Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש בטעות 2 קבלים 6.3 וולט, 1800 מיקרו?

ניסיתי בהר ציון אמרו לי שהם מיוחדים וזה רק בהזמנה ותקעו לי מחירים.

למישהו זרוק בבית? אפילו מורכב על לוח לא תקין. אני אבוא לקחת.

תודה

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

1800 קשה למצוא, אם זה מעגל ספק אז על תתביש לשים יותר.

חוץ מזה 6.3וולט זה המקסימום שהקבל מחזיק , אם תשים 10V או 16V זה יהיה רק שיפור.

אם אתה מתקן לוח אם אז הכי פשוט תוציא מלוח אחר קבלים של 3300 או 2500 ב6.3/10/16 וולט.

אודי A4

דימה.

פורסם
למישהו יש בטעות 2 קבלים 6.3 וולט, 1800 מיקרו?

ניסיתי בהר ציון אמרו לי שהם מיוחדים וזה רק בהזמנה ותקעו לי מחירים.

למישהו זרוק בבית? אפילו מורכב על לוח לא תקין. אני אבוא לקחת.

תודה

כול רכיב שלא נמצא אצלם במלאי נקרא רכיב מיוחד :-o כפי שכתב קודמי ברוב המקרים אתה יכול לבחור קבל למתח גבוה יותר, אך שים לב אם הקבל מותקן בספק כוח ממותג או בלוח אם של מחשב עלייך לרכוש קבל בעל התנגדות טורית שקולה ESR נמוך.

קבל המתאים למתח גבוה יותר קרי 1800 מיקרו-פאראד 10 או 16 וולט הינו בעל מידות חיצוניות גדולות יותר.

האם ניסית אצל השודד הבוכרי 'אלקטרוניקה שדרות הר-ציון' ?

איזה כייף לי :)

פורסם

האם ניסית אצל השודד הבוכרי 'אלקטרוניקה שדרות הר-ציון' ?

http://www.harzion.co.il/

אם אתה לא משיג קבל בקיבול של 1800 מיקרו' אתה יכול להרכיב קבל של 2200 מיקרו' למתח של 10 או 16 וולט ללא שום בעיה.

הטולרנס של קבלים אלקטרוליטים הינו ברוב המקרים כ-20 אחוז לכן אינני רואה שום בעיה עם קבל של 2200 מיקרו'.

איזה כייף לי :)

פורסם

חוץ מזה הקבלים האלו מייצבי מתח למעבד, אם תשים בהרבה יותר לא יקרה כלום, כול עוד זה נכנס במקום כמובן.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...