה ייצא לפועל בהחלט אני יפרסם מספר תמונות , בדיוק בגלל שהעלויות בארץ גבוהות מהעלויות בחו"ל חשבנו על האופציה לשלוח את הרכב או לנסוע עם הרכב לחו"ל

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם תקציב כזה לשלוח לחו'ל?

רק מנוע בנוי מסדנה על המדף עולה באיזור 30 אלף,עם לא יותר.

אבל עזוב VR6 זה לא לרצינים אמרו לך:lol:

פורסם
עם תקציב כזה לשלוח לחו'ל?

רק מנוע בנוי מסדנה על המדף עולה באיזור 30 אלף,עם לא יותר.

אבל עזוב VR6 זה לא לרצינים אמרו לך:lol:

חבל שאתה מזלזל בגולף שבקל יכולה לתת לרכב שלך בראש:lol:

פורסם
חבל שאתה מזלזל בגולף שבקל יכולה לתת לרכב שלך בראש:lol:

איזה מזלזל,שמתי סמילי לתגובה של אחר.

בדיוק הפוך אפשר למצוא מלא מנועים כאלו של 9-10 שניות קווטר,עם הספקים של 600כ"ס+++.

עם היה איזה מסלול דראג, זה המנוע הראשון שהייתי מרכיב על איזו גולף מארק 1:evil:

פורסם

אני לא מבין את הזלזול ברכב הזה , פשוט פוטנציאל אדיר לדראג , שזה מה שהבחור רוצה מהרכב דרך אגב !

נ.ב מישהו פה מכיר מישהו שאפשר ממנו/דרכו להזמין חלקים או קיט טורבו שלם לרכב המדובר ?

פורסם

לא ראיתי מישהו שזלזל חוץ מאדון ''הנסיך''

לחברך יש אחלה אוטו עם תקציב מצויין לשיפורים, שיילך עם הלב, אדון ''הנסיך'' יישב בפינה וייקנא בשקט. (ביעילות גם...)

פורסם

אני זוכר כאן בחור עם הקופרה השחורה(מאט) ששלח את המנוע שלו לAPR ושם שיפצו לו מנוע והתקינו לו קיט STAGE 4.

אז איך?

פורסם
אני לא מבין את הזלזול ברכב הזה , פשוט פוטנציאל אדיר לדראג , שזה מה שהבחור רוצה מהרכב דרך אגב !

נ.ב מישהו פה מכיר מישהו שאפשר ממנו/דרכו להזמין חלקים או קיט טורבו שלם לרכב המדובר ?

עזוב אותך שטויות לאוטו יש פוטנציאל טוב מאוד לרכב מהיר בקו ישר עם הספקים יפים מאוד על מנוע סגור.מספיק לשוטט ביוטיוב חמש דקות בשביל להבין על מה מדובר, וגם על רכבים שהוכיחו את עצמם בארצנו הקטנה :)

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

לא מבין בכלל את האופצייה של להזמין "קיט" מחול , מה בדיוק אתה רוצה שאי אפשר להשיג בארץ ?

איפה אחריות איפה הנגישות למי שבנה ?

או ש"חול" סתם מצלצל טוב באוזן ?

פורסם

OR444,

הבנייה תעשה בארץ , הזמנת החלקים מחו"ל נעשית בגלל מחיר יותר זול תוך כדי שמירה על איכות החלקים , אני אפרט :

לדוגמה K03 עולה בארץ בין 1000 ל 2000 שקלים לעומת זאת בחול אפשר להזמין בחצי מחיר מהמחירים בארץ , חוץ מזה על מה אני יקבל אחריות גם אם אני יקנה את החלקים כאן ? טורבו ? אינטרקולר ?

שוב אני חוזר ואומר הבנייה תעשה בארץ לכן תהיה נגישות ולמי לפנות לגבי תקלות על המנוע הבנוי

נ.ב

חו"ל לא סתם מצלצל יותר טוב , זה באמת יותר טוב

פורסם

מי שמתעסק הכי טוב בארץ עם וויארים הוא איציק ג'י דאב, דבר איתו ואני בטוח שתקבל שירות מעולה.

יש לי חבר שטיפל בוויאר שלו אצל איציק, והוא היה מרוצה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אמיר,

איציק אכן יכול לתת לך המון פתרונות.

לגבי שיפורים - הרכב הזה יכול להיות "מפלצתי" מבחינת הספקים (600+) ואם תבדוק youtube תיראה כמה הוא פופולארי באיזור

ואדי ערה וצפונה ואיזה מפלצות יצאו ממנו.

לגבי מספר מגיבים כאן שמשמיצים: אם מעולם לא ישבתם ונהגתם ברכב הזה - שבו בשקט. אמת הרכב נבנה למסלולים וכבישים ישרים ושם זו הממלכה שלו. הוא לא מתימר להיות חית טרף בסיבובים אבל במסלול ישר - משאיר באבק גם פרארי.

ישנם מספר מקומות שמשפרים גם את המנועים - חיזוקים מבפנים שכוללים החלפת הרבה רכיבים לעמוד בכח הרב שהמנוע יכול לספק.

החבר שלך גם יכול לרכוש מנוע שמחוזק כבר מבפנים ולהחליף דבר שלא יסבך אותו עם בוחני רכב (יש לי חבר שביצע את זה)

קובי

:-)

פורסם

אם יש צליל מנוע שמבחינתי אין שני לו (כמובן ביחס למנועים בסדר גודל דומה, לא מדבר על F40 או FORD GT) אז זה VR6.

מעניין לשמוע מבעלי הידע בנושא, איך הרכב מתנהג אחרי שינויים קיצוניים בשלדת הרכב, למשל, בושינגים מחוזקים, מוטות מיצבים, בולמים קשיחים, הכל בעצם.. האם המנוע הכבד מקדימה עדיין יגרע מביצועיו של הרכב בסיבובים ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.

• תוכן חדש...