Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

השבוע רכשתי טויוטה קורולה

רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל באופן מידי בבעיה כדי שלא יתפתח לחלודה

כרגע אין לי כסף להשקיע בצביעה של הגג והייתי שמח לשמוע על טיפול מונע או על תכשיר כלשהו..

מצורפות תמונות

תודה מראש

2011-06-07 08.44.28.jpg

2011-06-07 19.31.58.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן למרוח מקדם הגנה של דוקטור פישר,יעיל נגד כוויות שמש:lol:8).

וברצינות,אין מה לעשות,נשרפה הלכה,צריך לצבוע מחדש.

אורן

פורסם

רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל באופן מידי בבעיה כדי שלא יתפתח לחלודה

תודה מראש

זה לא יגרום להתפתחות חלודה, ואין צורך לטפל בזה באופן מיידי.

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה רק שהיא קצת יותר חמורה והיא גם רק על הגג, ביררתי באיזור תל אביב על צביעה רק של הגג והוא אמר באיזור ה350 שקל, תחפש בגוגל יש בלי סוף צבעים לא משנה איפה אתה גר, רק אל תלך על משהו יותר מידי זול כדי שזה לא תהיה עבודה ערבית ואז יהיה ממש מכוער עם כתמי צבע.

אשמח לעדכון מה החלטת לעשות בסוף אני גם עדיין לא סגור עלזה אם לצבוע או לא

פורסם

350 נשמע ממש זול

מי נתן לך את הצעת המחיר הזו ?

אבל בשביל סכום כזה לא שווה להסתבך עם ספריי וכולה

השאלה אם המחיר הוא לצבע מטאלי,אם כן נשמע שווה

פורסם

חשוב לציין שזה רק הגג, וכן לצבע מטאלי בוהק, תחילה הוא אמר לי 300 לצבע רגיל ו350 לצבע מטאלי, אני עדיין בספקות האם ללכת אליו [בגלל המחיר הזול] ועדיין לא סגור על זה האם כדאי לי בכלל לצבוע כי יכול להיות שהצבע בגג לא יהיה תואם לצבע האוטו הכללי

• תוכן חדש...