Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב פינקציונלי לתקופה זמנית, שיסע ללא בעיות ותקלות מה שנקרא... ישנה איזו צ'אמפ, נראית הרוסה למדי חיצונית וקוסמטית (ללא תאונות אבל). 100K יד ראשונה מאדם נכה, כנראה שאף אחד לא קרע אותה מה שנקרא... נוסעת יפה מאד. איטית בתאוצה אבל מרגישה "מוצקה" מה שנקרא... המוכר נראה אמין, פשוט כנראה האוטו לא טופל קוסמטית כל התקופה הזו (ריפודים מתפרקים, חלודה בדלתות, צבע דהוי, מעיכות פח קלות...) מד חום מנוע לא עובד (עולה ממש טיפה). שווה ? כמה צריך לשלם על משהו כזה ?

פורסם

בעיית זמינות חלקים רצינית מאוד, אני מכיר מישהו שהיה צריך להשבית את האוטו כי לא מצא איזה חלק,

שווה רק אם זה ממש בזול.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אין שום בעיית חלקים.

רוב החלקים המכניים זהיים לנסר עד 93 (למעט מערכת ההזרקה שהיא הכלאה מוזרה של כל מיני חלקים)

עיקר הבעיה של הדגם הזה הוא הגימור המתפרק. אשתי נסעה בכזאת הרבה שנים - הרכב הפגין אמינות טובה למעט התפרקות הגימור.

הצ'אמפ שווקה בארץ משנת 92 עד שנת 95.

שלי היתה שנת 94 מהשכרה, קניתי אותה מהרץ בשנת 96 והיא נסעה במשפחתנו עד 2004 אז נמכרה לשכן שאחרי שלוש שנים גמר את המנוע והחליט לגרוט את הרכב.

השווי של הרכב לדעתי כ-5000 ש"ח לערך אם הוא תקין מכאנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה, חשבתי על כיוון ה 4000, נראה ממש רע. לגבי מחוון חום מנוע, האם יתכן שהיוניט חום מקולקל ?

פורסם

בהחלט יתכן - אפילו סביר. עד שלא תבדוק לא תדע :)

אגב איזו שנה הרכב?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הייתה אחת כזאת אצל קרובת משפחה לפני כמה שנים. גם בזמנו הרכב היה "מציאה" ונרכש מיד ראשונה עם 120 אלף קילומטרים, הפגין אמינות מושלמת בשנתיים שהיה בבעלותה. הרכב הספיציפי ההוא כנראה נשמר היטב או חנה בצל רוב שנותיו ולכן הגימור והצבע החיצוני היו במצב פשוט מושלם.

אגב הרכב זכה אצלנו במשפחה לכינוי מרצדס שהדביקה לו הנהגת עקב העיצוב החיצוני המרובע והדימיון המפותח שלה 8).

בהצלחה.

פורסם
תודה, חשבתי על כיוון ה 4000, נראה ממש רע. לגבי מחוון חום מנוע, האם יתכן שהיוניט חום מקולקל ?

שאלה לי אלייך, מכיוון שהרכב ניראה רע חיצונית ולא ניראה שהיה רצון בכלל לטפל באותם פגמים, למה ניראה לך שהוא בכלל טיפל במה שיש מתחת למכסה מנוע?

אמנם 4000 זה לא סכום שצריך להתפלסף עליו, אבל עדיין, הייתי לוקח את זה בתור נקודה למחשבה

פורסם

ידידי היקר,

כמי שמכיר טוב את איכות הגימור של הצ'אמפ - אני מניח שהצבע שרוף בגג, ושני המכסים.

למרות הכל - זה לא מפריע למכוניות הללו לנסוע מצויין :) גם אם הידיות הפנימיות בדלתות כבר לא שם...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

וואי אתה מזכיר לי נשכחות.

הייתה אצלנו אחת במשפחה כמעט 6 שנים. קנינו בשנת 2000 וירדה מהכביש ב 2006.

הרכב לא ראה מוסך מעולם ! חוץ מהטיפולים הרגילים.

אפשר להגיד שהרכב הזה סוס עבודה. היה עושה אצלנו כמעט 60אלף בשנה. נסיעות למרכז, לאילת. מה שאתה רוצה.

באותה תקופה נהגנו על הרכב 4 נהגים, ככה שכמעט והרכב לא עצר.

באותה תקופה הרכב עבר 5 תאונות, ותמיד באותו מקום :D. כנף שמאלית ופנס קדמי שמאל ומכסה מנוע.

בתאונה האחרונה החלטנו להשבית.

השוק שלהן לא משהו בכלל. לפי המצב שאתה מתאר, בהנחה שמיכנית הרכב תקין, לא הייתי משלם יותר מ 3K. 4K אולי אם יש טסט לשנה.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...