Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס' כריות האויר ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב שלנו (לפני המפרט) יש 6 כריות אוויר.

ברכב אני ספרתי 10 יציאות של כריות אויר, אחד בקורה שמול הנהג ואחד ממולה, בהגה ובתא אחסון מול המושב שליד ההגה, אחד במושב של הנהג ואחד במושב שליד הנהג, אחד בקורה שליד המושב של הנהג(באמצע) ואחד בוקרה ממול ואחד בקורה האחרונה ברכב ואחד ממולה. האם אני טועה בספירה שכן יכול להיות ששתי יציאות בעצם הם אותה כרית אויר ?

אם מישהו יכול לפתור לי את הסוגייה אני אודה לו מאוד!!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

יש לך שש כריות אויר. בוא נספור ביחד. שתי כריות קדמיות: אחת בתוך ההגה והאחרת בדשבורד מול הנוסע. שתי כריות צדיות: בצדדים החיצוניים של שני המושבים הקדמיים. שתי כריות "וילון" שנפתחות מן התקרה, אם כי הסימן שלהם מופיע על כל שלושת הקורות (וכאן הטעות שלך בספירה)

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כן אתה טועה בספירה:-D

יש שתיים פרונטליות מקדימה ושתיים פרונטליות מאחור. סה"כ 4

יש בסה"כ שתי כריות "וילון" משני צידי הרכב. כלומר בתאונת צד חו"ח, יפתח כל אותו צד בבת אחת, ככרית אחת.

סה"כ 6 כריות ואין יותר מזה.

הכיתובים על הקורות חשובים כי אכן מאחורי הכיסוי מקופלת לה הכרית

עריכה: אופס, כתבתי יחד עם חן. סליחה על ההדהוד

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הבנתי, תודה על התשובה המהירה !!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

• תוכן חדש...